Armani..

publicerat i Foto/Bild;
Här kommer en nytagen bild på lille Armani som jag fick av hans nya Matte Annica. Han är så fin och mår toppen i sin nya familj. Lilla godingen ser ut att utvecklas jättefint tycker jag..
Nu ska jag snart lämna Melle på skolan, och vill inte alls ut i dessa -23 grader som vi har idag.. Usch och fy..

Min jobbarkompis idag!

publicerat i Foto/Bild;
Idag fick Holly vara med på jobbet och vara min jobbarkompis :). Hon ska få hänga med varje dag jag arbetar nu ett tag så hon får sin dos med social träning som alla valpar så mycket behöver.



Fina täcket till Teuqila!

publicerat i Foto/Bild;
Se så fint täcket blev som snälla Karin har sytt till Teuqila. Det är helt grymt bra när det är så kallt som det är ute nu. Ikväll var vi ute i 18 minus och hon gick på utan några som helst problem. Fast efter ett tag kom köldkrampen i tassarna så då fick vi vända. Men hade hon inte haft sitt fina täcke så hade hon inte ens velat gå ut lilla prinsessan på ärten.. Det är teddy lurv flece på insidan och tjockt ull tyg på utsidan. Men går att vända om man vill. Sedan kan man få hundens namn broderat på ryggen också..


Säg till om ni vill köpa ett likadant, för Karin tar gärna emot beställningar i så fall :).

Thailand bilder..

publicerat i Foto/Bild;
Nu är vi hemma igen efter en underbar semester. Vi har badat solat ätit gott och för det mesta tagit det lugnt. Här kommer lite bilder tagna med iphonen. Därför lite varierad kvalitet. Jag ska redigera och lägga upp resten av bilderna tagna med system kameran en annan dag.


Här var vi ute på en ö som heter Coral Island. Där har jag varit förut och det är så vackert. Ägarna till strandrestaurangen skulle sälja sin markbit (strandremsa samt restaurangen) så om man har ca 5 miljoner kr och vill bo/arbeta så här vackert så är det bara att slå till :)).




Kolla in varan ödlorna bakom Melle.. Läskiga!!






Här äter vi på en Japansk restaurang där man fick äta buffé med sushi och massa annat gott för ca 50kr per person.. Himmelriket!!

Senare samma kväll åt vi Koreansk barbecue, mmmm så gott!!


Melle matar elefanten utanför Dino Park. Minns att han eller kanske inte han men en annan elefant stod där när jag var i Thailand första gången för typ 17 år sedan..



Hej för denna gång.. Hoppas vi snart kommer tillbaka. Fast då tror jag det är dax att upptäcka nya öar i Thailand. Kanske Kho Khao eller Kho Lipe eller varför inte Kho Samet.. Krabi, Kho Lanta och Phi Phi öarna har vi varit på innan förutom Phuket som vi åkte till denna gång.


Liten semesterhälsning!

publicerat i Foto/Bild;
Vi befinner oss för tillfället i paradiset, eller rättare sagt Thailand.. Har det hur härligt som helst och längtar inte hem för fem öre, förutom till vovvarn och närmsta släkten då såklart.
Här kommer en liten bild på mig och Melle från hotellets balkong idag, i morgon åker vi kanske ut med longtailboat till en av öarna utanför phukets södra kust. Räknade ut för några dagar sedan att det är nionde gången jag är i Thailand nu, haha. Om jag kunde så hade jag bott här minst tre månader per år. Vem vet det kanske blir verklighet någon gång.

Snart flyttar Honey..

publicerat i Foto/Bild;
På torsdag flyttar då den sista valpen till sitt nya hem. Lilla Honey ska bli värmlänning och kommer till en helt fantastisk familj med både andra chihuahuaor och barn. Idag var vi hos veterinären för besiktning, chippning och vaccination. Hon fick inga som helst anmärkningar och veterinären blev nog lite småkär i henne också tror jag minsann..
Holly fick också följa med för att få sin andra vaccinations spruta och hon tyckte det va jätteläskigt och ville inte alls stå på bordet och få spruta.. Vet inte om hon minns sist hon var där, men då va hon inte det minsta rädd.. Men antar att det är åldern. Nu får hon följa med så mycket som möjligt till jobbet och överallt så hon inte blir en mespropp, för det går ju inte för sig..
Här kommer ett par bilder på fina Honey, hon är jätteduktig på att stå fint på bordet. Gillar hennes utveckling vädligt mycket, nu är det bara öronen som ska upp hihi, men mamma hennes va också lite sen med dom..


I morgon ska Teuqila och Melody få prova ett täcke i ull som en av mina valpköpare sytt som jag beställt. Hon är jätteduktig och gör så fina täcken och tröjor till främst sin egen lilla sötnos Melvin, men kommer även sy på beställning. Ska visa upp det här när det är klart!.
På torsdag åker vi till Thailand och blir borta i 2 veckor.. Det ska bli så galet skönt att komma iväg och jag ser framför mig hur jag ligger i solstolen med en paraplydrink och tittar ut över det kristallklara vattnet.. Underbart!!


Luna 3:a på top 10 listan!!

publicerat i Foto/Bild;
Dreampaws Life Of Luna, vår älskade lilla Lunis kom på 3:e plats på top 10 listan i mest vinnande Långhårs Chihuahua valp i Sverige 2011!! Jag är såå stolt och glad över henne och så klart extra glad då hon är från min egna uppfödning. På hennes första 6 utställningar i valpklass blev hon BIR (Bäst i rasen) 3 gånger och BIM (bäst i motsatt kön) 2 gånger. Efter det har hon i bara Junior klass hunnit plocka 1 CERT och 2 R-CERT samt blivit BIS Junior på stora CC (Rasspecial utställning) 2011.
Vi hoppas och ser fram emot ett roligt och givande nytt år i utställningsringarna :)



Gott nytt 2012!

publicerat i Foto/Bild;

Hoppas ni alla har haft en skön nyårshelg. Själv har vi haft det underbart. I torsdags eftermiddag åkte jag och Nisse ner till Mamma och pappa i Ovansjö för att fira nyår här. Johan har stannat kvar hemma och jobbat, då det är årets bästa helg för deras del. Melle åkte ner med mamma efter jul så han har varit här ett par dagar längre. Stackarn fick feber i förrgår och dessutom har han blött näsblod några gånger nu på en vecka. Idag är han feberfri än så länge, men jag ska nog åka in med honom i morgon och kolla då jag är så orolig av mig.. Gillar inte att han blöder näsblod så ofta..
Nyårskvällen firade vi hemma med massa god mat och dryck. Mamma och pappa har vänner från Göteborg på besök så vi har haft jättetrevligt :) Vid tolv gick vi ner till stranden och tände ljuslyktor som flög upp i himlen, mycket bättre alternativ än raketer när man har hundar.. Pappa hade tänt facklor och eldkorgar hela vägen ner till forsen från huset. Såå vackert!.
I Torsdags flyttade lilla Armani till sin nya familj. Hans nya matte och husse är helt underbara båda två och jag vet att han kommer få det bästa hem han någonsin kunnat få!!.




Korten blev lite suddiga som ni ser.. Jag hade behövt ett stativ för att få till bättre bilder i mörkret :)..
Här kommer lite mer bilder på hundar och ungar..

Melody och Gang har varit ifrån varandra i nästan 8 veckor eftersom Melody bott hos Helena under tiden jag haft Menta och hennes valpar. Så det blev ett kärt återseende eftersom Gang och Melody är dom allra bästa kompisarna <3<3..

Melle med Holly och Honey!

Taget med min favvo app Cross process, där ser man inga ringar under ögon och annat onödigt.. haha..

Dreampaws Happy Holly, Min lilla Holly Polly 12 veckor!





Och så världens sötaste lilla björn.. Dreampaws Honeybun "Honey" 8 veckor!
Öronen på väg upp hihi..