Teuqila BIR valp på Åby!!

publicerat i ;
HURRA, HURRA För gumman!. Idag blev hon bäst i rasen på Åbys hundutställning. Hon va även med och tävlade om Best in Show med ca 65 andra hundar, och där kom hon bland dem 20 bästa.. Vi är såå stolta!.
Det blev en lång dag, vi kom dit vid 8.30 imorse och åkte hem vid 17 tiden. Melwin va med hela dagen och va så tålmodig. Han blir nog en bra handler när han blir lite större =).

448616-37

Vi träffade Teuqilas pappa idag också, så här fin är han.

448616-38


Semester i Åre

publicerat i ;
Idag kom vi hem efter en skön semester i vintriga Åre. Har haft 2 av 4 dagar med helt underbart väder då vi passade på att åka lite skidor och sola =). I måndags va vi och åt en mycket god middag på Johans restaurang, barnen va tålmodiga och åt som aldrig förr. Självklart passade jag och Mirjam på att shoppa lite också. Har hittat en favorit butik i Åre som heter Åre by us där dem har allt  i klädväg för hela familjen.
Här kommer lite foton!!
448616-36448616-35448616-34448616-33448616-32

Äntligen lite ledigt...

publicerat i ;
Imorgon långfredag åker vi upp till Åre. Det ska bli super skönt att få ha lite ledigt och bara ta det lugnt.. Mirjam och hennes familj åker med oss och vi tar natttåget upp i morgon kväll, sen kommer vi hem på onsdag morgon igen. Hoppas hoppas det blir fint väder där uppe så vi kan passa på att sola lite i backarna =).
Äta goda middagar på restaurang Dahlbom på torget skall vi också göra minsann..

Spetstrosor

publicerat i ;
Teuqila har börjat löpa för första gången. Hon är inne i förlöpet som det heter nu, och då är det så kallad lingonvecka =). Ja, då va man inte ensam med det i familjen längre.. Jag kunde inte låta bli att köpa dessa söta små spetstrosor till henne som hon faktiskt måste ha på sig när hon är inomhus för att inte smutsa ner allt som kommer i hennes väg. Känns som om både hon och jag är inne i en liten pms svacka, jag har varit super irriterad på allt och alla och stackars Melwin har jag inte alls haft något tålamod med dem sista dagarna. Men i dag har vi haft en riktigt bra dag trots allt =).
448616-31

Hjälp matte!!, vad är det för hemskt du har tvingat på mig?

Vår i Strömstad 13-16 Mars

publicerat i ;
Vi har varit i Strömstad i helgen. Jag mamma och Melwin.. Har verkligen haft en underbar helg med massa goda skaldjur och härliga ute dagar.
448616-26

Jag i mitt nyförlängda hår =). Känns riktigt bra, är verkligen super nöjd..

448616-28

En tripp till "piratskeppets lekplats" får man absolut inte missa när man är i Strömstad, trots att man har lite feber och är dunder förkyld..

448616-27

Mamma och Teuqila vilar och tar en cigg...

448616-29

Senare på kvällen gjorde Melwin en härligt mustig Godissoppa som ALLA var tvugna att smaka på.
Här kommer receptet för den som är sugen:

Dillchips
Blandat smågodis
morötter
vindruvor
Saft
skumhönor

Blanda och njut

Världens snällaste Nisse!!

publicerat i ;

Nisse är världens snällaste, han kommer till mig med mat på jobbet varje dag.. Han hjälper mig att gå ut och rasta Teuqila varje dag jag arbetar. Sedan finns han alltid där för både mig och Melwin. Vet faktiskt inte hur jag hade klarat mig utan honom.. Han är verkligen världens snällaste NIsse =)
448616-25

Valpsugen igen!!!!

publicerat i ;
448616-24

Jag går och dagdrömmer om att skaffa en till chihuahua,, som om det inte skulle räcka med en (vet jag att alla tänker nu). Men faktum är att det är så HIMLA roligt med Teuqila, hon ger så mycket och kräver i sin tur väldigt lite tillbaka. Melwin älskar henne och han och jag har bestämt att vi ska köpa en kompis till henne =), När tiden passar vill säga. Då ska det få bli en liten choklad tik. Och vem vet, alla som känner mig vet att när jag har bestämt mig för något så dröjer det inte länge innan....
Det finns bara en liten hake och det är pappa Johan. Han är ju faktiskt inte lika överväldigad som oss andra.. Lite svårflörtad är han allt, fast innerst inne så tycker han att Teuqila är världens gosigaste vovve också tror jag. Vi får helt enkelt jobba lite på honom..
Imorgon ska jag i alla fall in efter jobbet till The pet shop och kolla in vårens nya selar m.m.
Sov gott allihop =)

Söndags mys =)

publicerat i ;
448616-23

Idag har vi haft en skön dag! Först imorse var vi på sista lektionen på hundskolan, det gick mycket bra. Teuqila fixade sitt cirkus trick galant. Vi har ju faktiskt tränat en hel del., och med köttbullar tillhands så går det mesta bra. Alla hundarna hade nämligen fått i uppgift att utföra ett cirkus trick på sista lektionen. Teuqila skulle lära sig att nicka när jag sa eller hur?!. Det gick väl någon dag innan tricket satt, och nu nickar hon febrilt varje gång jag säger sitt till henne =). Så idag var det som sagt inga problem för henne att visa upp sin konst. Efter hundskolan så åkte jag, mamma och Melwin till Kungsmässan för att shoppa lite. Det blev en super snygg jeansjacka från Nolita till mig och Melwin fick en lego affär. Stackars mamma hade ont i foten och orkade inte gå så länge, så vi åkte hem efter en ganska snabb visit. Här i Mölndal har vi förresten varit hela helgen, det är så skönt att få komma hit och bli ompysslad av mamsen och papsen. Nu ikväll har vi bara legat och slappat vid tv:n och tittat på Disney chanel, såå skönt.. zzzzzzzz....