Karate Melwin..

publicerat i
Fick det här superfina fotot idag på Melwin och hans karate grupp. Dom är så duktiga och tycker det är jätteskoj. Än så länge är det träning en dag i veckan och nästan hela gruppen har tagit gult bälte.
Johan har också börjat träna Karate och tycker det är jättekul! Kanske något för mig också? haha..
Och är det inte karate så är det fotboll och det är ju det han brinner för mest vår kille :).
Match en till två gånger i veckan och därimellan träning. Här ett par foton från i söndags..
Har varit och känt på Lunas mage ikväll och den var så tjock och go.. Där är det med all säkerhet valpisar!! Ska bli så mysigt och längtar tills det är dax.
I morgon ska jag få hit en Norsk tik från Kennel Tiny Terrors, hon ska paras med Gang och åker hem på fredag igen.
Blir spännande att se vad det blir, tror på fin fina valpar :)
Här kommer en bild på söta Luna från i helgen, hon är helt galen som frivilligt går i och badar i iskalla Åresjön! ^^

Spännande saker på G..

publicerat i Shopping;
Tyckte mig känna några som kulor inne i Teuqilas mage nu ikväll när hon låg i soffan.. hoppas hoppas hon är dräktig, det hade varit så skoj! Luna har jag inte träffat på en vecka så henne ska jag försöka hinna gosa med och känna mage också innan veckan är slut.. Längtar tills det blir varpning runt den 20-25 oktober..

När vi var i Finland i somras så fick jag syn på en Kh hane i ringen som var bland det snyggaste jag hade sett.. Han gick i junior klass och hade precis gått in där, när jag kikade i hans stamtavla så var den också hur intressant som helst. Tror inte jättemånga känner till den här hanen än , men snart så... Han har under sen sommaren och hösten redan hunnit plocka en del CERT och direkt när jag kom hem från finland, (kunde verkligen inte släppa honom) så mejlade jag uppfödaren och ägaren om dom eventuellt kunde tänka sig att sätta honom på leasing i Sverige någon gång framöver.. Man måste ju fråga tänkte jag, och får jag ett nej så kan jag ju ändå låna honom om jag vill.. Sen fick jag svar att det inte alls var omöjligt.. Hur kul som helst!! Hon ville såklart ställa honom själv nu ett tag men sen så kanske han får komma hit till mig ett tag, så kan jag ställa honom här och använda honom i min avel. Att ställa honom kommer bli galet kul kan jag säga för en showigare hund än honom ser man inte ofta... Ja, vi får se hur det blir.. Spännande som bara den. :) 

Raskonferens och Utställning i Eskilstuna

publicerat i
Hemkommen efter ännu en trevlig och givande helg på resande fot. Denna gången var vi i Eskilstuna på konferens och inofficiell utställning med Chihuahuacirkeln. Hela 117 hundar var anmälda på söndagens utställning och över förväntan så vann Holly över alla tikarna blev BIM junior och BIM. Så skoj och nyttig inomhus träning efter sommarens utställningar utomhus. Dom hade även annordnat parklass för dom som ville vara med och jag gick med Holly och Melody och av 8 par så kom vi tvåa och fick en söt liten pokal :). Rätt kul att Melody ville visa sig, hon har ju varit lite ängslig när hon var yngre, men nu tyckte hon det va jätte skoj. Hon och Holly är faktiskt ganska lika och det kanske inte är så konstigt eftersom dom är halvsystrar.
I lördags kväll var det grillbuffe för alla som ville och det var en lugn men väldigt trevlig kväll. Kul att träffa alla fina vänner och andra trevliga uppfödare.
Här under finaste Maria och Linda <3<3
Nedan kommer först ett foto på Holly och Melody från parklassen och sedan BIR & BIM bild på Holly och snygga hanen Tommy som blev BIR.
 
 

Ny vinterjacka :)

publicerat i
Idag hittade jag en såå fin vinterjacka som jag bara var tvungen att köpa. Skulle in till Hansson för att titta på en tunnare dunjacka som jag tänkt ha nu i höst, men så fick jag syn på den här godingen från Odd Molly. Kunde helt enkelt inte låta bli. Den har världens mjukaste teddylurv i luvan och fram vid kragen och är i kraftig canvas så säkert jätte varm och skön.. Sen fick det bli en matchande mössa i kashmir och angora från Hunky Dory..
Nu är det nästan så jag längtar tills det blir lite kallare och jag får mysa i min nya fina jacka :)
Skorna är från Sorel och dom har jag köpt till mig själv genom butiken, då vi säljer barn sorel så passar vi på att beställa till oss själva också ibland..
Nu är det jobb i morgon igen, efter det lite fotbolls träning med Melwin och på fredag åker vi ner till Eskilstuna för raskonferens och inofficiell utställning till helgen. Ska bli jätteskoj!!
 
 

3 Dagars utställning i Högbo..

publicerat i
Kom hem igår efter en mini resa och tre dagars utställning i Högbo sandviken. Jag och Linda åkte hennes husbil ner och bodde hos en kompis till henne som nyss flyttat till sandviken.
Vi hade en supermysig helg som dessutom blev väldigt lyckad också!. I fredags blev Holly BIR med CERT (bäst i rasen)!! För er som inte har riktigt koll kan man jämföra det med att hon kammade hem allt och vann över alla andra långhårs chihuahuaor.. På lördagen blev Holly 4:e bästa tik och igår så blev hon 2:a bästa tik med CERT. Luna blev 4:e bästa tik med R-CACIB och Poppy som är Hollys kullsyster fick sitt första CERT. Jag är så himla glad över tjejerna som visade sig så fint trotts ihärdigt regnande nästan hela helgen. Lilla Brooke som hade premiär i juniorklass va också jätteduktig och blev tvåa i sin klass med tuff konkurrens. :)
I går när bedömningarna var klara och vi skulle fota hundarna så kom Fransecso Cochetti (domare och uppfödare från Italien) fram och sa att han tyckte Holly var väldigt fin. Han hade dömt korthåren och fick syn på henne när vi skulle ta lite kort. Jag blev så glad och tyckte det var fantastiskt roligt att få höra från en av världens mest framgångsrika uppfödare..
 
I morse när jag vaknade var jag helt slut och tröttare än tröttast. Men sen har det rullat på och nu ikväll fick jag fixat en del i butiken med påfyllning av ytterkläder och annat, så nu är den sprängfylld med massa härliga höst och vinterkläder.  I morgon blir det att fixa med webshopen. Fota redigera och lägga in alla dessa fina kläder..
Hej Hopp och sov så gott!!
Holly med BIR rosett..
Holly med sin kullsyster Poppy.. Jag och Maria hade omedvetet, tro mig.. Lyckats matcha varandra väldigt bra också.. haha ^^