Valparna 4,5 veckor!

publicerat i
Nu är busungarna här hemma snart 5 veckor och alla är helt vilda!! Så himla kul att se dom busa runt och vara så nyfikna och orädda som dom är :)
Alla fyra utvecklas väldigt fint och jag är jätte nöjd med dom så här långt!. Tänderna börjar titta fram nu och vad jag kan se så får dom 6+6 allihop med fina saxbett. Hoppas det håller i sig, men det borde det göra eftersom Teuqila lämnat så bra bett i sina tidigare kullar.
 
Först en bild på Teddy som har ett helt fantastiskt brett och fint huvud, han blir finare för varje dag som går och jag tror minsann han kommer få sin pappas fina uttryck <3
Sen har vi Fox som nu vuxit ikapp brorsorna och ligger på samma vikt som Teddy och bara runt 10 gram efter Elwood. Dom har så rejäla och fina kroppar allihop nu och ser ut som små tjocka björnar..
Här kommer bild på Elwood lilla gosingen..
Och så Willow som är lite mindre än killarna men ack så näpen och söt.. Sen att hon är minst lika tokig och tuff som brorsorna det kan man inte tro när man ser henne.. ;).
 
Fick syn på dom här superfina bilderna på Holly som Guro Henriksen fotade på Norsk vinnare i helgen..
Fina glada tjejen <3
 
 
 
 

Holly har fått sin första titel!!

publicerat i
Tjohoo så glad jag är!! I helgen blev Holly Norsk Juniorvinnare 2012. Hon vann sin klass med 17 tikar och blev dessutom BIR junior samt bästa tik 3:a och fick Norskt CERT. Totalt var det över 80 LH med så detta känns fantastiskt skoj.
Så nu mer heter hon i stamtavlan NJV-12 Dreampaws happy Holly :). 
Kunde inte önskat en bättre helg än denna <3

Snart läsdax :)

publicerat i
Håller på och läser 50 shades of grey tre böcker och är nu inne på den andra delen.. Riktigt bra är dom, man kan liksom inte slita sig hihi ;).
Trean finns än så länge bara på engelska men kommer på svenska i december eller januari lagom tills jag läst ut tvåan, så det blir bra det.
Dessa böcker har ju blivit enormt omtalade i media senaste tiden och är ju en särskild genre, men är man tjej och gillar kärleksnoveller så får man inte missa dessa böcker.
 
Idag bytte jag över från valparnas ikea låda "valplåda" till en lite större hage med tidning och mysiga filtar. Hade först en bädd i som jag haft i tidigare kullar, men blev så nojig att valparna skulle trilla över kanten och skada sig även fast jag lagt filtar runt om. Men de blev ganska mysigt så här också.. ^^ Tror jag dom tycker i alla fall..
 
Nu har jag bakat kladdkaka som jag ska ta med till skolan i morgon då Melwin och hans klass ska sälja fika och ha "minitalang". Han skulle först vara Konfrencier och stå på scen och presentera de olika tävlande, men så hade han ångrat sig i sista stund :P så nu ska han vara i "greenroom" istället haha så söt. Jag som hade hoppats få se min lilla teaterkille på scen <3.
 
 

Lite Spamming blir det, men dom är faktiskt 3 veckor nu :)

publicerat i
Igår blev valparna 3 veckor och här kommer lite bilder på småttingarna. Dom är så mysiga och jag njuter verkligen av den här åldern, nu börjar det hända grejer.. Alla 4 har börjat resa sig och tulta omkring. Dom har dessutom börjat äta smakportioner av riktigt mat och alla älskar det, blir som tokiga när jag kommer med maten.
 
Först har vi tiken Willow <3 Man ser redan nu att hon är en liten tjej, så näpet uttryck.. Love her..
 
Sen har vi lilla hanen Fox. Han har faktiskt vuxit ikapp resten av gänget och var först med att öppna ögonen. Han är verkligen en härlig liten kille, och verkar få en stor personlighet <3
 
Här kommer ett par bilder på Teddy, han är så go och har redan börjat pussa både mig och melwin <3
 
Elwood är som en liten isbjörn han känns så snäll på något sätt.. <3
 
I dag blir det dubbeldop i åre kyrka för lilla Elle & Charlie och efter det quiz på broken sen middag på dahlboms. Jag har med mig kläder till jobbet så jag snabbt kan byta om sen.. Dopet börjar inte förrän 16 :)
Längtar tills nästa helg då det är Norsk vinnar utställning i oslo. Har inga direkta förhoppningar då det är en lite svår dommare, men bara kul att få komma ner, umgås lite och titta på alla vackra hundar som kommer.
Hej hopp så länge ^^
 
 
 
 
 

Ögonen öppna för världen..

publicerat i
Igår blev valparna två veckor och nu har alla öppnat ögonen eller dom håller på, några har lite halvöppna men Elwood den största han har öppnat helt och är så underbart söt.. Här kommer en liten bild på honom och sedan ett par bilder på dom andra små tjockisarna.

Liten resa..

publicerat i
Då var vi hemma igen efter en liten trip till södra sverige och Danmark.
Jag lämnade Johan och Melwin i Fjällbacka i torsdags för att åka vidare till Först växjö och sedan Herning i Danmark för Nordisk och Dansk vinnar utställning.
Helgen gick sådär utställningsmässigt. Holly blev 2:a och R-Junior vinnare på Dansk vinnare på Lördagen och på söndagen blev hon 4 i klassen. Lite synd, men jag får trösta mig med att det var en stor och fin klass alltså väldigt hög konkurrens och att Holly en gång redan vunnit över tiken som blev Juniorvinnare båda dagarna ;).
Bättre lycka nästa gång helt enkelt..
Melwin och Johan hade det jättemysigt i Fjällbacka, dom fiskade hummer och på söndagen träffade dom Melwins nya små kusiner. Tvillingarna Vivianne och Lena, även kusin Sonja fick han träffa. Så skoj att han har hela tre kusiner trotts att jag inte har några syskon och Johan bara har en bror. :)
 
Nu är valparna redan 12 dagar och snart öppnas ögonen. Dom ser så fina ut alla fyra och jag längtar tills dom kommer upp på benen och börjar tulta runt <3
 
Först tiken "Willow"
Sen har vi lilla killen Fox, han växer så det knakar..
Elwood <3
Och Teddy!