Some training in the sun..

publicerat i
Lite träning med hundarna hann vi med idag också..
 
Först Holly som är 8 Månader och snart 9..
Och så halvsyrran Melody som är 2,5 år.. Älskade lilltjejen.. Hon är inte så mycket för utställning så hon slipper.. Men när det blir dax för uppfödargrupp får hon nog hänga på i alla fall ;)
Här kommer Luna..
Jag med två sötisar..
Gang står fint..
Teuqila som om bara hon kan skärpa sig kanske kan få sitt sista CACIB utanför sverige så hon blir internationell champion.. Det hade varit så galet skoj!! Här ska det tränas tränas,, Hon vill bara hoppa och fjanta sig. haha
Jag och Holly..
Och så lilla Brooke.. Fina tjejen..
Och en bild till, jag gillar min nya hårfärg jättemycket.. Nu har toningen släppt endel men ska lägga i ny när jag kommer tillbaka till Åre..

Solig dag i härliga Fjällbacka!!

publicerat i
Idag har vi haft en helt magisk dag med massa sol och mys..
Melwin och Johan har badat i det 17 gradiga vattnet, brrr.. Själv avstod jag med väntan på ett par grader varmare vatten.
Dom har ett löfte till sig själva att dom ska bada varje dag under semestern. Och idag gick det ju an men igår när det ösregnade och va 10 grader var det nog mindre skönt. Men mina tappra killar fixade det också minsann..
Ikväll kom pappa hit också så nu är vi hela familjen samlad förutom Johans föräldrar.. Så mysigt. Vi har verkligen fått tag på två super charmiga stugor med tillhörande trädgård. Här kommer jag trivas i sommar!
Världens bästa Nisse!
 
Ett par bilder från igår när det regnade..
Mamsen och Nisse..
 
 
 

Red Lips..

publicerat i
Brukar ju aldrig ha läppstift på mig, men så fick jag ett litet ryck häromdagen :) Kul med lite annat ibland. Men konstaterade rätt snart att jag inte klarar att ha det länge innan jag är kladdig på både händer och ansikte utanför läpparna.. Jaja, hann ju i alla fall med några bilder.
Och jag har en tubklänning på mig.. haha är inte naken på överkroppen som det kanske ser ut som..
 

Nike+

publicerat i
Nu befinner vi oss i härliga Fjällbacka och eftersom det regnat hela dagen så bestämde vi oss för att åka på lite shopping istället :) Bara en mil härifrån ligger nämligen Nordens största sportbutik och den var riktigt stor kan jag säga! Där fanns allt.. Jag shoppade ett par Nike+ skor som jag trånat efter ett tag. Mjukare skönare och lättare skor har jag aldrig tidigare haft. Nu ska det minnsan gå och springas. Valde mellan lite olika färger och efter mycket velande fick det bli svart. Tänkte på hur många gånger man stått där i hallen med kläder som inte alls matchar till dom färgglada skorna.
Hoppas jag kan få tag på ett Nike+ fuelband också som är ett supersmart och snyggt  diskret armband som gömmer en liten träningsdator i sig. Man har det på sig hela tiden och det är som ett vanligt armband, men när man trycker på det så lyses en display upp med information om kalorier och antal steg mm. Än så länge finns det bara i Usa och England fast det såldes slut i England på bara några timmar. Sverige får det först till sen hösten/vintern. Känner jag mig själv så lyckas jag nog få tag på ett innan dess ;).
Förhoppningsvis så kan detta sporra mig till att komma igång med träningen igen. Har tänkt jag ska ut och springa på kvällarna här så jag får in rutinen.
 
 

Skolavslutning..

publicerat i Foto/Bild;
I torsdags i förra veckan slutade Melwin tvåan. Han är så stor nu vår älskade kille. Nu väntar ett långt och härligt sommarlov. Ibland kan jag längta tillbaka till när jag själv gick i skolan och sommarlovet precis hade börjat!! Så härlig känsla.
Här kommer ett par bilder på fina killen, tyvärr så var det 5 grader och mulet på kvällen när barnen hade avslutningen, men vad gör det när man snart ska åka söderut till Fjällbacka och förhoppningsvis få en massa sol och bad.
Sedan väntar en överraskning när han fyller år då ska han få en resa till Legoland, vi ska faktiskt åka vecka innnan han fyller, men det ska bli en överraskning som han får reda på samma morgon :)
Han har längtat efter att få åka dit och har pratat om det varje år sedan han va riktigt liten. Han kommer bli så glad..

Nedan en stolt Melwin med första vinsten i skolans schackturnering (en guld kung).. Han vann turneringen i år och förra året kom han trea. Duktiga killen.



Cool App!

publicerat i Recept;

Hittade den här appen som kan fixa ramar i ramen så det blir fler bilder i samma bild liksom.. Ja ni fattar när ni ser bilderna nedan. Dom flesta vet nog redan om denna eller liknande App, det är nog jag som ligger lite efter ;). Frame free heter den i alla fall..

Helg i Avesta..

publicerat i Recept;

Just nu befinner vi oss på ett hotellrum i Avesta och jag har precis badat två hundar inför utställningen i morgon. Ska ställa 5 st 3 Korthår och 2 Långhår. Nu blir det snart sängen för i morgon bitti ringer klockan rätt tidigt om man säger så. Avesta är nog inte den charmigaste staden jag varit i (läs betong och tråkigt helt enkelt) men det är ju bra för då behöver jag inte åka hit i onödan eller så..eftersom jag varit här nu.. Hihi.. Hej hopp!!

Ps på bilden längst ner är Gangs lille son som är från Layas kennel. Han ser så fin ut och är en liten kopia på sin far, men har även fått en del från sin mor ds.

Klick Klick..

publicerat i Foto/Bild;

Satt här hemma och hade lite tråkigt och insåg när jag skulle packa till Stockholm att jag inte har några snygga sommarskor. Eller jag har en hel del faktsikt tro det eller ej, sko fetischist som jag är så kunde jag behöva några par till tyckte jag. Målet var egentligen bara ett par vita låga Converse, men så fick jag syn på Ilse Jacobsens kollektion och kune bara inte låta bli dessa tre par. Riktigt snygga.. Gillar skarpt deras kläder och skor och har ju dom klassiska gummistövlarna någonstans i samlingen i lill stugan på tomten (där ligger skor i säckar lådor och jag vet inte vad, kanske ska ta och städa där någon dag by the way), Sen önskar jag mig regnkappan i någon av färgerna nedan. Kanske får bli en present till mig själv när vi åker till Köpenhamn i sommar.
Men först ska vi ha sommar och sol och jag ska få använda mina nya fina skor massa hoppas jag!



 Och ja, det är lite lätt skimmer på alla tre! Så fina när man är lite brun om benen, Och det får vi innerligt hoppas att jag blir inom en snar framtid! :)



Vilken färg ska man köpa? Gillar alla tre, men tror den bruna är mest användbar.

Skön dag med massa sol!!

publicerat i Recept;

Igår var det en sån där magisk dag här i Åre! Vindstilla Sol och lagom varmt.
Jag och Melle tog hundarna och gick upp i skogen bakom huset. Vi gick solstigen bort till tottbacken där vi gick ner och hem igen. Sedan åkte vi och pappa Johan ner till Holiday och badade och solade i utomhus poolen. Så skönt! Efter det blev det go middag ute på balkongen. Kvällen avslutades med senaste Mission impossible filmen. Såna här sköna dagar vill jag ha fler utav :).

Vilken helg vi hade!!

publicerat i Recept;

Har varit lite dålig på att uppdatera känner jag. Men får väl skylla på att det varit lite mycket. Inte med jobb eller så för där är det lugna gatan just nu.. (samma varje år denna period). Nä det har varit en hel del flängande och resande. Vilket jag bara tycker är roligt!.
Jag och Linda åkte ju husbil till Norrköping i fredags och resan började bra men efter drygt halva vägen så fick vi först punktering och ungefär samtidigt fick Linda superhög feber med en galen frossa. Efter att ha väntat ca två timmar på hjälp att byta däck av en bärgare så kunde vi åka vidare. Linda blev som tur var lite bättre senare på kvällen och vi kom fram vid halv tolv då det va dags för bad av hundar och fix inför utställningen nästa dag.
På lördagens utställning blev Luna andra bästa tik och tog sitt femte CERT. Holly blev BIR valp och BIS 4! Så skoj!! Detta var ju såklart värt allt besvär :). Hollys syster Poppy blev också BIR valp i lördags!! Jätteskoj. Bild längst ner på henne och fina matte Maria på kennel Lilldivans.
Nu blir det jobb denna helg, men roligt sådant då vi åker på inköpsresa till Stockholm sön till mån. Hade jag inte varit så fattig så kunde jag shoppat lite till mig själv också.. Jaja något kommer nog slinka ner i väskan hem om jag känner mig själv.