Fredag och bostadslös...

publicerat i Inredning;
Ha ha inte riktigt kanske, men idag har vi sålt vår lägenhet och lämnat över nycklarna.. Det kändes allt lite ledsamt att komma dit igår och se den helt tom.. Bara ett skal men ändå så mycket minnen. Jag kommer sakna vår fina lägenhet, men det känns rätt skönt att gå vidare ett steg och blicka framåt istället.







Hummer mums..

publicerat i ;
I Lördags åt vi hummer och lite andra goa skaldjur som pappa hade köpt. Han kokade hummrarna själv och grillade king crab ben (sådana där gigantiska krabbor som invaderar Norska kusten). Det blev riktigt gott och vi åt så vi nästan rullade från bordet.. Sedan gjorde Melle en skattkarta som Nisse skulle följa och skatten va mycket väl gömd.. Så det tog sin lilla tid för Nisse (stackarn) =)
Nu är min kära mor tokig på mig och vill att jag ska lägga mig så jag inte väcker hela huset.. Det är ju ett tag sen man bodde hemma så jag hade faktiskt hunnit glömma hur jobbigt det är i vissa situationer, speciellt den här.. Vi får väl se hur länge man står ut ;)) Sov så gott!!







Så här gott låg Menta och sov innanför min klänning halva kvällen.. Lilla bebisen..

Fredag

publicerat i ;
Idag har Melwin klippt sig hos Jeanette. Vi tittade in på Nallen efteråt och som alltid när jag kommer in där kunde jag inte gå ut utan att köpa något. Så denna dag blev det ett par jeans från Rare och två tröjor från samma märke. Melwin va så fin i sina nya kläder. Det blev också en runda in på Polarn och pyret och där kunde jag inte motstå dom här härliga tröjorna. Konstigt, jag borde ju inte behöva köpa några kläder till Melwin mer än det jag köper in själv till butiken.. Men när jag rensade hans garderob så fanns det knappt en tröja som det inte va hål i eller som inte va tvättblekt. Så därför fanns det en anledning att få frossa lite ;))
Vi gick förbi engelska tapetmagasinet och där fick jag syn på världens finaste tapet från osborne & little Best in show hette den, och skulle sitta fint på en fondvägg uppe i ovansjö..


Melle i sina nya kläder..




Den är med brun bas och inte svart som har funnits innan..


Pop vintertröja..


O & L Best in show, finns i guld/brun och Silver/lila också. Bilden gör inte tapeten riktigt rättvis, det är glansig bas och hundar i sammet..

Måndag

publicerat i ;
Vår granne ovanför tog dom här korten på Menta förra helgen. Nu hade han fixat till dem i Photoshop och kom över med dom till mig.. Snacka om kontraster alltså, hon ser så sockersöt ut på det ena och livsfarlig ut på det andra (kanske inte farlig men ändå).  Vilka snälla grannar man har =)..





Lördag

publicerat i ;
Hittade lite foton som vi tog i Stockholm i somras hos fotograf Katja Elmén. Kan varmt rekomendera henne, hon är super med barn och djur..

























Fredag

publicerat i ;

En sån här väska från Maharanji of Tirapunji har jag beställt. Egentligen gillade jag den rosa eller lila bäst, men det fick bli den bruna. Den funkar nog bäst till mina ganska färgglada kläder. En superfin väska helt i skinn.. Jag har för övrigt kommit på mig själv att jag har blivit kidnappad av datorn den senaste tiden. Jag sitter här lite för mycket kan jag erkänna, men det är ju så himla mycket att göra.. Är det inte webshopen som ska fixas med så är det bloggandet ;) eller letandet efter fina prylar och kläder.. Tur att det är så roligt då =P.
Men Melwin jag lovar att jag ska avsätta mer tid åt dig min solstråle. Vi ska bygga lego hela söndagen när du kommer hem från farmor och farfar. Saknar dig min lilla älskling. Han är hos farmor och farfar på Tjörn i helgen eftersom jag jobbar i butiken och på tappen.
Puss och Kram!





Onsdag

publicerat i ;
Idag va jag och hundarna på en liten skogspromenad. Skönt att få komma ut trots det taskiga vädret..
Ikväll ska jag börja plocka ner prylar i flyttkartonger. Det känns lite konstigt att vi snart ska flytta från lägenheten. Kommer definitivt sakna Sannegårdshamnen, det är verkligen ett underbart område att bo i.



Här tränar Menta inför utställning =)



Kolla in Teuqilas strut öron, ha ha..





Jag börjar se lite gammal ut ser jag, redan rynkor runt ögonen.. Hjälp, får nog börja med någon bra ögoncremé eller nåt..



Mer skor..

publicerat i Shopping;
Va inne på Brandos och hittade dom här, som jag bara blev sååå himla sugen på. Grå Uggs och Ruby Brown.. Jag och skor, det är verkligen livsfarligt.. Godnatt och sov gott. Puss Puss




Riddaren från Barken B..

publicerat i ;

Jag har haft en riktigt seg dag idag, i allafall halva dagen. Sov dåligt inatt igen, så efter jag lämnat Melle på dagis åkte jag hem och la mig i soffan och tittade på Malou, när det va slut duschade jag för att piggna till men kände mig bara ännu mer trött så jag gick och la mig vid tv:n igen och somnade.. (behövde väl antagligen det..) När jag vaknade va klockan halv tre!!.. Då blev det bråttom eftersom jag skulle hinna åka och hämta flyttkartonger i Torslanda, laga mat och gå på utvecklingssamtal för Melwin..
Men nu ikväll har jag och Melwin haft riktigt skoj, vi har lekt teater och Melle va Riddare och jag prinsessa...
Han är en riktig teaterapa min lilla älskling, får nog spinna vidare på hans intresse och hitta någon kul barn teatergrupp eller nåt. Undra om det finns någon sådan i Ånge eller runtomkring??





Min lilla mini terrorist =) har gjort stora framsteg idag och lärt sig gå i koppel..


Dom här skorna från Vagabond köppte jag i helgen, dom är verkligen super sköna.. Passar både till min röda Odd Molly jacka och den här nya vita Svea jackan som jag också lyckats införskaffa mig. Vitt är ju inte så jättesmart kanske med två hundar och en kladdig femåring, men som tur är går den ju att tvätta. =)




Dom här Vagabond stövlarna vill jag verkligen ha, men de får nog vänta tills jag vinner på Lotto eller nåt..

Viktiga Sömn...

publicerat i ;
Vår nya lilla älskling Menta är så mammig.. Hon vill vara nära mig hela tiden, och blir jätteledsen om jag inte syns till. Igår kväll hade jag bestämt mig för att hon för första gången sen hon kom till oss skulle få sova i sin egen säng. Det har inte gått tidigare, utan hon har fått sova i min säng. Så jag låg jämte henne på golvet tills hon hade somnat och smög sedan upp i min säng och somnade skönt in i härliga drömmar.. Sedan ett par timmar senare väcks jag av att lilla gumman tjuter som en stucken gris och tror att hon är ensammast i hela världen. Jag får krypa ner till henne på golvet igen och börja om samma procedur.. Det här fick jag göra totalt 4 gånger inatt, så man har ju inte varit världens piggaste idag om man säger så. Minns inte att Teuqila va så mammig, hon va nog mycket mer självständig när vi fick henne, då va hon i och för sig två veckor äldre än Menta också.. Jag som är så sömnberoende blir ju knäpp om jag inte får sova.. Just nu känns det som om det kommer vara så här för evigt. Men jag hoppas att hon snart lär sig somna själv och att jag kanske till och med kan lämna henne själv någon timma utan problem. Hon är verkligen världens mysigaste lilla hund (efter Teuqila då såklart) och är alltid lika glad..

Om någon har några bra sova själv tips så blir jag överlycklig om jag får dom!!


Vår söta lilla Menta..

publicerat i Hundar;
Här är hon vår nya lilla familjemedlem. Menta ska hon heta, efter byggare Bobs betongblandare och även en spritsort av något slag. Hämtade hem henne i torsdags, då jag tog tåget till Eskilstuna fram och tillbaka. Det gick hur smidigt som helst. Jag åkte kl 5 på morgonen och kom hem 13.20 på dan. Det tog inte lång tid innan hon kände sig hemmastadd och blev bästa kompis med både Teuqila och Melwin. Hon är såå himla mysig och älskar att busa och sova på mattes mage.








I fredags så kom mina kära kusiner Amelie Kevin och Tim hem till oss på myskväll. Vi åt spagetti med köttfärsås massa chips och godis och tittade på Idol..



Buuuuu Buuuuu....

publicerat i ;
Efter en riktigt misslyckad utställning i Växjö, firade vi Halloween hos Mamma och Pappa i Mölndal. Melwin klädde ut sig till något som kallades skelett men såg ut som något helt annat.. Och Teuqila fick bli hans spöke. Sedan gick skelettet och spöket och tiggde godis hos dom närmsta grannarna, godiset slukades sedan av en ganska irriterad och dålig förlorande mamma.. Fast skelettet fick en del han också..
Ja jag blev faktiskt lite sur efter hundutställningen när det gick så himla dåligt. Teuqila vägrade helt enkelt att gå och bara la sig ner i ringen. Golvet va en inomhus löpbana med tjocka vita ränder, där varje rand va som ett stort hinder för henne. (förstår att det kan va läskigt när man är ca 20cm hög och väger 2 kg..) . Men dom andra hundarna verkade inte bry sig om det och gick så fint så fint.. Det slutade iallafall med en 2:a och en ganska konstig kritik.. Vi får helt enkelt ladda upp på nytt inför Stockholm i December.
Igår fick jag en ny hundsäng som jag har beställt, tänkte att den kan bli fin till både Teuqila och lilla Menta.