Vill ha sommar NU!!

publicerat i Foto/Bild;
Och inte om en minut eller en vecka eller när den nu kan tänkas komma.. Sitter här och fryser i alldeles för lite kläder och måla huset kan jag inte heller eftersom det är 5grader och ihållande regn.. Jäkla skitväder.. Pessismist javisst, men man måste ju få avreagera sig lite..
Melwin och Love ska ha kalas tillsammans på lördag och i helgen gjorde jag det här inbjudningskortet till killarnas förtjusning.. Det blir ett Michael Jackson kalas med live framträdande i form av en grym Theodor Dahlbom (Cissi och Jonas son som är 9år) som ska köra sitt nummer. Han är så duktig.
Vi håller till på Dahlboms och dom som vill klä ut sig kan göra det.. Nu återstår det bara för mig att få tag på Ballonger gärna svarta och vita. Men det lär jag ju inte hitta här i Åre utan får nog vidga vyerna lite. Tjingeling..
Grattis kramar skickar vi till framor Gull-Britt  och lilla Elina (Mirjams dotter) som fyller år idag!! Hipp Hipp Hurra..


Theodor på Dippan i vintras..

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Elina:

Tackar så mycket för dne gulliga grattishälsningen, och den superfina klänningen som redan har använts 2 ggr vädret till trots:-)



Hoppas allt är bra med er!

Kram

2:a kommentar, skriven , av Helene:

Åh så kul att gumman gillade den!! Hoppas allt är bra med er.. Kramis

/H

Kommentera inlägget här :