Härlig dag i solen!

publicerat i
Att pricka in en sån här magisk dag och samtidigt vara ledig är inte illa!. Sol, 5+ och helt vindstilla gjorde det underbart att vara ute på isen med hundarna. Man riktigt kände hur solen värmde.
Härligt att vi har den ljusa tiden framför oss nu :)
Jag är för övrigt väldigt dålig på att uppdatera här, vilket beror på att det har varit full rulle och inte så mycket tid över helt enkelt.

Vi har hunnit få valpar i två omgångar varav den ena kullen (Hollys) tyvärr föddes några dagar för tidigt med två små prematura valpar som tyvärr bara klarade sig ett par dagar trotts stödmatning dygnet runt. Det tog hårt men Holly mår bra nu och vi ser fram emot nya planer till sommaren vilket känns skoj.
Teuqila fick i mitten på December en liten tikvalp som nu är 7 veckor och något av det sötaste!! Hon har fått namnet Dreampaws Flawless Whisper "Whisper" döpt efter hennes mamma och en av mina favorit låtar just nu.
Whisper är nog den gladaste tuffaste och mest orädda valp jag någonsin haft här hemma. Underbar helt enkelt. Pappa är snygga CH Small Is Beautiful's Fine Mess.
Om knappt 2 veckor så väntar vi ytterligare en kull där Brooke ska bli mamma för första gången, även här är det bara en valp så vi hoppas verkligen valpningen kommer gå bra och att den lilla där inne inte är alltför stor.
Pappa till denna kull är CH Chi's Lovely Sir Orsino, en riktigt snygg LH hane som jag tror kan komplettera Brooke väldigt fint.
Här kommer ett par bilder på Whisper <3