Strömstad 11-12/7

publicerat i ;

Nu ikväll kom vi hem efter en härlig tripp till Strömstad. Vi åt gott, solade och hade det jättemysigt.. Det va så kul att få träffa Mae Ning igen efter så många år. Hoppas vi kan komma iväg till Thailand nu i vinter, det hade varit så skoj..


Här lagas det underbart god Thaimat!

På väg ut till Furuholmen (nu passar jag på att göra dålig reklam) som har en Restaurang med världens sämsta service.. Nu är det klart efter 3 besök med usel service går vi aldrig dit igen... Men vi hade den här gången med oss egen mat som tur va =)..

Vad är det i vattnet?? En simmande fladdermus med svans??

I väntan på båten hem.

Äntligen!! Nu har jag övervunnit Pas hundrädsla tänkte Teuqila som försökt charma henne hela dan.. Nu är det bara Pan kvar... Come on Baby..

Jippi!

publicerat i ;
Teuqila är nu Patella undersökt med 0/0 resultat samt ögonlyst utan anmärkningar. Det är så himla skönt att veta att hon är frisk!!

Prinsessan..

publicerat i ;
Vår lilla prinsessa ska patella undersökas imorgon bitti.. Är ganska nervös för det faktiskt. Hon ska även ögonlysas. Vi får verkligen hoppas på det bästa. Hon själv har inte en aning... Tänk om man hade det så enkelt..

Barnkalas!

publicerat i ;
I måndags den 7/7 hade vi barnkalas för Melwin. Han fyller ju den 17/7 men då är vi uppe i Ovansjö och jagar mygg.. Det va ett jätteskoj kalas tyckte Melwin som fick träffa sina kompisar och fick jättefina presenter. Han har lekt hela veckan med allt. Speciellt mycket med Flygplanet som han fick från Felix och Bilbanan från Filippa. Vi föräldrar som va med hade  också mycket trevligt. Det spelades Guitar Hero för fullt och åts både Korv med bröd och glasstårta.
Imorgon åker jag, Melwin, moster Pa och mea Ning som är här från Thailand upp till Strömstad över en natt. Vi ska äta gott och njuta av solen är tanken.. Sedan bär det av 73mil norrut närmare bestämt Ovansjö, och där ska Jag, Melwin, Johan, Mamma och Nisse  tillbringa hela 3 veckor. Ska bli så skönt att va utan både datorer och annat onödigt.
Härliga Semester!!




World Dog Show i Stockholm

publicerat i ;
Vi har varit i Stockholm sedan i Torsdags 3/7 och Bland annat tävlat med Teuqila på världens största hundutställning. Det var hundar ifrån hela världen och jag tror att det va ca 30.000 hundar med och tävlade totalt.
I torsdags när vi kom upp så åkte vi till en fotograf som fotade Melwin, hur kul som helst!. Han fick verkligen spela ut och va som en liten teater apa. Ska lägga upp bilder här sen när jag får dem.. Fotografen Katja Elmén va toppen gullig och fick Melle att släppa loss. Det va kul att hon fotade spontana lek bilder och inte bara porträtt..
I fredags va det sedan dags för utställning på Älvsjö mässan. Teuqila tävlade emot 27 andra tikar i hennes klass och fick excellent ( det bästa man kan få) och fick sedan tävla vidare i konkurrent klass där hon kom 4:a. Jag va helnöjd eftersom det är en så stor tävling så känns det jättekul att det gick så bra.
Efter utställningen åkte vi båt till Djurgården och gick på Grönan. Melwin hade superskoj och åkte karuseller för fullt.. Imorse tävlade vi igen, denna gång utomhus på Almare Stäket. Det gick bättre idag, först excellent sedan en 3:e placering.. Fast hon hade nog kommit ännu bättre om hon inte hade hoppat så värst ;).  Det va iallafall en kanon helg med massa roligt. Johan är också härmed avslöjad (med bildbevisning) att han har varit med på hundutställning =). Han som sa att det bara va för Nördar.. NÖÖRD på dig själv.. Ha Ha..