Grönbergs interiör...

publicerat i Foto/Bild;
Är min nyfunna absoluta favoritbutik.. Blev helt såld när jag kom in i deras helt galet vackra butik i dag med mamma. Så mycket vackra ting. Jag ville ha allt därinne och då ljuger jag inte.. Blev några jullgranskulor , så vackra så jag ska se till att ha julgranen framme först och längst av alla. Älskar butiker som sticker ut och hittar det där lilla extra som man känner inte finns någon annanstans..
Dom har en blogg man kan kika in på om man är sugen, hittar man något där så skickar dom gärna..




Som ni kanske förstått är jag i Göteborg nu några dagar.. Kom i onsdags och åker hem imorgon lördag efter min kusins dotters dop. Ska bli så kul att få träffa lilla Savannah, äntligen.
Idag åkte jag och mamma och hälsade på Johans brors Fredriks lilla dotter Sonja, hon är två veckor på söndag och gud så fin hon är.. Så liten och näpen.. Melwin va ju aldrig så där liten eftersom han vägde hela 4410g när han föddes..
Har även hunnit med att gå på Bamboo med Pa och Jeanette i onsdags kväll och så sov jag över hos Pa. På morgonen fick jag stekt ägg och bacon till frukost, snacka om att bli bortskämd.
I torsdags va jag och Mirjam på Kungsmässan och Freeport och hade en supermysig shoppingdag som avslutades med god middag hemma hos Mirjam med familj.
Nu har jag mamma och pappa ätit skaldjur och tittat på Idol, vi bor hemma hos Johans föräldrar som är så snälla och lånar ut sin nya lägenhet till oss. Man har det alltså rätt bra för tillfället =)...
Imorgon bitti hämtar jag Johan och Melwin vid tåget på centralen då dom kommer med natttåget från Åre, längtar till mina älsklingar.. Hinner dock bara träffa dom imorgon eftersom jag bilar upp till Åre igen efter dopet. Blir säkert en hel del redbulls cola och kaffe på vägen upp imorgon natt..

Mysig helg..

publicerat i Foto/Bild;
Denna helgen har varit så skön. Trotts att jag har jobbat så känns det som om vi har fått tid att umgås hela familjen. Så mysigt. Johan har varit ledig både fre lör och sön kväll. Vet inte när det hände sist ;).
Igår va vi ute och åt middag tillsammans med Nisse på TT:s och nu ikväll har vi varit på söndags middag på werséns tillsammans med ett helt gäng med kompisar. Härlig avslutning på en toppen helg.
Jag har dessutom köpt träningskort i veckan, så nu finns det ingen återvändo. Sommarkilorna ska bort. Trodde först inte vågen när den visade 4 kg för mycket.. Jag och Sofia har kört styrketränings pass och gått på ett pass som kallas MLR där man kör bla pilates och lite step, mm. Imorgon bitti tänkte jag köra en timme på löp bandet efter jag lämnat Melle i skolan.
Imorgon fyller Luna och Lotus 4 veckor och nu börjar man se deras personligheter. Lotus kommer nog bli en kaxig liten kille helt orädd, och Luna en tuff tjej som gärna myser med matte.. Dom är så himla söta båda två.. Luna ser ut att bli riktigt typad och docksöt, vilket jag faller som en fura för i Chi världen. Lotus verkar ha fått en rejäl benstomme med en spikrak rygg och svans i topp hela tiden, så han ser också mycket lovande ut.
Vi har bestämt att tiken (Luna) stannar på foder hos Helena och Thomas som har Menta, och Lotus kommer säljas helst till någon utställnings intresserad..
Här kommer lite nytagna bilder på småtossarna!
Mamma och son bus..
Titta så fint jag kan stå!
Men är jag sötast i världen eller??
Kö till mjölkbaren..
Lite valpmys vid Tv:n

Melody 9 Månader..

publicerat i Foto/Bild;
När vi ändå håller på så kan vi ju lika gärna lägga ut lite bilder på Tossan (Melody) som numer är 9 månader och Junior. Nu blir det på riktigt i utställningsringarna framöver. =)
Bilder på brorsan Bowser tar vi en annan dag.. ;)



3 Veckors bilder..

publicerat i Foto/Bild;
Med risk att bli tjatig kommer här några 3 veckors bilder på valparna.
Idag fick dom sin första smakportion på uppblött torrfoder och det slickades och smaskades direkt.. 2 små matvrak verkar vi ha fått..

Dreampaws Lotus The Luscious

Dreampaws Life Of Luna.. Så söt så man vill äta upp henne..

För mer info om dessa raringar så kan du kika in på min kennelsida här!

Melwin har fått en kusin!

publicerat i Foto/Bild;
Igår fick Johans bror Fredrik och hans tjej Emma deras första barn. En liten och väldigt söt tjej som ska heta Sonja.
Nu har Melle fått en kusin och Johan har blivit farbror =). Hurra så roligt!!. Ska bli jättespännande att få se henne när vi kommer ner.

Mina killar!!

publicerat i Foto/Bild;
Dom är tillbaka och den här gången alla fem.. Mina killar det här, tänk om man stötte på dom någon gång. Då hade jag nog svimmat tror jag. Sååå snygga fortfarande. Tänk när jag var 14 och dreglade över alla planscher i rummet. Mest på Mark men även på Robbie och Howard.  Minns när jag och Mamma flög till London och gick på Wembley arena för att se dom, då var man rätt så lycklig. Samma härliga känsla fick jag när Cissi hade fixat så jag och Johan fick komma till deras VIP spelning på cafe opera för några år sedan..
Den här låten växer i mina öron, ju fler gånger man hör den desto bättre blir den.

Mys..

publicerat i Foto/Bild;
Lite nytagna bilder på småtrollen som bara blir sötare för varje dag som går.
På måndag blir dom 3 veckor och ska få smaka på nötfärs, mums..
Jag och Melle har haft myskväll och sitter just nu och tittar på idol. Måste säga att jag tycker alla är riktigt bra den här gången. Men favoriter har man ju alltid, fast det blir liksom svårare när man tycker så många är bra. Idag tyckte jag iallafall att Jay och Geir var bäst. Sedan gillar jag både weise och jazz tjejen, minns inte vad hon heter nu..


Söta Luna som har lurat mig lite och antagligen kommer bli långhårig.. Jag som nästan var säker på att båda valparna skulle bli korthåriga. Spännande!


Söta Lotus som är en riktig mysgubbe och somnar i handen efter kanske 10sekunder.. Så go kille..

Valpisarna 2 veckor!!

publicerat i Foto/Bild;
Nu är vi 2 veckor och kan se världen..
Det är nu den härliga tiden med valparna börjar när man kan gosa, mysa och pussa på dom typ dygnet runt..
Helena och barnen kom upp och åt middag med oss ikväll, vi fotade lite och dom fick mysa med Menta och valparna.
Tidigare idag var jag med Melwin på hälsocentralen för att kontrollera hans lungor.. Han har haft hosta vid ansträngning och på morgonen i säkert 2 månader nu, så jag kände att det var dax att åka upp och kolla detta. Doktorn kunde inte höra något på lungorna, dom lät bra. Men Melle ska få komma tillbaka och göra ett test för att se så han inte har någon typ av astma.. Gud så nojjig jag blir nu.. Jag hoppas innerligen att det inte är något sådant utan bara en långdragen förkylning..



Dreampaws Life Of Luna "Luna"
E: SE DK NO FI UCH Minifashions Walking Charm
U: Kjulamoon's Silver Sara




Dreampaws Lotus The Luscious "Lotus"
E: SE DK NO FI UCH Minifashions Walking Charm
U: Kjulamoon's Silver Sara


Kim med Luna..

Calle med valpisarna..

Utställning SDHK Sundsvall

publicerat i Foto/Bild;
Idag har vi varit på hundutställning i Sundsvall. Jag gick upp kl 5 imorse och åkte 30mil, på vägen hämtade jag mamma och så var vi lagom framme till 9 när tävlingarna började.
Bowser var verkligen såå duktig idag. Han var inte alls rädd eller larvig utan visade sig riktigt fint. Melody däremot fegade lite så henne får vi hårdträna inför den riktiga utställningsdebuten som blir i november när dom inte längre tävlar i valpklass..
Teuqila snubblade på målsnöret och blev 2:a bästa tik idag men vann sin Championklass med jättefina tikar.
Imorgon är det dags igen!

Fjanten Melody fick fick träna lite extra efter att hennes ring blev klar..

Godis är gott...



Bowser en kaxig liten kille..

Ridning med klassen!

publicerat i Foto/Bild;
I Fredags hade Melles klass friluftsdag och tillbringade hela dagen på Björnänges ridskola. Jag var med och Melwin tyckte det va superkul att rida. Fast lite jobbigt var det att trava tyckte han.. Hihi det kan jag förstå, så som det skumpar om man inte kan tekniken.
Gull-Britt och Tord kom i Torsdags också och då passade vi på att fira farfar som fyllde 55år. Snälla farmor och farfar hade köpt färska räkor med sig upp. Gud som vi frossade.. Snacka om att man saknar skaldjur häruppe..



Melwins kompis Dante och mamma Lena =)


Åh vad jag blev sugen på att rida när jag var med.. Undra hur det skulle gå, det är ju minst 15år sen sist..

Natti Natti Kompisar!!

publicerat i Foto/Bild;

Luna sover gott på brorsan..

Och den här killen har hittat sin favoritställning.. Lilla sötnöten..
Snart öppnar dom ögonen, längtar tills dess.

Idag har varit en skön dag. Jag har känt mig riktigt trött och hängig efter helgen som var minst sagt intensiv. Så igår la vi oss vid 9 tiden och det gjorde susen för imorse vaknade jag pigg och utvilad. Tog mig en rejäl morgonpromenad med Melody runt totthummeln, ner i byn och hem igen. Sedan iväg till jobbet, där vi hade en riktigt bra dag idag. Så otippat dessa dagar, men tydligen har Osloborna höstlov.
Nu ikväll har Johan, Marty och Niklas badat badtunna. (Melle fick också vara med). Jag fixade kladdkaka eftersom Erika och hennes kille skulle komma upp på fika och titta på valpisarna..
Nu sitter jag här lätt illamående eftersom jag ätit på tok för mycket kladdkaka med grädde och funderar på om jag ska komma i säng någorlunda i tid idag också. För imorgon bitti blir det turbo städ härhemma eftersom Johans föräldrar kommer upp och hälsar på över helgen..
Natti Natti..

Underbara barn!

publicerat i Foto/Bild;

Idag var det modevisning igen och denna gången ute på torget. Det gick super och barnen var så duktiga.
Här kommer lite bilder på alla fina modeller..







Mammas stolta älskling efter två dagars modellande ;)

Modevisning My Baby & Junior Åre

publicerat i Foto/Bild;
Är galet trött efter en sjukt intensiv vecka och dag.. Igår startade årets höstmarknad här i Åre som är en helg många ser fram emot. Denna helg är det stor marknad med massa knallar och stånd i hela byn. Dessutom jättemycket roliga events, bland annat modevisningen som vi är med på.
Imorse öppnade vi butiken klockan 10 och första timmen var det ganska lugnt men när klockan blev 11 liksom det bara forsade in folk och Helena stod och matade i kassan och jag sprang ute i butiken och hjälpte folk. Vi hade special erbjudande på alla skor med 15% rabatt nu i helgen, så det såldes en hel del skor blandat med massa annat fint. När klockan blev 14 var det dax för mig att ta hand om barnen och modevisningen. Som tur var så fick jag hjälp av Cissi och Kim att fixa håret och påklädning av alla 10 ungar som skulle vara med.
Modevisnigen kändes super och barnen var såå himla duktiga allihop!!..
Resultatet i butiken vid 19,30 när vi slog ut kassan var över förväntan och dessutom säljrekord.. Så himla skoj!!
Imorgon är det sista dagen på marknaden och modevisning på torget, ska bli så skoj!!