Holly BIS på stora CC!!!!

publicerat i
Jag tror fortfarande knappt att det är sant!! Min lilla Holly blev BIR & BIS (Best in Show) på Stora CC som är klubbens årliga rasspecial.. Det var över 340 Chihuahuaor anmälda och extremt tuff konkurrens.
Känslan av att få en egenuppfödd BIS på rasspecialen är helt obeskrivlig... Helt klart den häftigaste grejen jag varit med om hittills när det gäller hundarna!!
Dessutom var det två domare som i slutändan dömde ihop och båda är uppfödare av rasen, så att dom tyckte min lilla tjej var den vackraste av alla hundarna den dagen är helt otroligt skoj.
Jag ler för mig själv varje gång jag tänker på det.
Teuqila blev bästa tik3 vilket också var hur kul som helst bland så mycket hundar och på toppen av allt så blev vår Avelsklass BIS också.
 Förutom utställning på lördagen och söndagen hade vi kräftskiva ena kvällen och på lördagen var det middag för alla klubbens medlemmar. Trevlig och minnesvärd helg. Jag fick så mycket priser och vandringspokaler med mig hem så vi knappt fick in allt i bilen. Detta är nog en grej man får vara med om en gång i livet, så det gäller att njuta av känslan! Nu ligger Holly på första plats på årets topplista med mest vinnande LH under 2013. Året är inte slut ännu och det återstår ett par stora utställningar men i dagsläget så leder hon. Tjohoo!!
 
NJW-12 Dreampaws Happy Holly BIS, Domare: Annaliisa Heikkinen & Marja Kosonen
BIR & BIM bild BIR Holly och BIM och BIS3 Chi's Lovely Cassio
Alla BIS placerade hundar med sina ägare.. Holly BIS, BIS2 MultiW MultiCH Misty Meadow's O Sole Mio, (detta är ju pappan till Willow och hennes brorsor) BIS3 Chi's Lovely Cassio och BIS4 Siripiri tik
Avelsgrupp med Teuqila i spetsen..
BIS Avelsgrupp! :)
Andra bästa uppfödargrupp med HP Dreampaws :)
Teuqila BT 3
C.I.B NORD SE NO FI CH Ginkgo's White Whisper "Teuqila" i rörelse
SE DK CH Dreampaws Life Of Luna blev 5:a i stor fin Ch klass :)
Dreampaws What's Up I'm Elwood med ägare Sara Morad blev 4a i en gigantisk Juniorklass :)
Dreampaws Gotta Dash med ägare Maria Andersson :)
Dreampaws Could It Be Magic med ägare Michaela Koch 5a i gigantisk juniorklass :)
Dreampaws Willow Rose 5a i superstor juniorklass med 23 tikar :)