Tur till stan..

publicerat i Foto/Bild;
Idag åkte jag och mamma in till Östersund för att lämna in bilen på service.. Och hoppsan vad den va misskött enligt service killarna. Det va alla möjliga fel som behövde åtgärdas enligt dom och ett under att inte bilen havererat innan den kom in till servicen.
Utöver den härliga kostnaden idag på 3800kr så insisterade dom på att vi inom 200mils körning absolut måste lämna in den igen och då för en kostnad på 10500kr.. Så där rök väl resan till Bali i höst som vi pratat om. :(
Kan det möjligtvis vara så att dom överdriver en aning på verkstaden? Bilen är ju bara 2 och ett halvt år gammal och har gått som en klocka sedan vi köpte den.. Ja, jag får prata med pappa, han har ju koll på det här med bilar.

Veckan som gått har varit både trevlig och jobbig på samma gång. Mycket jobb och stress över att nya plattformen till webshopen aldrig tycks bli färdig.. Hantverkare och itkillar kan ta varandra i händerna, lika sega och dåliga på att hålla vad dom lovar i TID..

Sedan har Melwin haft öroninflammation, stackarn hade så ont och hög feber men fick inget pencillin utskrivet pga att dom nya rönen säger att det ska läka ut av sig själv. Så efter 2 sömnlösa nätter åkte vi in igen och träffade en annan läkare som skrev ut kåvepelin. Nu ett dygn senare är han pigg och har inte varken feber eller öronont. Vilken tur att det finns medicin i alla fall.

Valparna växer och blir bara sötare för var dag som går. Har sådan beslutsångest för vem av hanarna som ska få stanna här.. Mario är världens tuffaste och gladaste lille kille, helt orädd dessutom.. Bowser är mysigast på jorden och vill krypa upp i famnen och gosa så ofta han får tillfälle.
Sen har vi Luigi som växer i mina ögon för var dag som går, en härlig personlighet och nyfiken så det räcker och blir över :).

Vårat nya barnklädesmärke i butiken Aya Naya har helt underbart söta tjejkläder.. Lite Odd Molly stil, hoppas dom börjar göra vuxenkläder sen också ;)

Kommentera inlägget här :