Cupcakes

publicerat i Foto/Bild;
Är lite småhungrig och kunde inte låta bli att längta efter några såna här.. Precis lika gott som det ser ut.
hello sugar kan man beställa alla möjliga varianter fast då måste man bo i Stockholms området.. Kanske en affärsidé häruppe.. Nä så mycket tid har inte jag i alla fall, men ska nog baka cupcakes på semestern för eget bruk alltså..


Min älskade lilla tossa..

publicerat i Foto/Bild;

Hon är söt som socker, världens snällaste hund och älskar att pussas.. Man kan inte annat än älska henne, fina lilla Melody!. Hon och jag myser i soffan just nu efter en lång dag.
Jag körde upp från mamma och pappa i Ovansjö i morse och har jobbat hela dagen. När jag kom hem sprang jag en timma med Gang, Melody och Teuqila i skogen. Sedan packade jag upp väskorna från Grekland och lyssnade på Veronica Maggio (gillar hennes nya skiva skarpt förresten).
Och nu äntligen är det soffmys för min del. Kollar in James Bond samtidigt som jag surfar lite.. Shit vad snygg han va när han var ung.. En riktig pudding..
Kolla in den här appen om du har Iphone : CrossProcess, den fixar superfina bilder, se nedanför..



Trevlig Midsommar!!

publicerat i Foto/Bild;
Hoppas ni får en underbar midsommar med förhoppningsvis lite sol, värme och en massa god mat med tillhörande dryck!!

Jag & Melwin på Thassos!

publicerat i Foto/Bild;
Vi har haft en underbar vecka och semester här på Thassos jag och Melwin och än är den inte riktigt slut.
1 dag kvar att njuta av solen som aldrig tycks försvinna.. Man är verkligen inte oroad om det kommer bli dåligt väder här, nej det har varit molnfritt från det att vi kom. Precis lagom varmt både i luften och i vattnet.

Vi hyrde bil dom tre första dagarna och åkte runt ön som är ca 10 mil i omkrets. En vacker ö med mycket grönska och mysiga små vikar med fina stränder. Första dagen stannade vi på en strand längst i söder där vi blev kvar hela dagen.
Åt god lunch, badade och solade. På vägen hem stannade vi i Thassos "huvudstad" och shoppade några rayban kopior till mig och en fin glaskula till Melle (Han samlar på sådana som snöar från varje land han är i).

Hotellet är jättefint och man känner sig verkligen bortskämd med att det bara är att gå och hämta dricka och mat som man känner.. Men är det all inclusive så är det.

Läste ut min bok i kväll också och den kan jag varmt rekommendera för er som inte redan läst den: Fyrvaktaren av Camilla Läckberg. Jag har läst 2 av böckerna i hennes serie nu fast i fel ordning så nu ska jag läsa resten i rätt ordning.. Härligt när man hittar böcker som man verkligen gillar.

Melle har förresten blivit som en fisk i vattnet. Han simmar och dyker och hoppar från kanten, är inte det minsta rädd för att komma under vattnet som han va för en vecka sedan.
Simma har han kunnat i ett par år nu men att vara under ytan har tidigare inte varit någon favorit, även fast han motvilligt gjort det han varit tvungen för att få sina sim märken..

För övrigt så har han också läst ut en hel bok (fotbollsmysteriet) och är nu inne på en tjock kalle anka pocket.
Ja ni hör, det går ingen nöd på oss här inte, även fast vi saknar pappa Johan och hundarna..Så vi kanske stannar en vecka till ;)..


Melle på båten till Thassos..


Väl på hotellet åkte badbyxorna på direkt..

Vår Jeep som vi hyrde och åkte roadtrip med..



På väg in i souvenir affären för att shoppa en glaskula till Melwin.

Aliki Beach..



Här skulle vi öva på en grab eller vad det heter..

Alla dessa bilder är tagna med Iphonen. Har fler bilder i systemkameran fast dom fixar jag hemma..


Semester!

publicerat i Foto/Bild;
Tidigt i morgon åker jag och Melwin till Grekland och ön Thassos. Vi bestämde oss och bokade resan igår, egentligen skulle Johan också följa med men så fick han inte tag i personal till helgen så han stannar hemma. Det ska bli så skönt att få komma iväg och nu när jag och melle åker själva så passade jag på att boka ett jättefint hotell 4+ med all inclusive. Det ligger precis vid stranden som ser ut som en paradisstrand på bilderna.. Underbart!! See you in Greece..

Stranden i Skala Prinou där vi ska bo.

Hotellet..

Det ingår alltså frukost buffé, Lunch buffé, snacks, glass, stor middags buffé och obegränsat med dryck hela veckan. Tror jag får passa på att besöka hotellets gym ett par dagar också ;).

Sommarlov!

publicerat i Foto/Bild;

I torsdags hade Melwin sommarlovs avslutning på skolan. Nu har han gått sitt första riktiga år och ska nu få ha sitt första riktiga sommarlov!
Vi firade med god middag på Dahlboms och sedan glass på Holidays.
Min stora kille, han har klarat ettan galant och lärt sig både läsa och skriva jättefint!

Teuqila BIR & Luna BIR Valp!

publicerat i Foto/Bild;

Vi har varit på hundutställning i Vännäs över helgen. Dagen började sisådär då domaren var oerhört hård och bara tog fram dom hundarna som han verkligen gillade, det vå jättemånga hundar som åkte ut med VG och Good även champion hundar.. Han var super noga med bett och att dom skulle vara typade samt ha ett härligt temperament sen fick dom gärna vara ganska små också Korta ryggar va ett måste annars åkte man ut med huvudet före... 

Jag hade först inte tänkt att ställa Teuqila eftersom jag blev rädd att hon skulle åka ut, då hon fortfarande har lite hull efter valpkullen. Men vi gick ut i alla fall.

Dommaren kort sagt älskade henne och hon vann klassen, vann bästa tik och blev sedan BIR (Bäst i rasen) med CACIB (sitt andra). Han tyckte hon var en av dom gladaste Chihuahuaor han träffat.. Så skoj!!

Lilla Luna gick också hem hos dommaren som älskade hennes temperament och attityd samt tyckte hon hade fantastiska rörelser för att vara så ung.. Hon blev BIR valp och senare på dagen även BIS valp 5. Så nära en placering man kunde komma bland alla dessa valpar i andra raser. Jag är så glad!!



Luna i BIS finalen. Det va ca 35 grader varmt och helt stilla i luften, så hundarna skötte sig helt otroligt bra i denna värme. Som tur var fanns det en ishall där Nisse och Melwin och hundarna kunde vara under tiden vi väntade på Finalringen.

Mentas nya kille..

publicerat i Foto/Bild;
Här är Bamse (Lilldivans Pretty Boy) som jag kommer para Menta med nu i sommar/höst. Han har precis blivit ny Svensk och Norsk Champion och är den hane som jag tycker är absolut snyggast för tillfället. Han har verkligen allt.
Jag hoppas och tror på denna kombination och är så tacksam att vi får låna honom av matte Maria på Lilldivans kennel.

Ny Stylade..

publicerat i Foto/Bild;

Dogsen har fått en ny hundsäng och så köpte jag två selar i matchande färg.. Allt från Puppia. Det är livsfarligt, finns hur mycket fint som helst på www.pupstore.se .

Teuqila ser mindre road ut och Gang somnade nästan direkt i nya sängen..
I morgon har Melle skolavslutning på kvällen, sen är det sommarlov! Som han har längtat :). På fredag åker vi till Umeå och Vännäs för utställning på Lördagen. Ska bli spännande eftersom Teuqila ska med på sin första nu efter valpningen. Hon är ju fortfarande lite rund om magen så vi får se vad dommaren tycker..

Storstädat..

publicerat i Foto/Bild;
Idag är jag ledig och vad gör jag då? Jo, stor-städar så klart.. Förutom en rejäl omgång med damm vippan så fick soffan sig ett riktigt lyft.. Miljarder hundhår och lite annat smått och gott är numera befriat från vår mys soffa.. Det var på tiden.
Rätt skönt att städa ibland faktiskt, bara att skruva upp bästa musiken på högsta volym och köra järnet.. Idag blev det en del Rihanna samt ett par gamla TLC låtar som får mig att minnas min lite mer vilda gymnasietid när man gjorde ett eller annat som man kanske inte hade gjort idag ;).. Härligt, det va tider då, fast känns ändå som igår. Kims tecno fester i lager lokaler,och varje torsdag på Kompan.. Sen ett par år senare hängde vi på Soultrain varje Onsdag. Mest jag och Nettan eftersom vi va sålda på Rn'b. Här dansades det kan jag säga.. :))



Den här låten har också en speciell betydelse för mig fast det var mycket senare.. ;)

Förresten så längtar jag bort från Åre något enormt just nu, regn och rusk varje dag gör ju inte saken bättre.. Men efter en säsong häruppe så vill man bara bort ett tag och det behöver inte vara länge, men bara så man kommer ifrån liksom. Jag längtar jättemycket efter mina kära och nära vänner hemma i Göteborg.. Hoppas jag kan åka ner snart. Puss på er!

Nya fina naglar..

publicerat i Foto/Bild;
Nu ikväll efter jobbet hade jag bokat tid hos Emma för lite nagelfix.. Det kändes skönt att få ordning på naglarna nu efter ett par månaders uppehåll, jag orkade nämligen inte gå och fixa dom när jag hade gipset eftersom det inte kändes så skoj då. Men nu är dom nya vita och fina med några stenar som glittrar så fint. Snacka om ilandsproblem.. Haha

Jag passade även på att göra en detox behandling som dom precis börjat med på salongen. Det är en superhäftig grej där man stoppar ner fötterna i ett slags fotbad, där det är en maskin som med ström liksom öppnar porerna och suger ur metaller och andra farliga ämnen ur kroppen. Efter en halvtimma så är vattnet helt brunt och geggigt, så man ser verkligen resultat.

Sedan tar dom ett prov och ser vilka metaller man har mycket av och utvärderar sedan vad det kan bero på och hur man ska bli fri dessa farliga ämnen som man fyllt kroppen med. Jag hade en ganska hög halt av koppar och det kan bero på gamla  vatten rör hemma tex. Sedan jobbar jag ju en del med kläder och textilier vilket också utsöndrar en hel del farliga ämnen.

Hela den här processen gör sedan att kroppen producerar fler celler vilket i sin tur innebär att man står emot sjukdomar bättre. Riktigt häftigt!
Jag tror stenhårt på alternativ medicin och homeopati och den här metoden som jag gjorde idag används på flertalet av Europas sjukhus efter tex en cancer behandling, det är bara i Sverige som man ligger efter..
Själva Detox processen kommer fortsätta i ett par dagar och det är viktigt att dricka mycket vatten nu efteråt eftersom att kroppen gör sig av med massa slaggproduker.. Behandlingen kan man göra om var tredje månad om man vill hålla kroppen "ren". Kostar 500kr per behandling.

Här kommer en bild på fina lilla Ouzo som hälsade på mig idag på jobbet, Teuqilas helbror. Han är världens gosigaste lille kille och jag är så glad att han har fått världens bästa nya hem, (fast han har bott där ett år nu). Han är kryptochid annars hade jag behållt honom till utställning och avel för han är såå fin!!

Irriterande fel..

publicerat i Foto/Bild;
Åh jag är för tillfället sjukt irriterad på ett fel jag precis upptäckt på vår webshop.. Fick för mig att jag skulle in och uppdatera och skriva ett nyhetsbrev, då jag tyckte det trillat in lite dåligt med ordrar sista tiden..
Inte konstigt när det inte går att förstora produktbilderna... Jag köper inte en sak om jag inte kan se den förstorad.. Det här felet måste ha blivit när Jetshop uppdaterade sitt system för några veckor sedan. Riktigt dåligt, eftersom det garanterat har lett till att vi förlorat en hel del ordrar.. Nu har dom helgstängt och öppnar inte förrän på tisdag igen.. Bahhhh.. Jag är arg som ett bi, och det här ska dom få ersätta så det så!

Ingen röst..

publicerat i Foto/Bild;
Är super förkyld och har nu ikväll helt tappat rösten..Usch, Riktigt jobbig hosta har jag också, sådan där skällig torrhosta som aldrig går över.. Ja, det är synd om mig så det så! Har gått på lågvarv i ett par dagar nu.. Orkar inte mycket och är mest trött hela tiden.
Fast ikväll åkte jag Melwin och Love ner till Holiday och köpte glass, vi hade med oss Poppy också. Killarna åkte lite skateboard och jag spanade in Peter Magnusson som tydligen är på besök i Åre.. Han undrade nog vad det va för något konstigt jag gick och bar på.. Hihi Poppy en svart liten fladdermus..
Så här såg Teuqila ut när hon var 8-10 veckor, Poppy är en kopia fast i svart.. :)