Etta kladdaren..

publicerat i Foto/Bild;
Nu har han börjat ettan vår lilla prins. Han växte nog 10cm första skoldagen, så stolt var han. Riktigt klassrum och första läxan, ja nu börjar allvaret. Melle tycker hittills att varje dag har varit jätterolig så det är ju toppen.
Ikväll har vi varit på fotbollsträning och sedan åkte jag, Melwin, Cissi och barnen med Erika och åt middag på werséns. Nu är jag dödstrött och börjar dessutom få ont i halsen.. Inte bra alls, bäst att kurera sig och lägga sig i tid för imorgon ringer klockan 06,45.. zzzzz....

Sköna dagar..

publicerat i Foto/Bild;
Nu är snart vår semestervecka på västkusten slut och vi beger oss imorgon hemåt..
Det har varit toppen mysiga dagar och vi har verkligen inte stressat runt för att hinna med att göra allt som man egentligen "borde" när man är här nere. Nä, bara njutit av att vara lediga och haft det supergott..
Igår tog jag och Melle en heldag i stan, bara han och jag. Vi hade så himla mysigt. Han fick välja en egen ryggsäck inför skolstarten och jag shoppade ett par supersnygga boots samt en odd molly vinterjacka på Fiorucci. Sedan åkte vi till sannegårdshamnen där vi bodde förut och promenerade längs kajen och tog en fika på eriksberg.
Igårkväll hade vi kräftkalas här på Tjörn med Anders och Ulrika på besök, super trevligt.!

Älsklingen utanför gamla lägenheten nere vid kajen..

Melle hade förresten en fästing i huvudet igår som vi upptäckte när vi var i stan.. Så jag fick snabbt in på apoteket och köpa pincett samt anticeptiskt medel för att tvätta rent efteråt.. Nu är man ju supernojjig för att han ska bli en av de som åker på Borrelia eller ännu värre TBE.
Jag är så jäkla irriterad på mig själv att jag inte gav Bowser en andra dos av frontline innan vi åkte ner, eftersom fästingen med stor sannolikhet kommer från honom.
Usch vilka hemska små kryp fästingar är.. Helt värdelösa..

Sugen på en sån här..

publicerat i Foto/Bild;
En sån här vill jag ha.. Mycket för att den är rosa men också för att den har en funktion som gör att den är superduper snabb.. Man behöver inte vänta mer än 5 sek från att den har varit avstängd tills man är ute på nätet.
10 000kr kostar den. Som hittat.. ;)

Lisebergs besök..

publicerat i Foto/Bild;
Idag har vi varit på Liseberg. Jag Johan Melwin och Gull-Britt.. Det va sådär bra väder idag så vi bestämde oss för att åka dit.
Melwin fick åkpass och åkte alla möjliga karuseller, och jag försökte få med honom på Lisebergsbanan men där blev det tvärstopp.. Inte så konstigt när stackarn fick åka med mamma i Vilda musen på Grönan när han bara var 4år och blev vettskrämd. Vi som trodde den var som nyckelpigan, tji fick vi..
Nä Melle tycker det räcker gott med Jukebox, Flomeride och Kållerado..
Vann gjorde vi också. En jättestor mjölkchoklad och lite chips. Åh vad jag längtar tills att en mysig höstkväll få sitta med en bra film, chips, choklad och äpple.. Det är världens bästa kombination, jag lovar..
 
Ikväll har vi grillat kött, majs och baconlindade dadlar, vi gjorde sötpotatis puré till som är jätte gott till grillat. Dessutom är det världens enklaste grej. Man stoppar bara hela sötpotatis med skal och allt i ugnen på en plåt i 40min på 225grader. Sen delar man potatisen på hälften, trycker ut innehållet i en skål, saltar lite och kör med en stavmixer eller mosar med en gaffel. Supergott!!
En annan sommar favorit är baconlindade dadlar.. Köp dadlar kärnfria eller vanliga och plocka ut kärnorna sedan rulla in dom i bacon och grilla. Sååå gott, jag lovar!! =)

Ny Hemsida!

publicerat i Foto/Bild;
Åh jag är så himla glad!! Jag har fått hjälp av världens gulligaste Charlotte att fixa min kennel hemsida.
Den har fått sig ett rejält lyft och är enligt mig tusen gånger snyggare nu än innan =)..
Kika in och titta!! Och du får jättegärna skriva något i gästboken, då blir jag extra glad..
www.dreampaws.se

Sista semester dagarna..

publicerat i Foto/Bild;
Nu är familjen äntligen samlad för att få några dagars sommarsemester tillsammans. Johan har ju jobbat så gott som hela sommaren men nu kunde han ta 1 veckas semetser, så vi tog bilen och stack ner till Johans föräldrar på Tjörn. Vi stannar här tills på Lördag då vi åker hem till Åre igen. Melwin börjar skolan på Måndag så då är allvaret igång igen..
Idag har vi haft en helt underbar dag ute på havet. Vi ha badat, solat och bara njutit.
När vi skulle åka hem lyckades jag sätta mig på en geting som så klart stack mig, och shit vad ont det gjorde.. Minns inte att det va så jäkla jobbigt. Först nu ca 3 timmar senare har smärtan avtagit och svullnaden börjat gå ner.. Men så går det när man är klantig och inte har ögonen med sig..





Inköpsresa..

publicerat i Foto/Bild;
Vi har varit på inköpsresa i först stockholm och Formex och sedan i Köpenhamn på två olika mässor.
Jag åkte ner till stockholm i Onsdags och mötte upp Helena där, sedan shoppade vi prylar till butiken i Torsdags och så tog vi flyget ner till Köpenhamn på kvällen.
Vi bodde på hotell Kong frederik på vestervoldgade som va ett supermysigt och fint hotell mitt i centrum ca 50 m från ströget.
Vi hade sådan tur som fick ett deluxe rum med egen uteplats på taket!.
I fredags och Lördags shoppade vi kläder till butiken och det kändes riktigt bra, eftersom det va så fina kollektioner och så tog vi in två nya märken nämligen Rockefella och The Brand, båda svenska märken.
Vi hoppade över småfolk samt geggamoja eftersom vi inte har plats för ytterligare märken i vår lilla butik..
Molo hade som vanligt hur mycket fint som helst så där la vi en hel del krut, även Aya Naya och Scotch & Soda kommer med riktigt fina kollektioner till våren.
I fredags va vi på Barbecue buffe i mässhallen och hade supertrevligt med alla utställare och andra inköpare och efteråt drack vi vin på en av köpenhamns mysiga uteserveringar. Helt underbart att man kunde sitta ute kl 1 på natten utan att frysa det minsta.
Nu är jag lagom seg efter en galet intensiv och rolig helg.
Imorgon sticker jag Melwin och Johan till Götet för att få en semestervecka ihop innan skolan börjar.

Coola kläder från The Brand 0-14år






14 lådor Vinter kläder..

publicerat i Foto/Bild;
Jag är helt slut, både i huvudet och kroppen.. Idag kom det 14 lådor med vinterkläder från Molo och då har vi redan fått 5 sedan innan.. Helt sjukt.. Vår Molo agent hoppas helt klart på en galet stor försäljning till säsong..
Johan fick komma och hämta hälften och resten har jag hållt på och plocka upp idag. Fattar inte varför leverantörerna inte väntar typ en månad till innan dom skickar ut sånt här. Man måste ju hinna sälja ut det gamla först.. Allt det här ska in på webben sen också.. Så nu har jag att göra ett tag om man säger så. ;)
Nu ska jag ut med hundarna på promenad för sedan ska vi hem till Erika på middag. Ska bli jättetrevligt =).

Jag är så glad!!

publicerat i Foto/Bild;
Kunde aldrig drömma om en bättre start för valparnas utställningskärriär.. Tänk att Melody gick och blev bäst i rasen med HP och Bowser blev Bäst i motsatt kön med HP i valpklass 6-9mån.
Grädden på moset va ju när Teuqila blev BIR och fick sitt första CACIB.. Så himla skoj!! Snacka om en toppen dag.. Domaren på KH var stenhård och av alla ca 30 korthår som var med så var det bara Teuqila som fick CK.
Min underbara snälla mamma följde med och hjälpte mig på utställningen trotts ösregn och inget annat än några tältstolar och paraplyer. Där satt vi i regnet och blev iskalla och frös. Men oj, vad det var värt det.. Kanske ska önska mig ett utställningstält i födelsedagspresent?
Nu är jag tillbaks till Åre och har jobbat min första dag efter semestern. Känns skönt att vara hemma igen.
Jag och Sofia va iväg och letade kantareller nu ikväll och vi såg några små rackare som va på väg upp.. Om vi bara håller oss några dagar kanske en vecka så blir det perfekt storlek på dom sen.