Legoland och Liseberg

publicerat i
Då har vi hunnit avverka Melwins födelsedags present, nämligen resan till Legoland :)
Vi hade jättemysigt även fast vädergudasrna inte var med oss.. Det spöregnade konstant från det att vi kom tills vi gick. Men huvudsaken var ju såklart att Melle va nöjd och tyckte det va skoj och det gjorde han. Dagen efter badades det på nordens största badanläggning. Dock inte jag eftersom två av hundarna blev sjuka hemma så jag satt mest i telefon med veterinärer osv hela torsdagen tyvärr.. Teuqila fick ligga inne 3 nätter på blåstjärnan då hon blivit riktigt dålig natten till tisdagen och kräkts blod, hon var även lös i magen. Veterinären misstänkte att hon hade svalt något främmande föremål , men kunde senare mer eller mindre konstatera att hon fått i sig antingen snigel eller råttgift.. Holly lyckades ungefär samtidigt få något vasst i ögat så hon fick ett sår på hornhinnan.. Självklart skulle allt det här hända när vi va iväg och stackars mamma passade hundarna.
Nu är dogsen bra igen men min förkylning och hosta vill inte släppa.. Blir tokig snart och börjar misstänka att det kan ha att göra med stugan vi bor i, det luktar nämligen fukt/mögel här. Kanske inte så hälsosamt..Hursomhelst har vi haft underbara veckor här i Fjällbacka och åker uppåt nu på fredag..
Idag har vi varit på Liseberg med farmor och farfar och Melwin åkte för första gången Balder.. Duktiga killen :) Vi va på väg att åka uppskjutet också, men då Melwin var några cm för kort så gick det inte. Den sparar vi till nästa sommar..
Nya "is" bergbanan på Legoland va riktigt häftig :) Där fanns till och med levande pingviner!
Utanför Hotellet i Århus.. Här ser jag höggravid ut, haha och jag är inte gravid överhuvudtaget, bara lite lönnfet..
Äntligen badkar!!
Hemma i härliga Fjällbacka, Melwin kör med sin nya fina radiostyrda båt..
Jag och mamsen på bryggan :)
Vår älskling som fyller 9 år i morgon den 17 Juli <3<3
I lördags kom Pa hennes kille Daniel & Pan upp och hälsade på, även Jeanette med familj kom på middag :) Vi hade supermysigt och åt och drack gott.. Saknar dessa underbara vänner i Åre, You are the best <3<3
 
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sara:

Usch va tråkigt att läsa att hundarna varit dåliga, men skönt att det blivit bra. Så kul att er resa varit härlig och att Melle nu fått uppleva legoland. :D
Kram Sara

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Ja, det va allt lite jobbigt ett tag, men nu är alla bra som tur är :)

Kommentera inlägget här :