En minst sagt hektisk vecka..

publicerat i Foto/Bild;
Ja, det har verkligen varit full rulle den sista vecka.. I torsdags förra veckan kom Tord & Gull-Britt upp för att stanna över helgen. Vi hade jättetrevligt fast det blev ju ingen lugn och ro för dom direkt.. Stackarna fick rycka in och ta hand om modeshowen på lördagen då jag åkte med hundarna till Sundsvall för att gå på hundutställning.
Teuqila blev 3:e bästa tik ena dagen och 4:e bästa tik andra dagen.. Så nära så nära.. När ska det egentligen vara hennes tur att bli kantarell??
Nu är det full planering för nya butiken och jag har säkert suttit i 3 timmar på nätet idag och letat efter Datakassa system. Det är en hel djungel..  Nästa år är det ny lag på kassasystem och vi måste ha en speciell data som klarar att ladda upp och ner artikel filer eftersom vi kommer arbeta en hel del direkt med one two ten som är agent för bla Molo.
Jag har gjort klart lite skyltar och vår nya logga också som vi ska ha i nya butiken.
Egentligen vill jag ha en helt ny logga men eftersom många redan känner till My Baby och förknippar nallen med oss så kan det nog vara klokt att behålla den ialla fall. Typsnittet är iallafall nytt och Junior då såklart..


Vår nya Logga..



Skylt som ska sitta på var sida om ytterdörren..

Så här såg det förresten ut i morse när vi vaknade. Man kan ju inget annat än stanna upp och njuta då..

Kommentera inlägget här :