Jul mys..

publicerat i Foto/Bild;
Vi har haft en lugn och skön jul hemma hos mamma och pappa i Ovansjö.. Mycket fina julkappar speciellt till Melwin och inte så många till mig men däremot få och väldigt fina. Jag fyllde ju dessutom ett år äldre den 23:e och då åkte vi skidor på förmiddagen i Åre åt god lunch i backen sedan körde vi ner till Ovansjö på eftermiddagen och så blev jag firad här på kvällen med tårta och god mat. Jag fick bla ett liftkort av Johan och Melwin, presentkort av söta Pan och Pa, jättefin hårolja av Mirjam. Två superfina handdukar av Helena med familj, pengar av Tord och Gull-Britt och annat fint. Tack alla snälla släktingar och vänner =)..
I Julklapp fick jag världens snyggaste jacka, en Parajumper från Hanson som jag önskat mig.. Åh så glad jag blev, den är brun med massa härlig päls i luvan.. Varm och så go´.

Glad och förväntansfull kille..







Utställningsbilder från Stora Stockholm

publicerat i Foto/Bild;
Älsklingen hjälpte mig att fota lite på utställningen förra helgen..
Här kommer lite på Bowser och Teuqila. Melody fick vi inget på eftersom hon gick i en ring längre bort..

Bowser i Juniorklass. Först ut, och för en gångs skull hade jag hans uppmärksamhet =)..

Teuqila är verkligen som en dröm att ställa.. Bara så glad..

T på bordet..

Uppställning..

Teuqila på bordet igen.

Teuqila på top 10 listan!!

publicerat i Foto/Bild;
Jag är såå glad, Teuqila hamnade på top 10 listan på mest vinnande Chihuahua i Sverige 2010. Älskade lilla fina gumman så duktig hon har varit..
All träning och utställnings åkande belönade sig tillslut!!

Långhelg i Stockholm..

publicerat i Foto/Bild;
Hemma igen efter en supermysig helg med älsklingen i Stockholm.
Vi har ätit riktigt gott och kollat in stan, julshoppat lite och söndagen ägnades åt Stora Stockholm och hundutställning.
Vi bodde på Clarion Sign mitt i stan som dessutom har en uppvärmd utomhuspool på taket som vi badade i ,så mysigt..
På fredags kvällen åt vi middag med ett par kompisar på Supper en grymt bra restaurang som även finns här i Åre. Lördagen tillbringade vi på söder och sedan på kvällen blev det matbaren på Hotell Grand. =)..
Har man en gubbe som är krögare så gäller det att testa det mesta.. Wagamama hann vi också med, mums..
Teuqila blev förresten 3:e bästa tik på utställningen igår, vilket är grymt roligt då det var totalt 92 hundar anmälda i rasen.. Jag ska vara glad som har en så vacker hund.. Hon är inte bara fin utan har även ett underbart psyke..

Utanför ett stånd som sålde spunnet socket, brända mandlar och kanderade äpplen... Gotti gott gott..

Prosit..

publicerat i Foto/Bild;
Både jag och Melwin är dunderförkylda och Melwin har haft feber sedan i måndags kväll. Idag har han varit feberfri hela dagen men nu ikväll så är den uppe i 37,8.. Stackarn, hoppas han blir bra imorgon.
För imorgon åker vi till Ovansjö och sedan på fredag så drar jag och Johan till Stockholm över helgen.
Ska bli såå mysigt. Vi ska bara äta gott, kolla butiker och på söndag så blir det Stora Stockholm..
Lite nya bilder på hundarna..
Teuqila (SEUCH Ginkgo's White Whisper)


 
Melody (Dreampaws My Melody) 11 Mån

Hon ser ut som Bambi med sina långa ben lilla tossan..




Bowser (Dreampaws Milkyway)


Smal som en sticka, men ack så go´..

Vi önskar alla Valpköpare och alla vi känner en riktigt God Jul och gott nytt år!!..

Nu kommer ett par bilder på lilla Luna som blev 12veckor i måndags.. Jag lånade hem henne några timmar idag för att mysa lite..
Har nog aldrig träffat en så liten och samtidigt lika tuff hund. Totalt orädd och nyfiken på allt. Dessutom alltid glad!!.




Lusse firande..

publicerat i Foto/Bild;
Melwin och kören han går i hade lusse friande i Åre kyrka nu ikväll. Lilla gubben va så fin och duktig. Han tycker det är så roligt, speciellt när dom får sjunga så här inför publik.
Jag, Johan och Nisse satt på första parkett och tittade. Så mysigt..
Melle längst till höger..
Nu ska dogsen ut på sin sista kissrunda sen blir det sängen.. Natti..

Trött idag..

publicerat i Foto/Bild;
Idag är jag rejält seg.. Helgen har varit helt galet intensiv.. I fredags började julmarknaden på torget och vi hade en riktigt bra dag, med bland annat modevisning på torget och alla barnen va så duktiga. Dom börjar få in tekniken nu och känner sig mer och mer självsäkra på scenen. Tänk om man själv hade fått göra sånt kul när man va liten..
Efter modevisning var det klassfest och Melwin hade jätteskoj och dansade sig svettig på discot, medans vi föräldrar pratade och hade trevligt.
Igår jobbade både jag och Helena hela dagen och vi hade fullt upp, jätteskoj!
Sedan gick jag och Sofia ut och åt god Sushi på Dahlboms tog några drinkar och sen blev det party på Bygget.
Vi dansade säkert 3 timmar i sträck. Hade jätteskoj.. Jag som längtat efter att få ut och dansa lite.

Idag är jag ganska seg.. Har haft en hel del i butiken i dag också men sådär lagom mycket och dom som har varit inne har handlat, ialla fall dom flesta vilket är skoj! Jag fick precis en sån härlig kommentar av en kund,( Han tyckte jag va så otroligt trevlig och gullig och han var så nöjd över vilken bra service han fick.) Han sa det med hjärtat också vilket verkligen värmde och gjorde denna dagen mycket lättare. Man blir glad när man får höra sånt där av kunderna ibland. Då vet man varför man jobbar med det man gör.. :)
Jag njuter verkligen av att jobba i service yrket, tycker alltid det är roligt och vill verkligen göra det bästa för att kunden ska känna sig nöjd.. Här är det ingen påklistrad fasad som man kan känna igen ibland på folk som egentligen skulle vilja jobba med annat.. Nä, jag bara har det där i mig, antagligen kommer det ifrån att jag är uppväxt i familjens butik/bensinstationer och har fått vara med från det att jag var ett par år då pappa tog med mig till jobbet och jag såg hur han var mot sina kunder och hur glada dom var när dom gick därifrån..

Hjälp vilka röda ögon jag fick...

Skärpedjup..

publicerat i Foto/Bild;

Håller på och experimenterar med photoshop lite. Eftersom jag inte tycks få till ett lagom skärpedjup när jag fotar med kameran trotts alla mina 3 objektiv. (Ibland funkar det dock..) så har jag mixat lite i photoshop..
Nedan två exempel, det första är originalet och under kommer samma foto fast redigerat med fokus på valpen och en suddigare bakgrund. Har nog en hel del att lära men tyckte ändå det blev helt ok..



Men guud, nu måste jag verkligen lägga mig.. Klockan är snart halv ett och imorgon är det upp tidigt sedan fixa inför modevisningen på torget kl 16.00.. Spännande! Efter det blir det klassfest med två klasser och säkert 60 ungar.. Puh kommer vara lagom seg imorgon kväll..

Ledig dag..

publicerat i Foto/Bild;
Har varit ledig idag och för första gången på över en vecka har jag kunnat ta med hundarna på en längre promenad.. Äntligen visade termometern bara - 5 grader, och då funkar det hur bra som helst för deras små tassar. Blir det kallare än 12-15 grader så får dom stackarna köldkramp och vill bara snabbt ut och kissa och bajsa..
Melwin och jag har haft en mysig kväll då Johan varit borta och hjälpt en kompis att flytt måla. Vi har spelat schack ätit kyckling fajitas med Guacomole och tittat på äntligen hemma.
Nu ska jag lägga mig och läsa nya numret av Family Living och drömma mig bort ett tag och sukta efter sånt som man vill ha men aldrig får, nej förresten.. Varför måste jag vara så himla materialistisk?? Det ska nog bli mitt nyårslöfte tror jag, att försöka njuta av det jag redan har och inte bara sukta efter nytt och nytt hela tiden..
Sov gott mina vänner!

Konsert jag VILL se...

publicerat i Foto/Bild;
Mina absoluta tonårs kärleks idoler Take That har ju återförenats som dom flesta kanske vet :), Robbie is back och dom har släppt en ny skiva och ska till nästa sommar ut och turnera genom Europa.. Sverige kommer dom inte till men däremot Köpenhamn den 15/7.. Jag skulle så himla gärna vilja se dom där. Gud så kul det hade varit.. Fast jag vet inte vem som skulle kunna tänka sig att gå dit med mig. När man har åkt till London för att se dom ett par gånger och även sett dom för ett par år sedan på cafe Opera när dom gjorde en VIP spelning så får man ju bara inte missa det här..
Om någon känner sig sugen så säg till.. Än finns det biljetter kvar till deras extra spelning den 15/7. =)))
Vi kommer vara i krokarna eftersom vi ska bila till Paris på världsutställning och kombinerad semester då runt den 8-13/7.
Lika snygga nu som då :P

Julklapp..

publicerat i Foto/Bild;

Har lyckats klicka hem en julklapp till mig själv. Ett par Uggs med päls på utsidan.. Såå fina. Hittade dom på en amerikansk sida för endast 895kr snacka om att man ska passa på nu när dollarn är så låg..
Det blir nog den enda julklappen till mig i år för vi har sagt att vi inte ska köpa något till oss vuxna.. Fast egentligen behöver vi en ny dammsugare och en luft fuktare.. Kanske att tomten kommer med det ändå. Vi får se.

Söndag..

publicerat i Foto/Bild;
Idag har jag jobbat, som igår och torsdag och fredag. Det har varit en ganska dålig söndag om man  jämför med förra året och samma dag.  Vet inte om det beror på det extremt kalla vädret som varit i helgen. Igår hela 28 minus grader och idag 18 minus. Vi får hoppas på bättre till veckan och nästa helg.
Ett plus var dock att vi fick hela 3 beställningar på Moonboots på webben idag. Jätteskoj. Vi har nästan slut på den jätteordern vi fick för några veckor sedan. Dom har gått som smör i solsken. Kan det vara årets julklapp till medvetna kids tro?
Jag har precis kollat in Fokis blogg. Jag kan inte hjälpa det men jag älskar verkligen att läsa den, hon har samma löjliga intresse som jag, nämligen älskar söta japanska figurer och annat roligt som man oftast bara kan hitta i Asien. Nu ska hon flytta till Bangkok också.. Fuskis.. Dessutom ser hon ut som en Japansk manga figur.. Så söt.. Kolla in henne här!


Muffins är gott!

publicerat i Foto/Bild;
Ikväll har jag och Melwin bakat pepparkaks muffins, det doftar jättegott från ugnen och snart ska dom ut och provsmakas. Sen blir det så mycket bättre på 4:an och lite Serrano skinka med ett glas rött. Här ska det njutas. Bara jag och Melwin är hemma, så vi ska ha myskväll..
Igår hämtade vi en kungsgran som jag beställt och klädde den med alla fina kulor som jag och mamma shoppade i Göteborg på Gröndahls. Den blev såå fin.

I torsdags  va vi på Dippan och såg wallmans show tillsammans med Cissi, Jonas Carro och Andreas. Vi firade Carro som fyllt 30. Dom är grymt duktiga artister och jag kan varmt rekomendera årets Show.
Efteråt gick vi till Dahlboms och tog en efterdrink. Kul kväll.

Jag i min varma goa päls från Myrorna inköpt för 10 år sedan och nya fina höga skor som jag faktiskt kan gå i utan att få ont i fötterna. I Love them!!

Carro blir firad på Dippan..


Johan och Cissi!


 Grymt goda Muffins förresten!! Till och med Melwin gillade dom. =)
Hade velat ha dom så där stora och fluffiga som man får på cafeér, men det är ju smaken som räknas..