Mamma 60 år!

publicerat i Foto/Bild;
I tisdags förra veckan fyllde min älskade mamma 60 år.
Det blev en riktigt härlig vecka för henne och pappa här i Åre, helt utan den minsta aning kom båda mammas systrar med familjer upp hit från Göteborg och hyrde en stor stuga där dom bodde allihop. En riktig överraskning för henne. På tisdagen åt vi födelsedags middag på Dahlboms och på dagen va vi i Björnen och hade ett event med Molo i ett snowtubing race.
Ja en fullspäckad vecka har det varit. Luigi har flyttat till sin nya familj också och han kommer få det hur bra som helst, det vet jag.
Det va så skoj att få träffa alla kusiner och mostrar och vi kommer sakna dom allihop nu när dom åkt hem.
Jeff min äldsta kusin bodde hos oss hela veckan och åkte igår morse. Han jobbade en vecka som skidlärare här i Åre.
Nu ska jag lägga mig i soffan och mysa med Melwin och bara ta det lugnt för första gången på typ 2 veckor..
Längtar tills vi åker till Gran Canaria om några veckor. Ska bli så himla skönt.. Mammas present från Pappa, Nisse och oss.





Menta BIM!

publicerat i Foto/Bild;
Idag blev vår duktiga Menta BIM och fick HP på en inofficiell hundutställning i Östersund. Hon va jätteduktig och lillmatte Kim har verkligen tränat henne på bästa sätt =).
Jag Melwin, Kim och Melles kompis Love åkte dit över dagen och hade en jätte trevlig trip. Vi tog även med oss lille Mario som idag har flyttat till sin nya familj. Han saknas redan vår lille visp..
Nu är jag och Melle hemma igen efter en supertrevlig middag på Dahlboms med vår vän och Molo säljare Micke och hans två pojkar. 
Min älskling Johan lyckades få till ett bord och underbart god mat trotts fullsatt restaurang. Galet mycket folk häruppe denna helgen..
Tack Darling!..


Hjälp mamma,, vad gör du??

Bus på hög nivå ;)

Sötaste pussgurkan i hela världen..

Tack Kimsan för så fina bilder på dom små!!..

Like this..

publicerat i Foto/Bild;
Grym låt just nu..


Valparna gick förresten igenom besiktningen idag helt utan problem.. Så skönt. Det kom till och med in två extra veterinärer och tittade på dom för att dom tyckte dom såg så fina ut!!

Ståbilder..

publicerat i Foto/Bild;
Här kommer då ett försök till några ståbilder på dom små vildingarna. Dom vill inte stå still en enda sekund på bordet, men här kommer ialla fall ett halvdant resultat.. =)
På söndag är dom 9 veckor och på Lördag lämnar vi Mario till sin nya familj.. Snyft så jobbigt det kommer bli.. Fast jag vet att han kommer ju få det hur bra som helst..

Dreampaws Milkyway "Bowser"


Dreampaws My Little Star "Mario"


Dreampaws Melwin "Luigi" (Melwin)


Dreampaws My Melody "Melody"


Nedan kommer lite bilder från butiken som jag tog igår.. Tänkte använda dom till nya webshopen sen..









Det är så himla roligt att min idé funkar som jag haft ganska länge om att ha godis och sälja ihop med barnkläder. I höstas gjorde jag egna gotte påsar och sålde i butiken i cellofanpåsar vilket många tyckte va lite roligt. Så när vi va på formex hittade vi en leverantör som sålde lite gammeldags klubbor och annat godis som vi blev helt sålda på. Nu har vi fått in första leveransen och den är nästan slut på bara en vecka!! Så skoj =)..

Duktiga Anna!!

publicerat i Foto/Bild;
Jag är jätteglad att duktiga Anna vann schlagerfinalen idag, hennes låt är grymt bra och hon är verkligen ett underbarn.. Bara 18 år..
Ska lägga mig nu efter att ha jobbat med produktlistor som ska in i webshopen, känns som dom aldrig tar slut..
ZZZ...Godnatt.. och Gäsp..

Snacka om att man längtar till solen. Blekare och tröttare än så här kan man knappast bli.. Hihi

Ett galet gäng..

publicerat i Foto/Bild;
Då va valparna snart 8 veckor, och busigare än någonsin!. Det är så roligt att ligga och titta på dom så man hinner knappt med något annat..
Vi har hittat köpare till Mario och Luigi (fast han ska heta Melwin), och jag vet att dom båda kommer få helt underbara nya hem.

Det har varit sportlovsveckor nu sedan vecka 7 och vi har haft galet mycket att göra i butiken vilket känns riktigt kul. Dessutom håller vi på och ska byta till en ny webshop som jag hoppas kommer bli jättefin med en hel del förbättringar från den gamla. Så nu gäller det att jobba på som sjutton med detta så vi kan köra igång den så snart som möjligt.


Bowser bus...

Luigi (Melwin) blir bara sötare och sötare för varje dag som går =).

Mario är duktig på att stå fint..

Vår lilla prinsessa, sötare än socker..

Fin servis som jag hittade på formex.. Tänkte att den skulle passa in i vårat nya kök sen när det nu blir klart om typ 100 år eller så.. Nu ska vi iallafall förhoppningsvis få klart vår trappa ner till källaren och tvättrummet i helgen så man slipper gå ut varje gång man ska tvätta..

Underbar känsla..

publicerat i Foto/Bild;

En av dom bästa sakerna jag vet är att sitta och köra alldeles själv, lyssna på hög musik och bara köra, gärna långt också!.
Idag fick jag dessutom turen att köra pappas nya Leksak, en Ford RS med 320 hästar ;) upp från Göteborg till Åre. Helt underbart härligt.. Vilken bil.. Hoppas man får låna den fler gånger.
Det va så skönt att få komma hem til Melwin och familjen och träffa valparna. Vad jag har saknat dom.