Torsdag 28/2 Jobb,Jobb,Jobb...

publicerat i ;
Snart äntligen är det fredag =), sen är man ju ledig i en och en hal dag innan det drar igång igen. Känns som om jag har jobbat mycket på sistonde, och det har jag ju faktiskt gjort också.. MEN nu är jag snart klar med min fotografering så vi äntligen kan komma igång med webshopen. Ska bli så kul!!.  Idag fick jag mina efterlängtade sommarskor från Replay som jag har beställt från Tyskland. Har letat efter dem överallt här hemma men dem har varit slut överallt. Men är man envis så är man. Jag hittade dem på en tysk hemsida och beställde två stycken ett par rosa och ett par svarta, och det bästa av allt va att jag fick dem billigare än vad dem kostar här i sverige =).. Nu har jag mannekängat för Melwin och Teuqila här hemma ikväll, och t.o.m Melle gillade dem, han som inte brukar va så överambitiös när det gäller att berömma mamma i sina nya kläder och skor. Så nu längtar jag till värmen.. Kunde inte låta bli att tjuvkika på sistaminuten resor till Thailand för några dagar sedan, och tro det eller ej: Två veckor till Phuket inkl hotell 3995kr per person!!!. Helt sinnes!!. Jag vet en som inte kommer att boka i förväg till nästa vinter...

Grattis Teuqila!!

publicerat i ;

I dag hade Teuqila gumman (och matte) sin debut i utställningsringen. Det gick hur bra som helst, både hon och jag tyckte det va jätteskoj.. Hon kom 1:a med hederspris i sin klass och 2:a i bästa tik.
Jag va verkligen hel nervös innan det började, va orolig att hon skulle vägra att gå eller jag skulle klanta mig och gå helt fel, men det gick ju faktiskt kanonbra.
Sedan va det himla kul att sitta och titta på alla fina valpar som ställde ut.
Melwin va väldigt tålmodig ända fram till slutet då han började tröttna lite smått. Fast det kan man ju förstå =). Stackarn satt helt stilla i typ 3 timmar.
448616-22

Fredag 22 Februari - Storm

publicerat i ;
Då var det äntligen fredag =).. Vi åker till Hässleholm ikväll och ska på hundutställning imorgon. Teuqila skall få göra sin debut i ringen. Får se hur det går, jag känner att jag har rätt så dålig koll på alla bedömnings förkortningar och färger på band som delas ut beroende på placering. Men det går säkert bra, ska i alla fall bli jätteskoj.
Vädret är ju däremot inte lika skoj,, varning för storm säger dem på radion, och här i Torslanda har det redan börjat. Blåser så hårt att kunderna knappt  får igen dörren.
Jag har fotat kläder hela dagen, här är ett litet urplock, visst är det fina kläder?!
448616-21448616-14

18 Februari Måndag

publicerat i ;

Då har äntligen mitt efterlängtade ljustält anlänt till butiken. Det va länge sedan något var så väntat som det. Jag skall nämligen använda det till att fota våra kläder med och sedan lägga upp dem på Webshopen som jag vill få igång så snart som möjligt. Nu fattas bara Per- Anders strålkastarlampa sedan är det bara att sätta igång. P-A och Ulrika fick förresten en liten flicka i Lördags kväll =). Det ska bli så roligt att få se henne.
Igår åkte Johan tillbaka till Åre, tråkigt tyckte jag och Melle... Under tiden jag körde honom till tåget va moster Pa hemma hos oss och passade Melle. Dem spelade spel och båda fuskade lika mycket...
Nä nu får jag sätta igång och jobba lite, ska bara gå ut med Teuqila i solen först =).

14/2 Slottskogen

publicerat i ;
Idag på alla hjärtans dag, har vi varit en sväng i slottskogen i det härliga vårvädret. Melwin lekte på Plikta och åkte den låånga rutschkanan säkert 30 gånger. Tillslut tröttnade pappa Johan eftersom Teuqila blev allmänt uppvaktad av (läs) ALLA barn och mammor på hela lekplatsen. Teuqila och jag tyckte det va jättekul men som sagt blev det väl lite väl mycket tillslut..
Efter en långpromenad i Slottskogen tog vi en tur till Haga där vi åt lunch på ett mysigt Caf'e. Har verkligen varit en toppen dag i solen. Längtar efter fler sådana dagar, man får vårkänslor!!448616-9448616-8

Tråkig dag!!!

publicerat i ;
image6
448616-7Idag har det varit en sådan där tråkig dag.. Det började med att Teuqila va hos veterinären och fick dra ut två valptänder, stackarn va alldeles omtöcknad när jag hämtade henne. Dem hade sövt henne och tänderna satt tydligen som berget. Men det va i alla fall skönt att det gick bra.
Jag har varit själv i barnvagnsbutiken idag, och det har varit dåligt med kunder och jag har inte haft någon motivation att göra något heller för den delen. Längtar tills klockan är 18 så jag får åka hem och busa lite med Melle. Hoppas verkligen jag får sålt våran vagn idag, är trött på att ha den ståendes i hallen, den tar på tok för mycket  plats... Hoppas Hoppas, behöver verkligen pengarna också.

10 Februari - Kalas!!

publicerat i ;
Idag fyller min kära pappa 57år. Vi har shoppat en stor aloe vera växt till honom och en massageboll, låter lite suspekt men den va faktiskt riktigt bra att massera axlar och nacke med. Har även ätit världens godaste kalv filé stek som mamma har lagat. mmmm.. Nu blir det strax tårta, sen är det bara för mig Melwin och teuqila att rulla hem. För Teuqila har nämligen också fått festmiddag ;) ett riktigt köttben, se här hur gott det va!

image3

Ciff mässa i köpenhamn

publicerat i ;

Har haft en lång och mycket intressant dag, på Bella center i Köpenhamn, där vi beställt höst/vinter kollektionen -08 till butiken. Hittade massa fina kläder och blev verkligen helnöjd. Längtar redan till nästa vinter.. Nä, ja skojja bara =).Nu är klockan mycket och jag ska gå och kojsa och drömma söta drömmar. Natti natti!! Avslutar med en bild på mina älsklingar som jag längtar så efter.

image2