Kompis vecka!

publicerat i Foto/Bild;
Finaste Mirjam har varit uppe hos oss från i Torsdags tills idag och hälsat på. Vi har verkligen haft superroligt och hunnit med både det ena och andra. Det blir så kul när någon nära vän kommer upp sådär några nätter för man hinner umgås på ett helt annat sätt än vad man gör annars. I torsdags var vi på Bygget och tittade på Timbaktu som var riktigt bra. Jag gillar honom jättemycket och vi var på fest och danshumör så efter konserten blev det Dahlboms halva natten. På fredagen shoppade vi på dan och hade sedan mys och filmkväll hemma. Sen var vi på Årecupen med Melwin i går som denna gång hölls i Almåsa. Tro det eller ej så var vi ute och festade igårkväll igen fram till tre tiden, haha inte likt mig.. hihi, men vi hade verkligen jätteroligt.
Tack vännen för underbara dagar!! Saknar dig och hoppas snart du kommer upp igen :).
Nu blir det jobb nästan två veckor på raken då Helena med familj åker på semester över sportlovet. Har lite blogg torka så detta får räcka för idag. Hej Hopp galopp!!





Med posten i förra veckan kom dessa söta dogtags till hundarna med namn och telenr.. En present till oss från världens snällaste Maria!! Tack igen vännen du är så fin..



Jag och Melwin har haft myskväll ikväll och varit på Bio i Östersund efter att vi lämnade Mirjam på flygplatsen. Vi såg en gång i Phuket. Jättebra och rolig film! Kan varmt rekommenderas. Gillar Peter Magnusson, blir så glad av honom.. :)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mirjam:

Fina Helene! Det är jag som ska tacka dig och din familj för de härliga dagarna i Åre. Det har varit helt underbart och jag kommer väldigt gärna tillbaka! Många kramar till dig!

Kommentera inlägget här :