Lite nytt..

publicerat i Foto/Bild;

Tänkte börja och berätta om helgens fina resultat på utställningen i Svenstavik. Gang blev 2:a bästa hane med reserv cert och reserv cacib, Teuqila också andra bästa tik med reserv cacib och Luna blev 3:e bästa tik. Jag är så glad för detta. Har också glömt skriva om förra söndagen i Ransäter då Luna blev 2:a bästa tik och fick sitt första Cert.. Det känns extra roligt att det går så bra för henne då hon är min egenuppfödda hund. På 6 utställningar så har hon hunnit få 1 cert, 2 reserv cert, 4 bästa tik placringar och fyra klass vinster. Helt galet kul!.

Bramver's Gang Star "Gang" Har nu 1 Cert och 1 R-Cert samt 1 R-Cacib



SEUCH NOUCH Ginkgo's White Whisper "Teuqila" som är både Svensk och Norsk Champion. Får hon ett Cacib i något annat land tex Danmark eller Finland så blir hon Internationell Champion.. Min älskade lilla tossa!!

Kan förresten avslöja att Teuqila har börjat löpa nu och att parning mellan henne och Gang kommer ske nu i veckan som kommer, så blir det förhoppningsvis fina små valpar i Oktober. :)



Dreampaws Life Of Luna "Luna" har redan efter 6 utställningar i Juniorklass fått 1 Cert och 2 R-Cert!
Hennes mamma Menta kommer också paras senare i höst med en jättefin hane (Helmiäisen Dance Of Sun) från kennel Tinytulips. Han har en mycket spännande stamtavla och är otroligt vacker. Så där får vi hoppas på fler fina valpar.



Här är Melvin som jag ska låna till Lunas mamma Menta.. Så snygg så snygg.. Han har redan hunnit få flera Cert och går ännu i Unghundsklass!.


Här kommer ett par bilder från Köpenhamn och vår snabba inköpsresa. Vi hade supermysigt och åt god mat samt hittade så mycket fint till nästa vår och sommar..
Helena utanför mässhallen i Carlsbergs gamla fabriker.



Den årliga Modevisningen som alltid är lika rolig att se, dels för att få inspiration till våra egna shower men mest för att barnen är så grymt duktiga på att dansa och showa.




Kommentera inlägget här :