Spa vistelse..

publicerat i ;
Har precis kommit hem efter en härlig trip till Tylösand på barnvagns upppackning. Emmaljunga visade upp sin nya -09 kollektion, på hotell Tylösand. Vi kom dit igår efter en rundtur på deras fabrik i Emmaljunga. Mycket intressant att se hur produktionen går till. Dem tillverkar alltså så gott som allting på deras fabrik, till och med verktygen som gör dem olika delarna tillverkas på plats i Emmaljunga. Här kan man verkligen prata om Svensktillverkat!.
När vi kom till hotellet så passade jag och P-A på att gå ner till hotellets spa där vi tillbringade några sköna timmar. Jag tog även en avslappningsmassage. Härligt..
Sedan va det en mycket delikat middag med massa god dricka..
I morse va det program hela förmiddagen med olika föreläsningar och Pram Show.. Jättekul.. Nu är det bara att sätta igång att sälja ännu mer Emmaljunga barnvagnar ;).

Äntligen en ny Kamera!!

publicerat i ;
Nu har jag äntligen fått köpt mig en ny kamera.. Har velat det jättelänge. Den gamla hade bara 4 megapixlar och va allmänt jobbig att fota med. Så idag bar det iväg till Inet i sisjön, där det inhandlades en Canon 450D, digital system kamera med 12,5 megapixlar och 3,5bildtagningar /sekund.. Vilken skillnad.. Den skall även användas till att fota kläder ifrån barnvagnsaffären till min Webshop. Jag va helt enkelt tvungen att köpa mig en tröst pryl nu när jag inte fick den lilla hundvalpen jag så innerligt hade hoppats på.
Jag har haft kontakt med Teamholländers kennel i Båstad och  väntat på deras Fegis som skulle få valpar. Det föddes hela 4 tikar och en av dem blev jag  HELT kär i direkt, hon va helt i choklad och bara sååå himla söt. Men sedan ville dem behålla henne själv och det kan jag verligen förstå, för det hade jag också gjort om jag va dem.. Men då va det väl inte meningen att jag skulle ha henne helt enkelt.  Jag får vänta på nästa drömhund att dyka upp.. Ingen brådska alltså.
Här kommer lite bilder från nya kameran..





Måste bara lägga in två bilder på något av det sötaste jag någonsin sett..
 Jag blir såå valpsugen.. Såg dem här bilderna på chiforum..



Veckan som gått...

publicerat i ;
Lite blandade bilder av veckan som gått. Det började med att jag och Melle i tisdags den 3/6 va hos Mirjam med familj och träffade världens sötaste lilla Axel. Elinas lillebror. Han va såå söt och jag fick hålla honom säkert en halvtimma. Det är verkligen så himla mysigt med bebisar..

I Torsdags 5/6 va jag hos tandläkare Kent Nyman och fixade till mina tänder =). Minst sagt, jag har fått fyra nya fasader på dem gamla tänderna, så dem inte ser så himla ojämna ut. Jag är helnöjd och här är resultatet..


Sedan va vi på Kusin Natalies efterlängtade student i Kungsbacka. Tiden går verkligen så jätte fort, jag minns det som igår när jag flätade hennes hår och drog henne i barnvagnen uppe i ovansjö. Då va hon 2år..
I vilket fall som helst va det jättetrevligt med massa släkt och vänner. Sen när det va dags för paketöppning fick alla gå fram till carporten, och där stod världens finaste bil.. Nämligen en Ford Puma, en sån som jag också har haft. Jag blev  tårögd och önskade att det va jag som tog studenten igen.. Har ångrat flera gånger att jag inte behöll min., utav de bilar jag haft så är det Puman som jag tyckt mest om. Natalie fick iallafall en toppendag med allt vad studentfirande innebär.


Så här såg förresten Teuqila ut dagen i ära.


Igår va jag Nisse och Melwin ute på Hönö. Vi träffade min faster Marie med familj och badade och solade med dem hela dagen på badplatsen "Hästen". Riktigt härligt va det..




Idag har vi varit på internationell hundutställning i Vänersborg. Teuqila va jätteduktig trots att det va 30 grader och vindstilla. Hon fick samma placering som sist. 3:e bästa tik med CK. Fast jag gillade faktiskt inte riktigt domaren den här gången, tyckte han dömde väldigt konstigt. Verkade som han inte alls brydde sig om hundarnas psyke, utan bara gick efter det exteriöra.