Huset nu..

publicerat i Foto/Bild;

Jag och Melwin sitter och tittar på semifinalen i Shlager festivalen. Vi har det jättemysigt i våra 30Kvm som vi har i boyta just nu. Vardagsrummet är nämligen avstängt eftersom vi håller på och höjer upp taket till nokk där inne.
Så nu har vi soffa och tv i köket. Trångt men mysigt, fast jag hoppas inte det tar alltför lång tid innan det blir klart.
Så fort jag blir ledig från jobbet, (ska jobba 12 dagar i sträck nu) så ska vi åka till Ikea och titta på kök, som också ska bli nytt härhemma. Jag har också fått igenom min önskan om en smeg kyl som jag har velat ha i säkert 10 år nu! Jippi.. Det kommer bli så fint..
Så här ser det ut på utsidan huset just nu, en del jobb kvar men det börjar arta sig. Färgen till huset står och väntar i lillstugan tills det har slutat regna. Då blir det att dra på sig målaroverallen och sätta igång. Mörkgrått rätt igenom kommer det bli. På takfoten blir det dock vitt.



Min blivande Smeg kyl, Röd eller blå får det bli =)

Melle just nu, sjunger och dansar på bordet..
Sötisen..

Sockerpullan på skogspromenad..

Bowser längtar också till sommaren..

Tråååkigt väder..

publicerat i Foto/Bild;
Hade tänkt jag skulle målat färdigt utemöblerna idag. Men så kom man ut imorse och började måla och efter kanske en halvtimme så börjar det snöa.. Helt galet.
Nu ber jag till vädergudarna att det ska bli varmare och bättre väder på momangen.. Tycker faktiskt vi är värda en fin sommar efter den här vintern som aldrig tycks ta slut.
När Melle kom hem idag så va han så stolt för han hade varit på Biblioteket med skolan och fått ett eget lånekort. Sedan hade han lånat en bok som hette "Lavinen kommer", sötnosen.. =).
Tänk att han snart ska börja skolan på riktigt och få lära sig läsa själv..

Chabby Chic

publicerat i Foto/Bild;
Har hittat en butik i Falun som köper in och renoverar gamla möbler. Dom är grymt duktiga och när man ser deras bilder så vill man ha allt..
Jag gillar den här gamla stilen jättemycket samtidigt som jag kan tycka det är snyggt att blanda in nya saker i inredningen också. Någon sorts blandning, typ Chabby Chic..

Stora CC

publicerat i Foto/Bild;
I helgen va Chihuahuacirkelns årliga utställning i Hässleholm och jag och Nisse åkte ner för att ställa Teuqila Bowser och Melody.
Det va första utställningen för valparna och helt galet så slutade det med att Bowser blev Bäst i rasen (BIR) och Best in Show 2:a.  Melody kom 2:a i sin klass med Hp och Teuqila också 2:a i klassen med CK. Helt överlycklig och stolt matte/uppfödare fick sedan köra hela 95mil tillbaka till Ånge där vi sov över natten innan vi åkte hem till Åre igen. Men det va det värt massa gånger om. Sedan är det ju så himla skoj att träffa alla trevliga Chi vänner som man lärt känna också! =).
En jätterolig utställningsdag med massa fina hundar.
Idag har jag röjt på trädgården här hemma och imorgon tänkte jag måla färdigt våra utemöbler om det inte regnar vill säga.  Sedan är det 1000 andra projekt med huset som väntar, fast det är roliga saker..


Tänka sig, bara 4 månader och redan så duktig..

Vackra Piteå!

publicerat i Foto/Bild;
Lite bilder från helgen.. Helt galet roligt att det gick så bra som det gjorde. Teuqila BIM och svensk utställnings champion i Lördags. I söndags blev hon BIR (Bäst i rasen) och fick tävla om Bäst i gruppen med alla hundraser i grupp 9. Jag är så glad så jag åker omkring på små moln här hemma.. JIPPI!

Domaren i söndags ville att jag skulle skicka bild till honom på Teuqila vilket känns hur roligt som helst. Han är spansk domare och dömer alla hundraser vilket inte är speciellt vanligt.

Bowser på stranden..


Bus Menta med två Pomerianer..


Menta och Teuqila..


Mammas älsklings kille..


Melody..


Lilla sockerpullan igen som börjar se ut som en raggig hyena..


Menta på språng..


Menta i ringen, jätteduktig på marken, mindre duktig på bordet.. Träning träning...


Menta i rörelse..


Och står fint..




Teuqila BIR i söndags!

Teuqila blev Svensk Champion idag!!

publicerat i Foto/Bild;
Åhh jag är så glad.. Äntligen blev min lilla prinsessa Champion. Gud som man hoppats på detta. Hon va så duktig idag och trotts tuff konkurrens blev  hon BIM och fick sitt tredje cert. JIPPI!!
Här kommer ett par bilder. Mer kommer i morgon eller i övermorgon när jag hunnit hem och fått ordning på alla bilder. Imorgon blir det utställning igen och då hoppas vi på fint resultat även för Menta som visade sig jättefint idag.
För övrigt kan jag tippsa om Pite Havsbad som är ett superfint ställe för barnfamiljer. Världens finaste strand lång och långgrund, inomhus bad palats, äventyrs anläggning med massa aktiviteter. Mycket trevligt helt enkelt.



Lite träning inför debuten nästa vecka..

publicerat i Foto/Bild;
Melody och Bowser tränar inför sin utställningsdebut nästa helg på stora CC i Hässleholm. Ska bli spännande att se hur det går, dom är precis 4 månader fyllda då och kommer kanske egentligen vara i minsta laget. Melody är dock en tuff tjej som inte alls är rädd för nya miljöer, Bowser är något mer ängslig utomhus, men det blir säkert bra.


Imorgon bitti åker jag, mamma, Melwin och Kim till Piteå för att ställa Teuqila och Menta både lör och sön.
Hoppas på fina resultat.
Igår va jag och Sofia i stan och shoppade på Indiska när Jade Jagger släppte sin fina kollektion. Vi hittade en hel del fint. För mig blev det en klänning, en väska, två kuddar, 6 tallrikar och 6 muggar. Porslinet är helt underbart vackert och passar så fint ihop med min Mateus servis.

5 minus & vårtecken..

publicerat i Foto/Bild;
Ja, här i Åre vill man ju helst inte vara i Maj månad har jag nu fått lära mig.. Igår morse den 5 MAJ fick man börja dagen med att skrapa rutan på bilen och sedan frysa resten av dagen i blåst snö hagel och 5 minus..
Nej.. fy sjutton.. Tacka vet jag härliga våriga Göteborg i Maj!!
Ett litet plus är dock de tre tussilagos som lyckats klämma sig upp mellan snön och isen som ligger kvar på tomten..

Lite Pics på Dogsen!

publicerat i Foto/Bild;
Några bilder på valpisarna som tokvuxit på bara en vecka.. Hur ska detta sluta ;)

Bowser, upp sin pappa och lite mamma i dagen..




Melody som är mjukare än hela världens bomull..





Älsklings brorsan som leker mer än gärna!!


Jag är så himla glad att alla valparna har blivit så otroligt glada och trygga individer.. Dom älskar verkligen allt och alla. Har knappt hört varken Melody eller Bowser skälla heller, fast det kommer ju förr eller senare. Men det är så himla skönt att kunna ha 4 hundar hemma som bara viftar på svansen och är så glada i alla som kommer.
Men det är klart att det kan ju inte bli annat när dom har två föräldrar med det bästa psyket i världen..

Veckan på Kreta!

publicerat i Foto/Bild;
Nu är vi hemma igen efter en underbar semester på Kreta (Grekland). Vulkanen gjorde så vi inte kom iväg till Gran Canaria men det gjorde inget för jag älskar verkligen dom Grekiska öarna, och Kreta hade varken jag eller Johan varit på innan.
Vi hyrde bil och åkte runt och kikade på olika ställen, men mest låg vi vid poolen och sög i oss minsta lilla solstråle.. som man hade längtat efter detta!!
Det va precis så där lagom varmt så man kunde bada i poolen, blev dock ett havsbad också.
Här kommer lite bilder. Tack underbara mamma och pappa för denna härliga resa =)