Holiday!

publicerat i Foto/Bild;

Tänk om man kunde ha semester jämt och bara få göra alla roliga saker som man älskar.. Undra om man någonsin skulle tröttna på det? Nej, det tror jag inte..
Nu är jag, Melwin och Nisse på Tjörn. Jag och Melle bor i Farmor och farfars nya gästhus som är så j-kla snyggt så man skulle kunna bo där permanent. 15kvm känns som 30 och med en underbar utsikt över vackra klippor och hav..
Igår var jag och Sasha med våra hundar i tvååker/Varberg på hundutställning. Vi hade en härlig dag med gott väder och fina resultat. Det är så kul att åka ihop med en kompis som också ställer ut och har samma intressen, hoppas vi ses snart igen vännen!!

Idag har vi varit ute med Tords båt och badat och solat. Helt underbart med salta bad, finns inget bättre än det.
Tro det eller ej men det var 21 grader i vattnet.. Melwin fiskade och fick en horngädda, lilla gubben blev så stolt.

Imorgon åker vi ut till Lökeberg för att träffa Amelie som ska ha bebis nästan precis när som helst.. Ska bli så kul att få träffa henne och se fina magen.

Nu blir det att sova, är sjukt trött.. Bowser och Melody ser så gulliga ut , dom har lagt sig i Melwins klädväska och tänker nog sova där inatt. Tycker säkert det är en rätt mysig säng som luktar lillhusse också..

Kommentera inlägget här :