Nisse 85 år!

publicerat i

I lördags fyllde Nisse 85 och vi firade honom först hemma med champagne och tårta. Sen åkte vi till Östersund där vi mötte upp mamma och pappa så gick vi till upstairs, en nyöppnad restaurang mitt i stan. Jättetrevligt ställe med god mat.
Han är världens finaste och gladaste 85åring som alltid finns där och har ett hjärta av guld.

Mysig kväll!

publicerat i

Blev en spontan kväll ute med goda vänner och familjen! Först hämtade jag och Melwin Johan och Robin som hade varit och tatuerat sig.
För alla som inte vet har jag och älsklingen ett litet deal. För varje ny tatuering så får jag skaffa en ny hund ;) hihi.. Denna gången tyckte dock Johan att det räckte då vi precis har behållit en liten terrorist från senaste kullen. Men vem vet, jag har helt klart en tillgodo där!
Det blev trerätters på Dahlbom, pilgrimsmusslor till förrätt , torsk med kräftstjärtar och en grymt god sås med massa goda tillbehör sen efterrätt som bestod av citron macarons och syltat päron. Mmmm gott!!
Efter middagen gick vi till ölbaren där vi hängde ett tag med vänner och trevliga grannar. Nu hemma igen. I morgon blir det sovmorgon! Jag som längtat hela veckan efter det. Så skönt :)

Härlig dag i backen..

publicerat i
Jag hämtade Melwin vid ett i fredags för att åka lite skidor. En helt underbar eftermiddag med strålande sol fick vi, mitt hjärta och jag. ^^
Närheten till detta och den övriga otroligt vackra naturen är bland det bästa med att bo i Åre..
 
Willow blev 11 veckor i fredags och här kommer ett par bilder på henne. Jag är jättenöjd med hennes utveckling så här långt , hon är rejälare i verkligheten än vad det ser ut på bilden. Konstigt kameror ska väl lägga på vikt eller ;) har man ju alltid hört innan.. haha
Igår fick vi träffa Elwood också då vi åkte till Östersund för att gå på bio med Linda och hennes barn. Jag och Melle åkte hem till Sara innan och willow och Elwood busade järnet och hade hur kul som helst. Sen passade Sara henne och Teuqila under tiden vi var på bio. Så himla kul att se hur härligt temperament dom har. Så glada och orädda . Tänk att hela kullen blev sådär.. Det är jag väldigt nöjd över faktiskt..
Elwood till vänster och willow till höger.
Nu i veckan blir det en hel del jobb och på lördag fyller världens bästa Nisse 85år. Då blir det överasknings firande för honom!!
 
 
 

Ett tag sen sist..

publicerat i
Har varit lite dålig på att uppdatera bloggen känner jag.. Sorry för det. Har bara varit sjukt mycket senaste tiden. Både med jobb och fritid, och fritid är lika med hundar för mig haha..
Jag Linda och Melwin var nere en sväng i Göteborg i förra veckan på My Dog. Holly blev 4:e bästa tik båda dagarna och Luna gjorde en fin comeback och blev fyra i klassen med ck första dagen och trea i klassen andra dagen. Det var över 20 hundar i öppen klassen där luna gick och runt 17 i juniorklassen där holly gick så jag är hel nöjd. Totalt var det 89LH båda dagarna. Tjejerna var dessutom helt urfällda båda två. Det är så jobbigt med LH att man aldrig vet när dom får för sig att ha sin bästa respektive sämsta päls.. Tycker ofta den är sämst när det är som viktigast att den ska vara bra haha.
Här kommer lite bilder som är tagna av fotograf Guro Henriksen.
Först Holly..
Holly är den av mina egenuppfödda hundar som jag känner mig allra mest nöjd med för tillfället. Hon har ju dessutom vunnit en hel del sen hon kom upp i juniorklass i somras vilket känns jätteskoj!
Bara 14 månader gammal har hon 1st vinnartitel NJW-12 , 3 x BIR (bäst i rasen) 7 x CERT, 2 x R-CERT, 13 x Bästa tik pl, 2 x BIS Junior. Hon blev även den mest vinnande LH valpen i Sverige 2012!!
Det är en speciell känsla när det går bra för egenuppfödda hundar. Då känner man att allt arbete man lägger ner med aveln gör nytta och att det resulterar i att målen kan bli verklighet :)
 
Här nedan en bild på Luna, som hade premiär efter sin valpning som tyvärr inte blev som vi hade hoppats.. Hon fick ju bara en dödfödd valp, och hade en tuff tid ett tag men nu är hon sig själv igen så när som på pälsen <3 Fina tjejen! Hon står dessutom inför sitt Svenska och Danska Championat nu, så hoppas på det sista certet inom inte alltför lång väntan. Luna har hittils tagit 6 X CERT och 3 x R-CERT bla..
 
Här kommer en rätt söt bild på Willow som nu är 10 veckor. Hon fick följa med på jobbet idag och va så glad när det kom kunder, alla som ville fick pussar..
Ska bli spännande att se vad det blir av denna kullen, än så länge känns det väldigt bra i magen och alla ser ut att utvecklas åt rätt håll. Hoppas det fortsätter så ^^
 
Jag som hade tänkt kolla in en james bond film.. Har ett par jag inte sett än och har fått lite dille på dessa filmer sen jag såg skyfall på bio för ett par veckor sedan. Snygga James hihi.. Men nu är klockan för mycket och i morgon bitti ska jag upp och städa på Dahlboms innan det blir en heldag i butiken. Där väntar det runt 50 ordrar som ska packas nu när rean är igång.. Segt värre!! Skulle behöva ett par veckor i Thailand känner jag..