Rosa Macarons!!

publicerat i Recept;

Har ju beställt ett baka Macarons kit från coolstuff som kom i veckan (innehållande bakplatta och sprits) och idag så fick jag äntligen tid över att baka lite :) Blev helnöjd med mina fina rosa Macarons med hallon fyllning, super goda. T.om Johan tyckte om dom som annars inte brukar gilla kakor och bakelser!.

Visitkort!

publicerat i Foto/Bild;

Har gjort ett visitkort för min kennel som blev klart och beställt igår. Ska bli spännande att se resultatet :)
Bra att ha på utställningar när valpintresserade kommer fram och pratar.

Nu är det bara knappt 2 veckor kvar till stora CC som är vår stora rasspecial som hålls varje år. Detta år är det rekordmånga Chis anmälda tror det låg på 328st i båda hårlagen. Helt galet roligt! Vågar inte hoppas på så bra resultat som förra året då Luna blev BIS Junior.. Tyvärr kommer det krocka rejält för mig denna gång då jag har 6 hundar att ställa och det är 4 ringar. Alla hundar börjar samtidigt så det blir till att få hjälp av några duktiga vänner som har mindre stressigt.

Ny Foto App!

publicerat i Lite av varje;

Hittade en ny och riktigt bra foto App som heter Camera+ den kostar bara 7kr och har massa massa filter och redigerings möjligheter. Ska ev även köpa en App som heter snapspeed och kostar 38kr. Där kan man redigera i oändlighet. Behövs inte laddas över till datorn och fixa på photoshop om man inte vill ha högupplöst vill säga.
Bloggar från mobilen nu, supersmidigt :). Men nu är kl redan alldeles för mycket och i morgon är det upp kl 7 som gäller. Hej Hopp...
Vi har förresten hyrt en liten stuga i Fjällbacka som vi ska vara i hela Juli! Så skönt att komma härifrån under en lite längre period och speciellt under sommaren som är så otroligt osäker vädermässigt här uppe. Längtar till västkustens sommar med salta bad och varma sol!!

Sushi Time!

publicerat i Lite av varje;

Är på Dahlboms med mina två favorit killar och har precis ätit Sushi, Dumplings och väntar nu på 3 goda efterrätter som vi ska dela på :) Mums!!

Nytt klädinköp :)

publicerat i Foto/Bild;
Lyckades shoppa en tröja igår, Ancha som har en av klädbutikerna på torget kom in i butiken och hade precis fått leverans så hon bar med sig denna tröja. Tyckte den va så fin och dessutom så var det ju min favoritfärg. Kunde inte låta bli :)
Märke: Please Pris: 599kr

Igår hade jag och Helena personalfest, kan man faktiskt kalla det. Vi hade Micke (en av våra leverantörer) på besök och åt en såå god och lång middag på vinbaren med massa gott vin. Efter det blev det Party på Bygget. Kom ändå hem i bra tid vid två tiden så i morse va jag faktiskt helt ok ändå..
Idag har vi strålande sol här i Åre så jag och Sofia har ätit Lunch ute i solen och haft det jätteskönt. Är så himla lugnt i byn nu så då kan man passa på mellan kunderna..

Luna BIM i Helgen & CERT x 2!!

publicerat i Foto/Bild;
Är så jätte jätte glad efter helgens två utställningr i Sundsvall.
Luna blev BIM ena dagen och bästa tik 2 andra dagen och båda dagarna fick hon CERT. Nu har hon redan 4 CERT och är bara 18 månader gammal.. Min älskade lilla fina hund, så duktig och glad :)
Holly Polly blev BIM valp båda dagarna och skötte sig utmärkt, förutom att hon sprang och skällde på det mesta som inte såg ut som en Chihuahua haha..
Jag fick dessutom äran att hjälpa Kennel Small Is Beautiful i Bisfinalen i Bästa Uppfödargrupp som vi vann! Så skoj!!.
Vår svarta tik Fia hade premiär i Officiell klass och hon va så duktig och tyckte det va jätteskoj. Hon fick EXC men det är svårt med helsvarta hundar att se uttrycket, man märker att domarna oftast föredrar andra färger. Tråkigt att det verkar vara så. Hon är ju så fin och har utvecklats jättebra, så vi får hoppas på bättre resultat längre fram i sommar.
Nedan bild när Luna blev BIM! 

Och Holly BIM valp båda dagarna :)


I BIS Uppfödargrupp finalen, med Small Is Beautiful och deras vackra hundar :)


Holly 6 Månader!

publicerat i Foto/Bild;
Lilla hjärtat blir 6 månader i dag och då fick det bli lite fotografering. Till helgen ska hon gå första gången i "officiell" valpklass i Sverige. Alltså på en riktig utställning fast inte i officiell klass då utan i valpklass. Men poäng räknas till 10 i topp valp härifrån, vilket är lite skoj om det går bra vill säga ;)..
Är förresten sjukt trött idag, vet inte varför men antar att jag är lite seg efter påskhelgens arbetande, sen va vi ute och festade i söndags också.. Inte så nyttigt kanske men väldigt roligt!.
Nu längtar jag efter Melwin som är hos mamma och pappa i Ovansjö. Jag åker ner dit i morgon och så stannar vi där resten av veckan.

Favoriter

publicerat i Lite av varje;

Kollar in Flying Daggers som är en av mina favvo filmer. Älskar dessa asiatiska action rullar och kan se dom om och om igen!!

Glad Påsk!

publicerat i Foto/Bild;

Hoppas ni får en underbar påsk helg med massa gott godis!!
Jag köpte ett par ljuslyktor igår på Kaktus och lite fina tulpaner, blev superfint hemma. Påskris med fjädrar har jag på utsidan. Lyckades även shoppa det största påskägget som fanns i godisaffären eller egentligen inte fanns (eftersom personalen fick tömma skyltägget åt mig) haha. Det ska Melle få när jag åker ner till ovansjö nästa vecka. Längtar efter gubben. Han åkte tåg ner med Nisse igår så jag och Johan är ensamma hemma, eller egentligen så är vi knappt hemma eftersom båda jobbar hela helgen. Blir ganska långa pass så här över påsken.
Nu ska jag njut av att bara vara själv, blande det bästa som finns :) när man inte är det så ofta. Ska se en film och tjuväta lite på påskgodiset som ska fylla ägget.. Som tur är får han lite annat än bara godis också.

Smart grej som verkligen funkar!

publicerat i Foto/Bild;

Creative Nail Design har tagit fram ett nagellack som är som en gelé och ska härdas i uv ljus i 2 minuter. Sedan håller det helt perfekt i minst 2 veckor. Hur smart som helst och jag vet att det verkligen funkar. Det finns massor med olika färger och man kan gå till nästan vilken nagelsalong som helst och få det fixat. Billigare och mycket snabbare än att fixa vanliga gelé naglar.
Kolla in videon nedan

Söta Holly!

publicerat i Foto/Bild;
Vi var på ringträning i Östersund igår och Linda tog ett så fint kort på Holly när hon tränade på bordet.
Det var massor med hundar med, både stora och små. Jättebra miljö träning för småttingarna. Brooke fick också följa med och träna, men nu är hon i den åldern att hon har börjat upptäcka en hel del nya saker, så det mesta var ganska läskigt igår. Men hon ska få följa med på jobbet varje dag nu så hon vänjer sig lilla gumman :)
Holly däremot är tuffare än tuffast, viftar på svansen för det mesta och skäller som en tok på de större hundarna.. haha..