Mysig Jul..

publicerat i
Jag har jobbat hela julhelgen och i skrivande stund är jag också på jobbet :P.. Lite halvroligt då det är den högtid som jag mest av allt tycker om att bara vara ledig på och umgås med familjen. Men men, har man eget så får man dra sitt strå till stacken och jobba när man minst önskar ibland. Så är det bara..
Vi har ändå haft en jättemysig jul. I söndags fyllde jag år och då gick vi till Supper och åt efter att jag hade stängt vid 20 tiden. Vi satt jämte Zlatan och hans familj. Precis samma som för ett år sedan hihi, lite märkligt..
I går stängde jag vid 15 tiden och på kvällen åt vi julbord på restaurang Granen, jättemycket och väldigt god mat, efter det blev det julklappsutdelning och jag fick äran att vara tomte haha.. Melwin fick tror jag det han hade önskat sig så han va nöjd och glad och jag fick en julklapp av mamma och pappa som jag blev jätteglad över, nämligen Robbie Williams biljetter till i sommar i Göteborg!! Så himla skoj. :)
Fick massa annat fint också både i present och julklapp. tack alla fina vänner och släktingar <3<3.
Johan var inte med på en enda bild haha, stackarn han får alltid fota.. Fast han vill oftast inte vara med ändå :P.
 
 
 

Puppisarna 8 veckor..

publicerat i
Lite bilder från idag..
Tack underbara Linda för den fantastiskt fina studiobilden du tog på valparna i dag :)
Detta foto blev verkligen helt underbart..
 
Här kommer vanliga stå och ansiktsbilder på hela gänget..
Veterinär besiktningen gick galant och alla var helt utan anmärkning. Det jag tyckte var mest roligt var att alla fyra var så orädda hos veterinären. Dom busade runt och viftade på svansen på veterinär bordet.. haha underbart!
Först Teddy  Dreampaws Could It Be Magic ^^ Saxbett 6+6
Fox Dreampaws Gotta Dash ^^ Saxbett 6+6
Elwood Dreampaws What's Up I'm Elwood ^^ Saxbett 6+6
Willow Dreampaws Willow Rose ^^ Saxbett 6+6.. En liten kopia på sin mamma i samma ålder. Dessutom lika tokglad som henne <3<3

Melwin intervjuad för svt..

publicerat i
Idag var Melwin med på nyheterna för svt där han blev intervjuad på träningen.Han har stora mål vill jag lova.. 
Han är så go min gubbe.. Mammas älskling :)
När jag var i samma ålder var min högsta dröm att bli dansare, gärna bakgrunddansare till olika stora idoler jag hade.. Hmm den drömmen har jag nog fortfarande, hade inte varit helt fel.. Ja, just det. Jag ville ju såklart bli bäst på konståkning också, tränade som en galning i 10 år innan annat blev mer intressant. Men saknar den där tiden och att får vara ensam på isen, det är något särskilt..
 

Snart Jul!!

publicerat i
Snart är det jul och tiden går lika fort som den brukar göra denna tiden på året.. Men granen är uppe sedan ett par dagar och den har enligt tradition också redan börjat barra.. :P Haha Jag vet inte vad vi gör för fel med den.. Vattnar gör jag i alla fall. och den har till och med fått sig lite socker för att piggna på sig, men det verkar inte hjälpa heller..
Men den är fin ändå, och framförallt stämningsfull. Jag älskar ju julen och är som ett barn på julafton med alla julklappar under granen.. 
Har haft en hel del med jobb nu sista veckan så har inte hunnit uppdatera bloggen som jag önskat. I morgon är valparna redan 8 veckor och två av dom flyttar till sina nya familjer.. Det kommer kännas väldigt tomt men jag vet att dom kommer till fantastiska hem alla tre hanarna. Fox har jag kvar några dagar till innan hans nya matte kommer för att hämta hem honom och lilla tiken Willow stannar kvar hemma hos oss. 
 

Väntan på flyg ..

publicerat i
Sitter just nu på Arlanda och väntar på flyget hem :). Har suttit här tre timmar sedan jag och Maria landade kl 7 i morse och om drygt en timme går mitt plan vidare.. Ganska seg väntan men man har tur som har smartphones nu för tiden, då finns det att göra hela tiden.
Vi har haft en jättetrevlig helg i Helsingfors dock utan några resultat att skryta med denna gång. 
Nu längtar jag hem till familjen och valparna där hemma som blev 6 veckor i fredags. Ska bli så skoj att få se hur dom utvecklats under helgen. Jag åkte ju från Åre redan i torsdags.
Nya fina bilen står och väntar på flygplatsen när jag kommer hem också. Vi sålde ju den gamla Snata Fen nu för en vecka sedan och köpte en ny 2012:a.
Gillar den jättemycket så har inget emot att köra en timme sedan innan jag är hemma. :)
 
Holly och jag på väg till Molos showroom i Stockholm i Torsdags :)