Jakt Fia!

publicerat i
Fick den här underbara bilden av Fias matte Eva :)
Här är dom ute på ripjakt och även jakthundar måste ju vila ibland ;) Söta tjejen!! Hon har det bra hon.
Längtar tills jag får träffa henne, det var faktiskt några månader sen nu då vi varit på olika håll i sommar.
Lilla gumman <3
 

Mitt hjärta..

publicerat i
Här är han världens goaste kille <3<3
Sover så sött. Är så glad att vi fick honom i säng i tid ikväll. Han började ju trean i måndags och första veckan blir ju så jobbig då det är upp tidigt på morgonen och ja rutinerna ska ju ändras från sommarlov till skoltider.. 

Mina Minnetonkas!

publicerat i
Jag är så glad över mina nya fina Minnetonkas som jag köpte på Kaktus igår :).
Dom är hur sköna som helst och jag vet att dom kommer användas dag ut och dag in i höst!! Så snygga ihop med leggings / Thigta jeans och en mysig stickad overzise tröja eller kofta ^^

Gang BIR i Norge!

publicerat i
Idag blev Gang BIR (Bäst i rasen) med CERT på Hundefestivalen i Trondheim :))
Jag är så himla glad och otroligt tacksam att Camilla på kennel Zanevi's hjälper mig att visa honom i Norge i höst. Vi har ett litet deal att vi byter hundar i några veckor. Jag visar hennes norska champion hane här i sverige och hon visar Gang i Norge. Och det började ju sannerligen bra för Gang. Så skoj!
På samma utställning blev Gangs son BIR valp och dessutom BIG1 valp (bäst i gruppen), fantastiskt roligt, både för mig samt för uppfödare och ägare Sonja på Kennel La-Ia.
Nu blir det sängen för min del, Melle börjar skolan i morgon så nu är det slut på sovmorgnar för detta året..
Lilla gubben ska börja trean i morgon, han är så stor nu!!
 

Ny design!

publicerat i
Som ni ser så har jag bytt design på bloggen :) Tyckte det var på tiden med lite förändring..
Jag har haft lite bloggtorka eller vad man ska kalla det senaste tiden, och antar att det beror på semester och sommar och att jag gjort annat än att sitta vid datorn..
Nu ikväll efter jobbet stack jag och Melle ut i skogen och plockade lite hjortron och kantareller, det är hög tid för de gula kantarellerna nu så jag ska försöka komma iväg någon dag i veckan om jag blir ledig på en lite längre tur dit inte alla andra går. Men då får man gå en bit så det är mer ett dagsprojekt.
Nu är både Teuqila och Luna parade och i slutet av oktober väntas två kullar nästan samtidigt! Hoppas allt går vägen så det blir fina små valpisar sen ^^
 

En sväng till Bergen..

publicerat i Shopping;
Befinner mig i skrivande stund på ett hotellrum i Bergen Norge.. Har varit här sedan i går vid lunch då jag flög ner från Trondheim med Teuqila för att para henne med snygga Misty Meadows O Sole Mio. Parningen igår gick väldigt smidigt så jag hade hela eftermiddagen till att kolla in stan. Otroligt mysig och vacker stad. Hit åker jag gärna igen. Nu väntar jag på att Lene ska komma med Corona så vi kan para en andra gång innan det bär av till flygplatsen och hem igen.
Jag har nog världens bästa mamma som åkte nästan 40 mil x 2 för att hämta hem Luna som också varit på parning igår.. Det blir om allt går som det ska två kullar som kommer födas nästan samtidig.. Mycket på g nu!
 

Lite sjyssta höstkläder på väg in till butiken :)

publicerat i
Nu har det varit mycket hundar ett tag så jag tänkte släppa det för en sekund och visa upp lite pics på riktigt snygga kläder som kommer in till butiken i höst.. Här lite från Scotch & Shrunk och Scotch R´Belle..
Dom har sååå mycket fint och helst skulle man vilja köpa in allt till butiken, men det går såklart inte.. Bara guldkornen kommer ;) 
 
 

3 helger på raken.. Nu vila!!

publicerat i
Nu har vi varit på utställning 3 helger på raken så det känns ganska skönt med lite vila, dock blir det bara en helgs vila.. hihi sen bär det av till Norrköping/Eskilstuna den 18-19/8. Det tar vi i samband med Formex och inköp till butiken. Två flugor i en smäll helt enkelt..
Jag hade finbesök här hemma tors till lördag i förra veckan. Maria och hennes Thomas och deras 6 hundar kom upp och bodde här. Vi hade jättemysigt och jag bjöd på Porterstek, som faktiskt blev väldigt lyckad på torsdagen, vi drack gott vin och pratade halva natten. Sedan blev det lite shopping på fredagen och middag på Dahlboms på kvällen. Tre rätters.. Mums!!.
Lördagen ägnade vi åt utställning (såklart) i Svenstavik där både jag och Maria lyckades få vinnande BIR hundar båda två. Jag med Holly ända från Juniorklass och Maria med sin fina Bamse :). Hollys syster Poppy blev bästa tik tvåa och Luna blev också bästa tik tvåa.. Riktigt skoj då alla dessa tre hundar är från min egen uppfödning.
Nu har jag jobbat i två dagar och är tröttare än någonsin. Har ont i ena axeln /skuldran och dessutom världens tandvärk.. Har jag haft för lång semester tro??.. Tandvärken kan jag ju inte skylla något på, antar att det är en visdomstand som behöver dras ut.. Usch och fy.. Det drar jag på så länge jag kan.
Nej jag ska försöka komma i säng i tid ikväll för en gångs skull!! Blir nog en stund på spikmattan först.. Kanske gör susen så jag blir pigg tills i morgon.
Maria med Poppy som fick R-CERT :)
Och jag med Luna och Holly.. Luna fick sitt första CACIB i helgen! Grymt skoj!!
Maria med systrarna Holly och Poppy ^^
Holly Polly pälslös ;) Fast hon är bara 9 månader så det är väl ok ett tag till :)
Jag med massa dogs...
En bild på Gangs lille son Otto som redan är 5 månader.. Jättefin kille! Bor och ägs av sin uppfödare Sonja och kennel La-Ia..
Dessa bilder på Holly och Luna är tagna av Maria Andersson! Tack snälla :)
 
Lunis urfälld som bara den.. Tack avet jag KH ^^
Mitt hjärta Melwin <3<3 och Luna
 
Det va så roligt i lördags, för pappa och Melwin kom precis när Holly vann sin klass, eftersom dom skulle hämta hem Gang då vi har löptik hemma.. Så dom stannade och tittade när vi vann bästa tik klass och även blev tvåa där och sedan fick dom även se BIR och BIM finalen. Haha pappa tyckte nog det va lite skoj att se ändå eftersom det gick så bra för våra hundar, han har aldrig varit med och tittat innan på en hundutställning så jag hoppas han kan tänka sig det igen.