Mörk och mörkt..

publicerat i Foto/Bild;
Nu är det verkligen mörkt här uppe.. På morgonen när man lämnar Melwin på skolan är det mörkt och när man hämtar honom vid 4 är det lika becksvart. Blir ju inte direkt bättre av att vi inte har en enda utomhuslampa på tomten hemma, så man får leta sig fram till dörren..

Lite irriterad är jag allt på våra snickare också som skulle vara klara med Byte av tak, ny panel och det andra på offerten den 7/11 och hur långt har dom kommit? Jo kanske 1/5 del av vad som ska göras. Taket är halvt öppet vilket gör att det blir iskallt inne trots massvis med tända ljus och full fräs på alla element..
Dom har förresten inte varit här sen i torsdags. Tomten ser ur som en soptipp och huset har så mycket byggställningar runt sig att det knappt går att se ut eller in.. Antar att det här är ett ganska vanligt problem med just snickare, men men..

Framåt går det iallafall i butikslokalen, men där är vi ju rätt måna om att kunna öppna så snart som möjligt också. Tapetserat har jag gjort för första gången i dag och det blev helt ok. Ska ta lite bilder imorgon och visa.
Vi har haft världens hjälp utav Johan och Helenas man Thomas. Dom har verkligen ställt upp och gjort jätte mycket för oss.

På parningsfronten har det sen i förrgår efter hängningen gått ganska trögt. Blev en parning utan häng igår men inget mer efter det.
Moltas är helt enkelt inte sugen längre =). Han har nog tröttnat på T som verkligen är på hugget och antagligen uppfattas som rätt jobbig i Moltas ögon..
Men jag hoppas att det här räcker nu, hade varit helt underbart med små valpisar.. Om hon blir dräktig blir det beräknad valpning någon gång runt den 16/17 Januari..


Kommentera inlägget här :