Den långa Resan..

publicerat i ;
Nu är vi hemma igen efter några härliga dagar uppe i Norrland. Vi åkte i Torsdags morse med bil och släp fullt lastat med prylar från lägenheten. Det värsta är att det inte ens märks att vi tagit något härifrån, man samlar på sig på tok för mycket saker..
Resan tog ca 14 timmar, eftersom vi åkte vägen genom Eskilstuna och tittade på lilla valpen. Det va en jobbig resa men oj, vad det va värt mödan.. Här är vårt blivande lilla nytillskott, lilla Silver Sara som hon heter i Stamtavlan. Fast vi kommer antagligen döpa henne till Menta eller Havanna. (Mamma du måste väl ändå hålla med om att hon är det sötaste du sett på länge? =))




Vi kom upp till Ovansjö när klockan va 22.00 ungefär och då åt vi lite skaldjur som vi hade med oss från Göteborg med pappa och sedan blev det bums i säng.. Nästa dag slängdes det gamla tegelstenar efter den gamla skorstenen och allt i bil och släp fick packas in i Gammelstugan för en tids förvaring.. Det här ekipaget fick vi egentligen inte köra ;-),men det gick som tur va väldigt bra ändå!!





Teuqila fick träffa sin bästis Molly och va överlycklig!!



På Fredagen åkte vi upp till Åre, där åt vi gott både på Fredagskväll hemma hos Cissi och Jonas och på Lördag på Dahlbom´s. Jag passade på att Shoppa lite i mina favvo butiker där uppe.. Och är nu ytterligare lite fattigare. (fast det blev bara några småsaker). Vi sov i Vikböle gård (ett hus som restaurangen äger och hyr ut till personal) som ligger otroligt vackert med utsikt över fjällen och åre sjön.







19/10 Skogs Utflykt

publicerat i ;
Idag va jag Melwin och Teuqila på skogspromenad i Mölndal. Jag skulle egentligen ha jobbat på Tappen, men mamma tog mitt pass. Hon är så snäll.. Vi hade med oss massäck och gick upp till Långvattnet. Skönt med lite frisk luft.
Teuqila har börjat löpa för andra gången, så hon går omkring i sina fina trosor här hemma nu för att inte blöda ner hela lägenheten. Ja, det är inte alltid så lätt att vara tjej. =) Nästa gång hon löper blir det parning, ska bli så himla spännande.. Jag vet en förhoppningsvis blivande kavaljer som skulle passa perfekt. Linda hoppas du läser det här ;))








I Fredags kom Pa hem till mamma i Mölndal och vi åt Skaldjur och tittade på idol.


Ny Hårfärg

publicerat i ;
Här är jag i min nya hårfärg, egentligen ska jag ha lugg också, men orkade inte fixa den imorse..

Mysiga sköna Flece..

publicerat i ;

Vi har laddat upp med lite extra flece jackor från Molo i butiken som värmer skönt i höst och vinter.. Melwin har 3 olika styles och använder dem både inne och ute med eller utan jacka på. Kan helt enkelt inte vara utan dem.=)






www.my-baby.se

Dem senaste veckorna

publicerat i ;
Här är lite blandade bilder från några veckor tillbaka fram tills i helgen som va.. Men först lägger jag ut min lilla Rosa Månads Kampanj som jag har ute på Webshopen nu under Oktober månad.. Hoppas Hoppas verkligen att vi får in lite beställningar så vi kan skänka  pengar till Cancerfonden.. Man får göra det lilla man kan för att hjälpa, jag ska vara med och besegra Cancern!!

Förr förra helgen (tror jag det va) va vi på Liseberg, jag mamma och Melwin. Han hade så skoj lilla gubben, och hade verkligen pratat om att gå dit hela sommaren och äntligen blev det av. Först skulle det åkas Farfarsbilar

Sedan va det radiobilarna fast där fick jag ingen bra bild. Det gick för fort ;P. Efter det åkte mamma och Melle kaffekopparna och stackars mamma blev alldeles yr..


Men den häftigaste åkattraktionen va nog ändå flygplanen, kolla in minen..


Sedan skulle jag också åka med i någon trampflyg variant.. Ser ju inte riktigt klok ut här =))

Jag ville åka nyckelpigorna med Melwin, men han fegade ur efter dom hemska minnerna från Galna musen på Gröna Lund i somras. (Jag anande inte att den skulle va såå läskig som den va) Så det dröjer nog innan han åker någon bergochdalbana igen..

Vi vann den här av en tjej som va snäll och kastade i basketbollen i rätt korg till oss efter några misslyckade försök. Hon tyckte nog att Melle behövde en sån..
Fast den har numer blivit Teuqilas kompis!!

Lagom storlek va??

I lördags kom min Jonas Darling på besök i butiken.. Vi åt lunch ihop och snackade lite skit.. Sedan fick han hjälpa Nisse och Melle att bära kartonger..

Snart är det helg igen och på Tisdag jobbar jag min sista dag efter att ha arbetat 7 dagar i veckan i 3 veckor. Puh ska bli skönt med ett par lediga dagar. På onsdag sticker vi upp till Ånge med första flyttlasset och på vägen ska vi titta på en liten valp.. Ska bli såå spännande..




2008-10-11 Höst..

publicerat i ;
Nu är hösten här igen.. Det blir mörkare tidigare på kvällarna och kallare och blåsigare också för den delen.. Men idag kände jag ändå att det är rätt skönt med hösten,, man kan va inne och ha det mysigt, tända lite ljus och bara ta det lugnt.. Sedan är det så otroligt vackert ute med alla blad som skiftar i härliga färger. Därför kommer jag ta vara på det goda i hösten trots att man kanske ibland hade önskat en något längre sommar.
Drömmer faktiskt om att få komma iväg till Thailand i vinter,, det hade varit så himla skönt. Vi får väl se hur det blir med det.. Drömma kan man ju som sagt alltid göra.
I Torsdags va jag hos Jeanette på salongen och fixade mitt hår. Det är numera kastanje brunt med en del rött i. Kändes helrätt direkt. Helt enkelt hösträtt =P. Nettan är duktig hon, vet precis hur hon ska få till det det så bra som möjligt..
Vi har också hunnit provköra en Ford Kuga.. Betyget blev så här:
Fin bil, härlig komfort och snygg design. Men ack så liten invändigt, och kanske inte riktigt värd sitt pris.. Ingen ford på min gård har jag ju sagt innan och så får det nog bli den här gången också.
Melle gillade dock den gigantiska takluckan som man kunde se himlen i!
Vet inte varför alla är emot mig när det gäller en begagnad Volvo xc90,, det är faktiskt en fin bil att åka omkring med uppe på Norrlands vintervägar, säker är den också.. Nu gäller det att ställa in sig på operation övertalning ;))
Ja, jag vet att den är dyr i drift och försäkring mm.. Men det är ju nu man ska passa på när dom är så prispressade, och så himla mycket kan det väl inte skilja i driftkostnad?? Audin drar ju faktiskt nästan milen..


Bis mässa i Jönköping

publicerat i ;

Har precis kommit hem efter en kul helg i Jönköping. Vi har varit på Baby & Barn mässa, alltså en inköpsmässa för oss med baby butiker. Massa fina saker fanns det.. Tänk bara om man kunde handla allt, men så enkelt är det inte som tur är. Vi köpte in ganska varligt med tanke på att folk tar det lite lugnare i dessa tider.. Igår kväll va det middag och fest med tema "huvudsak". Alla eller nästan alla hade roliga hattar eller andra skoj huvudbonader på sig. Jag hittade en slags stickad nät basker på H&M som fick duga och P-A hade en Molo mössa på sig.. God Italiensk buffé och sedan ett band som va grymt duktiga. Vi dansade och hade skoj ända till klockan va 2 någonting..  Så nu är man lite mör i kroppen.. Här är några nyheter som vi har shoppat till butiken och tror på.

Super smart bärsele som kan bäras både på mage höft eller rygg. Toppen skön att ha på sig eftersom man avlastar axlar och bär mer med rygg och höfter. Den heter Ergo Baby...



Ett gosedjur som kan bli både kudde och filt (och filten är stor). Perfekt på resan eller när man ska iväg.. En sån ska Melwin få!!. Zoobies heter dom och finns i flera olika djur.


Det här coola diskstället tog vi inte in nu men det kommer jag beställa senare i höst. Kommer från Space Babies.





Lundmyrs härliga kläder och prylar kommer jag också ta in senare i höst.. Dom kommer även med superfina smycken och en hundkollektion nu också. En sån här tröja ska Teuqila få..

Heja Lou Lou!!

publicerat i ;
Kan bara säga en sak. Lou Lou rocks.. Hon verkar vara en sån härlig tjej. Väljer dom bästa låtarna gör hon också. Jag kunde inte sitta stilla när hon sjöng, hon kommer gå låångt, det kan jag lova.

Igår råkade jag ut för ett litet missöde.. Lyckades radera min stilmall här på bloggen, Så kan det gå när man är lite klåfingrig. Så då va jag ju tvungen att göra en ny (tvungen va jag inte men det är så himla skoj när man väl börjat), och kom därför inte i säng förrän den va klar. Så vid 02.00 inatt ungefär slocknade jag...  Vilket innebär att jag har varit ganska seg idag om man säger så. Det är konstigt men om jag inte får sova riktigt så mår jag inte bra alls. Har haft dubbelslag på hjärtat hela dan idag på jobbet. Inte alls kul, det är så obehagligt.. Men jag har ju kollat upp det och det är ingen fara som tur är..Min egna teori är att det har till viss del med hormoner att göra. För det kommer alltid när östrogen halten är som lägst, det vill säga innan lingonveckan ;)).Ikväll blir det läggdags tidigt, måste bara kolla vem som åker ur idol.