Karlstad tur och retur

publicerat i Foto/Bild;
Tänk vad mycket man hinner på 1 dygn. Jobba i butiken, åka bil 60mil till Karlstad tur och retur, gå på hundutställning med Teuqila och komma hem till mamma och pappa i Ovansjö och bara koppla av..
Ja, så har senaste dygnet sett ut för mig. Intensivt men mycket trevligt. Teuqila fick inget cert men det gick fint ändå. Hon fick jättefin kritik och va så duktig, förutom att hon larvade sig med mattan i ringen, vilket gjorde att hennes gång inte blev tipp topp ;).
Imorgon åker vi till sundsvall och ikea där jag ska shoppa utemöbler till vår altan hemma i Åre. Sedan åker jag upp till Åre för att förhoppningsvis komma ner igen med Johan och Melle på tisdag då vi ska till stockholm och sen Gran Canaria med mamma och pappa.. Om nu den där vulkanen har bestämt sig för att sluta spruta aska och rök vill säga..
Kolla in den här coola Scootern från AGM, en sån vill jag ha..
Retro Bella heter den!



Med 50cc så borde den väl komma upp för vår monsterbacke hemma??..

Snart är snön borta..

publicerat i Foto/Bild;
Nu känns det faktiskt som våren är på intågande även här i Åre. Jag och Johan var på Blixtvisit till Göteborg igår fredag. Vi var på Johans Farmors begravning som va så fin. Det är aldrig roligt att gå på begravningar men tror det är viktigt för att få ett avslut. Förövrigt så var det en underbar vårdag i Götet med säkert uppemot 15 grader som varmast.. Helt underbart.
Johans brorsa Fredrik följde med oss upp igen och stannar tills imorgon. Nu har vi precis avnjutit en riktigt god middag på Supper, en sydamerikansk restaurang som har riktigt bra mat här i Åre. Till och med Melle älskar deras rätter.
Veckan som gått har varit helt magisk. Mirjam, Koffe, Elina och Axel har varit hos oss och vi har haft underbart väder och verkligen haft det jättebra!!. Det är så kul när nära och kära vänner kommer upp till oss..
Vi har åkt skidor, solat och ätit god mat =).


Idag har jag förresten städat och tvättat vår bil som såg ut som ett grustag och lyckades fylla hela damsugaren med småsten.. Vet att den snart kommer se likadan ut men känns ändå så bra när det väl är gjort.
Mamma och jag hjälptes även åt att plocka byggskräp på tomten, massa sådant som börjat titta fram nu när snön börjat smälta.. Underbara snälla mamma.. =)

Valparna 10v

publicerat i Foto/Bild;
Lite bilder på vildingarna som blir 11v på söndag.
Har förövrigt varit en jobbig vecka. Dels helt galet mycket att göra på jobbet.. Sedan har jag lyckats åka på världens jobbigaste förkylning som aldrig vill släppa..
Nu går jag och hostar och snuvar i butiken så det räcker och blir över.. Önskar det fanns någon dundermedicin som gjorde att man blev bra på direkten..
På söndag kommer förresten Mirjam med familj upp till oss. Ska bli så himla roligt att få träffa dom, så länge sen sist. Vi ska åka skidor, umgås och äta god mat =), hoppas nu det blir sånt där underbart vår vinterväder som det bara kan vara här uppe i fjällen..