Thailand here I come..

publicerat i ;
Vi ska till Thailand, Jippi!!, åker den 11/1 och är borta 2 veckor. Jag Johan och Melwin. Ska bli så J-vla underbart.. Jag fick tag i sista minuten flygbiljetter och hittade ett fint hotell i Phuket till pra pris. Johan fyller 30 den 2/1 så vi åker ner för att fira honom =).
Jag frågade Melwin va det första va han skulle göra när kom ner och han sa att han skulle slänga sig i poolen och sedan gå och köpa grillade majskolvar, och jag kan bara instämma i att det är ett klockrent val.
Jag har haft helt galet mycket att göra på jobbet igår och idag, sedan jag startade mellandagsrean på kläderna så har det trillat in ca 90 ordrar på 2 dagar. Jag har packat paket som en galning. Jätteskoj!!
Hoppas det fortsätter så när vår och sommar nyheterna kommer,, fast det är väl mindre risk ;))


Här ska vi bo..

Snart 30 bast!!

publicerat i ;
Idag fyller jag 29år. Ja, man är ju som sagt inte 18 längre då.. Så nu har jag bestämt att jag ska stanna här, det känns ganska lagom faktiskt, inte 30 fast ändå vuxen =).. Så nästa gång någon frågar hur gammal jag är om se så där 10-15 år så kommer jag svara 29.
Fast när jag tänker efter så går ju inte det, för då får jag ju inga presenter om jag inte fyller år, och presenter är det bästa jag vet. Titta här va mycket fint jag har fått idag.
Klänning av moster Marita med familj, en superstor Hotell dunkudde av Moster Ulrika med familj, Alldeles för mycket Thailändska Bath av Pa & Pan, Underbart söt plånbok  från Oilily av Mirjam, 70-300 Objektiv till kameran av Mamma, Pappa och Nisse, Cool skidjacka från Johan och ett fint armband av Melle.
Tack alla nära och kära, ni är helt underbara!
Hoppas ni får en mysig Jul helg med mycket god mat =)
Kram 29åringen..



Snart Jul

publicerat i ;

I Onsdags jobbade jag sista dagen på My Baby inför julen. Det har varit fullt med julklappsinslagningar av bland annat trip trap stolar som är mindre roliga att slå in.. Efter jobbet åkte vi ner till Kusinerna i Kungsbacka och spelade bowling och åt gott. Melle slog både mig och Amelie i bowlingen, så det säger väl en hel del om hur bra jag va ;)).

Igår va jag Amelie och Melwin i stan och julshoppade och käkade lunch. Jag köpte det här fina guldfatet och fyllde med lite mysiga ljus, och vilken julstämning det blev..
Idag har vi varit i slottskogen med hundarna och tittat på sälar, pingviner och pelikaner. Pelikanerna är verkligen underliga djur. Större än Melwin va dom också.. Menta den lilla fjanten behöver lite social träning, hon är lite feg när det gäller andra människor och hundar.. Därför tog jag med henne till plikta, världens mest hysteriska lekplats.. Melwin hade jätteskoj och Menta fick sakta men säkert vänja sig vid att det inte är så skrämmande med nya människor..


Glöggkväll

publicerat i ;
Igår kväll va jag och Melwin bjudna till Pa och Pan på Glöggkväll. Massor med god mat hade dom fixat, julgodis,  glögg och pepparkakor såklart. Det va jättetrevligt, kul att träffa folk som jag inte sett på jättelänge. Melwin fick med sig sin julklapp hem, en jätte jätte stor som knappt gick in i bilen.. Undra vad det kan vara..

Idag har jag varit och tittat på Molos höst kollektion. Det va verkligen så mycket fint.. Fick en del ideér som jag ska försöka spinna vidare på. Melwin va med och han tröttnade ganska snabbt, speciellt när han fick agera klädmodell.. Efter det gick vi och köpte dom sista julklapparna. Känns som att jag har hittat riktigt bra julklappar i år. Tycker det är så tråkigt när man är ute dom sista dagarna och febrilt letar och så tillslut tar man bara något för att man inte orkar leta längre.. Då kan det nästan lika gärna kvitta.. Nä, i år blev det genomtänkta klappar (färre men genomtänkta).
Här är några bilder från i förmiddags när vi va ute med hundarna. Det är ett jäkla jobb att hålla reda på två hundar med koppel..




Torsdag 11/12

publicerat i ;
Oj, så fort tiden går. Bara 13 dagar kvar till Julafton, och det känns inte alls som det snart är jul tycker jag. För att få upp lite Jul stämning var jag bara tvungen att ta det här fotot på hundarna idag med sina röda nya värme täcken.. Kan verkligen rekomendera Hurtas hundtäcken för er med hund, dom är toppen. Varma och sköna för frusna små vavvor.



Vi hade det toppen i Stockholm förresten. Jag börjar känna mig lite hemma där nu ;), känner igen mig mer och mer och kunde faktiskt hitta tillbaka till hotellet utan problem när vi hade varit ute och shoppat i Lördags. Det blev några jul klappar till släkt och vänner och såklart den kortärmade Odd Molly klänningen till mig då..
Hotellet va jättefint med världens mysigaste uppvärmda pool uppe på taket!!. Glömde såklart ta med kameran (dumt för det va såå vacker utsikt därifrån), men så här såg vi ut innan vi gick på spa =).



Lördags kvällen tillbringade vi på Aquavit, underbart god mat med avsmakningsmeny och fisk och skaldjurs tallrik. Sedan på söndagen va det dags för Teuqila att tävla, och det gick bra. Hon fick en etta med bra kritik. Det kändes dock lite tråkigt att domaren plockade ut T i Konkurrensklassen på grund av att som hon kallade det "en hörntand som går upp i gommen". När jag sedan tittade noga i Teuqilas mun så visade det sig att den ena tanden bara är lite kortare än den andra och inte alls uppe i gommen.. På ett sätt känns det som att hon hittade anledningar att plocka ut hundar som egentligen borde gått mycket längre.. Tråkigt att det verkar vara så mycket förvavvoriserade hundar på många utställningar...
Ja, ja jag ska inte vara dålig förlorare,det finns ju faktiskt viktigare saker här i livet.
I Söndags kväll va vi på Grill och åt Buffé, det va nog det godaste jag ätit på riktigt länge.. Är ni i Stockholm på en Söndag så missa inte det va ni än gör!!
Här kommer några bilder på Teuqilas mamma och pappa och sedan på henne som valp.. Intressant tycker jag att se hur olik hon är sina föräldrar i färgen. Spännande att se hur hennes valpar blir sen.


Teuqilas pappa


Teuqilas mamma och valp från senaste kullen.


Sötaste som Valp..

Fredag 5/12

publicerat i ;
Idag är jag ledig och vi ska snart åka upp till Tjörn, jag Johan och Melle. Melwin ska vara där över helgen eftersom jag och Johan åker till Stockholm tidigt imorgon bitti.
Det ska bli såå himla skoj. Vi kommer bo på Clarion hotell Sign vid centralstation och Teuqila ska få vara vip gäst =). Det är min kära moster Ulrika som har fixat det till oss. Dom har spa där också med en uppvärmd pool längst upp på taket, låter helt underbart..
På Söndag ska Teuqila tävla på älvsjö mässan i hund 2008. Sedan åker vi hem igen på Måndag.
Jag ska passa på att köpa lite julklappar i huvudstaden, det brukar finnas en hel del att handla där om man säger så..
Den här klänningen va jag såå nära på att köpa tyckte den skulle vara fin till jul, fast jag hejdade mig som tur va och slapp lägga alldeles för mycket pix på något som jag antagligen skulle använda bara ett fåtal gånger.. Men så fick jag syn på den hnedanför från Ajabajakids som bara också va helt underbar, från Odd Molly såklart. Den kanske det får bli, om jag stöter på den i Stockholm vill säga. Som tur va är den hälften så billig (dyr) som den första. =)


Hoppas ni får en lika skön helg som jag har tänkt att ha!!
Kramisar Helene

Måndag 1/12

publicerat i ;
Idag är det den 1 december och bara 23 dagar kvar till jul (och 22 till min födelsedag) :P. Melwin öppnade lucka 1 på sin legokalender i morse som blev mycket omtyckt. Här kommer en liten julhälsning som jag även la in på webshopen.