Kompis vecka!

publicerat i Foto/Bild;
Finaste Mirjam har varit uppe hos oss från i Torsdags tills idag och hälsat på. Vi har verkligen haft superroligt och hunnit med både det ena och andra. Det blir så kul när någon nära vän kommer upp sådär några nätter för man hinner umgås på ett helt annat sätt än vad man gör annars. I torsdags var vi på Bygget och tittade på Timbaktu som var riktigt bra. Jag gillar honom jättemycket och vi var på fest och danshumör så efter konserten blev det Dahlboms halva natten. På fredagen shoppade vi på dan och hade sedan mys och filmkväll hemma. Sen var vi på Årecupen med Melwin i går som denna gång hölls i Almåsa. Tro det eller ej så var vi ute och festade igårkväll igen fram till tre tiden, haha inte likt mig.. hihi, men vi hade verkligen jätteroligt.
Tack vännen för underbara dagar!! Saknar dig och hoppas snart du kommer upp igen :).
Nu blir det jobb nästan två veckor på raken då Helena med familj åker på semester över sportlovet. Har lite blogg torka så detta får räcka för idag. Hej Hopp galopp!!





Med posten i förra veckan kom dessa söta dogtags till hundarna med namn och telenr.. En present till oss från världens snällaste Maria!! Tack igen vännen du är så fin..



Jag och Melwin har haft myskväll ikväll och varit på Bio i Östersund efter att vi lämnade Mirjam på flygplatsen. Vi såg en gång i Phuket. Jättebra och rolig film! Kan varmt rekommenderas. Gillar Peter Magnusson, blir så glad av honom.. :)

Redbull Crashed Ice..

publicerat i Foto/Bild;
Nu i helgen kör redbull VM i Crashed Ice som är en helt galen sport där åkarna har full hockeyutrustning och kör i en bana som är både brant och med hopp lite varstans.
Det har varit kval i två dagar och ikväll körs finalen med åkare från hela världen. Efter jobbet är vi inbjudna tll Redbulls middag på dahlboms och sedan efterfest på Holiday arena. Ska bli jätteskoj!!
Här är lite bilder från igår kväll då fick barnen vara med, ikväll blir det barnfritt. Tjohoo!




Poppy BIR Valp!

publicerat i Foto/Bild;
Dreampaws Pop Mode "Poppy" blev BIR valp idag på sin första utställning bara 4 månader gammal. Domare Samuel carlid Kennel Small Is Beautiful. Vi är så stolta över henne och underbara matte Maria på Kennel Lilldivans :).

Take That Progress Live

publicerat i Foto/Bild;
Här kommer ett klipp från Take Thats dvd som dom släppt från Konserten vi var på i somras. Det var en såå häftig och mäktig konsert. Jag hoppas verkligen dom gör något liknande igen!!

Lite träning..

publicerat i Foto/Bild;
Här kommer lite bilder på lilla Brooke och ett par på Holly också. Vi försöker träna så mycket som möjligt nu inför utställningsdebuten i vår och sommar. Holly har äntligen börjat tagga ner lite på bordet och går nu även att ställas upp utan godis. :) Känns bra, då hon innan varit ett energi knippe utan dess like innan. På golvet går svansen som en visp och hon tycker det är så roligt. Jag är väldigt nöjd med hennes utveckling än så länge och hoppas nu på att pälsen ska komma igång och växa till sig också.
Först lilla Brooke, som är världens goaste lilla tjej. Hon är så otroligt snäll och glad och är jättebra kompis med dom andra i flocken. Holly och Brooke har verkligen funnit varandra och busar helt vilt då dom inte sover ihop.


Här behövs det en hel del träning, hihi men med god kyckling så går det framåt. :)

Holly Polly <3

Holly och pappa Gang :)


En liten film på Holly när hon tränar.. :) Hon är expert på att sätta sig så därav min lite lätt irriterade röst i början.. haha..
Stackars melle,vad han får stå ut med..

Melwins första slalom tävling..

publicerat i Foto/Bild;
Igår körde Melle sin allra första slalom tävling. Det var en deltävling i Årecupen som denna gång hölls i Edsåsdalen :).
Hela 25 killar startade i hans klass, han hade jätteroligt och var taggad till max. Första åket körde han riktig bra och låg bra till tidsmässigt också, i andra åket fick han bromsa för en stav som låg i vägen och fick lite sämre tid. Han var så duktig och både jag och Johan va såklart jättestolta över vår lilla slalomkille.  Han själv blev besviken eftersom han inte hamnade bland dom bästa men det kändes lite bättre när han fick en medalj och en kexchoklad vid prisutdelningen, haha undra varifrån han fått sin tävlingsinstinkt ;)..

Väl hemma i soffan igår kväll somnade två slagna hjältar jämte varandra till Melodi festivalen..
 

Extraknäck..

publicerat i Foto/Bild;
Igår och idag har jag varit modell för Copperhill Mountain Lodge, vi har filmats inför en reklamfilm för hotellet som kommer visas bla på tv 4.
Det är riktigt häftigt att få vara med på filminspelning och dessutom få vara i fokus i princip hela tiden. En scen som kanske bara ska vara 2 sekunder kan ta upp till 2 timmar att filma.
Vi körde bla frukost scen i en av sviterna, häng i lobbyn med varm choklad, på väg till spa't i badrock. I poolen både under och ovan vattnet. Till sist en behandlings scen med varma massage stenar. Filmteamet jobbar även för fritidsresor och brukar göra deras reklamfilmer. Otroligt proffsiga killar!.
Jag kommer lägga upp filmen här när den blir klar, men är galet nyfiken på resultatet redan nu. Lilla jag på tv reklam haha.. Blir väldigt roligt att få se!!
Här är några bilder som är tagna med iphone av en av tjejerna som jobbade med inspelningen..
Ljus och allt kommer se helt annorlunda ut sedan.




Lilla Brooke..

publicerat i Foto/Bild;
Vi har fått en ny familjemedlem.. Ännu en fyrbent lite goding! Denna lilla härliga tjej kommer från Kennel Small is Beautiful och har en fantastiskt spännande stamtavla. Hon är som en liten sparv och ser för tillfället inte mycket ut för världen. Men hon ska få gå på plast mamma Teuqilas mat gödar kurs så blir hon snart rund och go om magen. Lilla Brooke som hon heter är otroligt snäll och glad och det tog bara fem minuter i nya hemmet så var hon igång och busade med dom andra hundarna.
Här kommer ett par bilder på henne, den första togs när hon var 4 veckor och det var här jag blev kär i henne <3
Small Is Beautiful's Cheerleader "Brooke"
e:Multi CH Multi Winner ZZman's Testarossa
u:Small is Beautiful Miss Lovegood

Här är hon 9 veckor..

Jag är så glad och tacksam till Bella och Samuel på kennel Small is Beautiful att jag fick chans till att köpa den här fina tjejen. :)

Ringträning!

publicerat i Foto/Bild;
Ikväll har jag varit på ringträning i Östersund. Holly och Luna fick äran att följa med och träna och även fast Luna redan har vanan inne så gjorde hon framsteg på bordet där hon inte alltid är i sitt esse annars ;). Lilla Holly hade hur roligt som helst och busade runt med de vavvorna samtidigt som hon säkert fick i sig en hel korv under träningen. Hon va jätteduktig och visade sig så fint. Lite mer bordsträning bara så är vi redo för vårens utställningar.
Det va en jätterolig och givande kväll, och dessutom som alltid är det så trevligt att träffa allt glatt chifolk häruppe.
Fotona är tagna av Linda Kilheim, tack Linda <3
Här är två söta valpar (de till höger) efter min hane Dreampaws My Little Star "Kalle" som äga av kennel Little Tims.
Nu måste jag lägga mig för i morgon flyger jag och Helena ner till Köpenhamn på inköp. Åter igen på lördag kväll. Intensiv men super rolig mini resa :)