Lilla Köttbullemagen börjar bli stor nu!

publicerat i Foto/Bild;
Teuqila på dag 44..
Tycker hon är jättestor redan, undra då hur hon ska se ut sista veckan..


Idag har jag haft lite ledigt och passat på att måla hemma runt våra nya fönster. Grunden är gjord och snart ska jag gå på första lagret av halvblank vit härlig färg.. Tycker om att måla och se resultatet när det blir klart.
Igår hade jag en heltokig dag i butiken.. Eftersom det va rätt så kallt (kanske runt -20grader) så var folk som galna i att shoppa flece och ull underställ samt varma mössor.. Blev en del ytterjackor samt overaller också så dagen slutade med vår andra bästa dag hittills och då hade jag varit själv hela dan. Man va ju lagom trött när man kom hem, men oj så nöjd!!

Ledig Julhelg..

publicerat i Foto/Bild;
Vi har firat jul och en viss persons 30-års dag ;) i vackra ovansjö med mamma pappa och Nisse.
Jag fick 3 dagar ledigt från butiken vilket kändes oerhört välbehövligt. Nu har jag passat på att vila och umgås med familjen.
Måste tacka för alla fina presenter jag fick på min födelsedag! Så mycket bra prylar..
Av Johan fick jag inget mindre än en imac!, Mamma pappa och Nisse gav mig en Kitchen aid och av kusinerna och mostrarna fick jag fina tillbehör till den, så nu blir det matlagning av högre klass..
Av Tord och Gull-britt fick jag en symaskin samt en jättefin födelsedags duk som hon har sytt själv.
Sen ska jag lukta gott i en finfin parfym som jag fick av Mirjam med familj.
Mina darlings Pa och Pan har såklart hittat på något hemligt till mig också, dom vet hur nyfiken jag är och det enda jag har fått reda på är att den 4:e Mars ska jag befinna mig i skåne med ett pass.. Hjälp!!..

Teuqila börjar för övrigt se ut som en liten rund köttbulle och vill fortfarande bara äta nylagad god människomat och inget annat. Kräsen liten dam det där.. Hon får vitamintillskott och ett par små portioner hills a/d långt in på tungan varje dag, vare sig hon vill eller inte.

Idag har hon och Ouzo varit ute och sprungit i snön när Melwin åkte 4-hjuling =).. Lite skönare temperatur nu på runt -5 grader. Dom andra dagarna har det legat runt -25. 

Valpar i lilla magen!!

publicerat i Foto/Bild;
Jippi, det är valpisar i T:s mage!!
Vi var på ultraljud igår i östersund och veterinären kunde se 2-4 valpar. Jag tippar på 3 =).
Nu är jag både nervös och överlycklig på samma gång..
Så nu gäller det att försöka få i henne så mycket nyttigt som jag bara kan. Ikväll åt hon iallafall nästan en hel laxkotlett den lilla finsmakaren.
Beräknad valpning blir runt 17-24 Januari, sååå spännande..

Farmor på besök!

publicerat i Foto/Bild;
I Lördags kom farmor Gull-Britt med tåget från Göteborg och ska stanna här tills imorgon kväll.
Idag snöar det för fullt så Johan och och Gull-Britt är ute och åker lite skidor. Jag jobbar hemmifrån fram tills 14.00 då det blir ner till butiken för att ta dom sista timmarna.
Igår va vi på Dahlboms och provsmakade nya menyn.. Riktigt gott!!

Butiken i Lördags.. Vad tycks om den rosa granen?? Kitchigt värre..



Melle och farmor röjer efter snickarna!!


Melwin med bästa kompisen Love. =)

Idag har jag lyckats få i Teuqila en 3:e dels burk Hills A/d. Ett smakrikt blötfoder som man egentligen ger till sjuka hundar.. Hon har ju matvägrat i några dagar nu och det enda hon har velat ha är någon pommes frittes då och då eller lite korv.
På torsdag ska hon på ultraljud, så får vi förhoppningsvis reda på om hon är dräktig eller inte.

Pepparkakshus..

publicerat i Foto/Bild;
Idag har jag varit ledig. Eller egentligen inte eftersom jag jobbat hemmifrån med webshopen, men det är ändå fri tid om man säger så =).
Har varit så sjukt mycket sista tiden så jag har helt enkelt inte hunnit blogga på en vecka eller vad det är sen sist.
Idag har iallafall jag och Melle bakat ett pepparkakshus och jätteroliga hjärtan som vi gjort glasyr på så det ser ut som tomtar. Konstigt att det ska vara så svårt att få till ett någorlunda fint hus utan att både bränna sig och göra sönder både väggar och tak.. Tur att man kan dölja så mycket med lite non stop och glasyr.
Ska ta lite foton imorgon och lägga in på mästerverken ;P

Nu borde man snart kunna se lite tecken på om Teuqila är dräktig eller inte. Är så fruktansvärt nyfiken så jag håller på att spricka.
Hon har varit ett matvrak fram tills för några dagar sedan och nu är det bara människomat som hägrar, hon tittar inte ens åt sitt torrfoder. Inte ens om jag blandar i grädde eller sås eller något annat gott.
Nej det ska vara kyckling, lax eller kött med lite annat gott till. Det är ju så himla jobbigt att få till näringsmässigt riktig mat själv, så jag ska nog försöka låta henne vara så hon tillslut blir sugen på sin mat igen..
För övrigt är hon lite trött, men annars ser jag inga tecken på dräktighet än. Men som sagt hon är bara runt 3e veckan..