Bus..

publicerat i Foto/Bild;
Lite busbilder på gänget som börjat utforska resten av huset.. Både Mario och Luigi va överlyckliga från början och sprang runt som två tokar. Melody och Luigi tog det lite lugnare till en början men va snart igång dom också!.









Ska sova nu.. Är lite seg eftersom jag va ute med Sofia igår och idag har jag jobbat heldag eftersom vi hade mammakväll i butiken.. ZZZZ... Godnatt & Jäsp..

Valparna 5v

publicerat i Foto/Bild;

Gud vad tiden går fort.. Ja, det har man ju aldrig hört innan..
Redan är dom små underbara liven hela 5 veckor gamla. Alla är hur mysiga som helst och verkar vara en bunt riktigt glada och sociala små busar. Ikväll hade vi besök och när alla gick in i sovrummet för att titta på valparna så sprang dom ut allihop för att hälsa!!. Den tuffaste lille killen är dock Mario som redan för några dagar sedan gjorde utflykter ut i köket och hallen. =)

Luigi tycker om Melwin, här pussas dom..



Bowser stannar hos oss, det har Melwin bestämt. Själv har jag haft lite svårt att välja mellan dessa tre fina hanar..



Mario har börjat träna på att stå fint.. Han är tuff och orädd, en blivande liten show kille måntro..
Mycket kvar att träna men en bra början.




Melody stannar också hos oss. Hon är vår lilla prinsessa.. Så lik sin mamma till sättet..


Fick till en hyfsad bild tillslut,..

Nästa vecka blir det 6 veckors ståbilder på allihop!
Nu blir det natten för min del, har precis varit ute och fixat en kupévärmare under motorhuven med en batteriladdare samt en filt över huven, för att hoppas på att bil j*keln går igång i morgon bitti. Idag startade den inte.. Men då hade vi -33 grader kallt inatt också..

Ute mys!

publicerat i Foto/Bild;
Har precis kommit in efter att ha grillat lite korv och byggt en snögrotta ute på tomten.. Såå härligt att bo med egen trädgård =).



Det gäller att pälsa på sig när det är -20 grader. Friskt och gott!!

Tur till stan..

publicerat i Foto/Bild;
Idag åkte jag och mamma in till Östersund för att lämna in bilen på service.. Och hoppsan vad den va misskött enligt service killarna. Det va alla möjliga fel som behövde åtgärdas enligt dom och ett under att inte bilen havererat innan den kom in till servicen.
Utöver den härliga kostnaden idag på 3800kr så insisterade dom på att vi inom 200mils körning absolut måste lämna in den igen och då för en kostnad på 10500kr.. Så där rök väl resan till Bali i höst som vi pratat om. :(
Kan det möjligtvis vara så att dom överdriver en aning på verkstaden? Bilen är ju bara 2 och ett halvt år gammal och har gått som en klocka sedan vi köpte den.. Ja, jag får prata med pappa, han har ju koll på det här med bilar.

Veckan som gått har varit både trevlig och jobbig på samma gång. Mycket jobb och stress över att nya plattformen till webshopen aldrig tycks bli färdig.. Hantverkare och itkillar kan ta varandra i händerna, lika sega och dåliga på att hålla vad dom lovar i TID..

Sedan har Melwin haft öroninflammation, stackarn hade så ont och hög feber men fick inget pencillin utskrivet pga att dom nya rönen säger att det ska läka ut av sig själv. Så efter 2 sömnlösa nätter åkte vi in igen och träffade en annan läkare som skrev ut kåvepelin. Nu ett dygn senare är han pigg och har inte varken feber eller öronont. Vilken tur att det finns medicin i alla fall.

Valparna växer och blir bara sötare för var dag som går. Har sådan beslutsångest för vem av hanarna som ska få stanna här.. Mario är världens tuffaste och gladaste lille kille, helt orädd dessutom.. Bowser är mysigast på jorden och vill krypa upp i famnen och gosa så ofta han får tillfälle.
Sen har vi Luigi som växer i mina ögon för var dag som går, en härlig personlighet och nyfiken så det räcker och blir över :).

Vårat nya barnklädesmärke i butiken Aya Naya har helt underbart söta tjejkläder.. Lite Odd Molly stil, hoppas dom börjar göra vuxenkläder sen också ;)

Valpisarna 4 veckor!!

publicerat i Foto/Bild;
Nu är dom hela 4 veckor, tiden har gått så himla fort!
Först ut är:
Dreampaws Milkyway "Bowser"





Sedan kommer Tjejen:
Dreampaws My Melody "Melody"




Här har vi Drempaws My Little Star "Mario"




Sist ut är goingen "Luigi" Dreampaws Melwin


Till Köpenhamn på inköpsresa..

publicerat i Foto/Bild;

Igår kväll sent kom vi hem efter ett par dagar på inköpsresa i Köpenhamn. 2 gånger per år är det traditionell modevecka med flera mässor att hitta roliga kläder på. Mest är det såklart vuxenkläder men detta året var det hela 2 barnmässor fulla med riktigt fina kläder.
Jag och Helena hittade mycket fint från de märken vi redan har och sedan hittade vi lite nya roliga märken också!
Petit by Sofie Schnoor kommer till hösten med deras underbara barnskor se här:



Sedan hittade vi ett annat kul märke som är svenskt och heter Star Kat, kolla in deras punk coola kläder till småttingar:





Blev lite andra nya fina saker också och allt kommer till hösten, så nu gäller det att sälja så mycket vår och sommarkläder som bara går så vi får plats med allt detta sedan..

Hela familjen har dessutom under senaste veckan hunnit vara rejält magsjuka alla tre. Värst drabbad blev nog jag som inte känner mig helt återställd än, 5 dagar senare...

Valparna är så himla fina nu.. Dom springer runt och busar och biter i varandras öron och svansar. Imorgon är dom 4 veckor så då lägger jag in nya bilder..

Hoppas alla får en härlig alla hjärtans dag!!


Tiden går så fort!!

publicerat i Foto/Bild;
Nu kanske en del tycker att jag börjar bli tjatig med alla bilder och info om valparna. Men eftersom dom tar den mesta tiden och uppmärksamheten från mig just nu och dessutom är dom ljuvligaste små varelserna så måste jag lägga ut lite nya bilder igen...
Igår blev det små smakportioner av riktig mat för första gången. Bowser och Melody fattade direkt och tyckte det va jättegott med nötfärs blandat med lite äggula. Mario trodde han kunde suga i sig mitt finger =) och Luigi tycker än så länge att mammas mjölk smakar mycket bättre.
Teuqila är så himla duktig hon har sen valparna föddes varit hos dom så gott som hela tiden, enda gången hon gått ifrån valplådan är när hon har behövt att gå ut och kissa. Idag fick hon för sig att hon skulle busa ett par minuter med Ouzo och snacka om att han blev förvånad.. Så tråkig som hon har varit..

Lite uttråkad blir man allt ibland..

Bowser, en underbar kille som vunnit framför allt Melles hjärta..

Lilla Melody sötare än socker..

Mario mattes lille prins..

Luigi, gullungen med stor personlighet redan nu!..

Idag va vi hemma hos Christin och Pierre som fått en liten bebis för ett par veckor sedan. Jag höll honom i nästan 2 timmar och han sov i min famn hela tiden. Det är så märkligt men man glömmer så fort hur mysigt det är den första bebis tiden.. Trotts att det är sjukt jobbigt så är det underbart..