Klick Klick..

publicerat i Foto/Bild;

Satt här hemma och hade lite tråkigt och insåg när jag skulle packa till Stockholm att jag inte har några snygga sommarskor. Eller jag har en hel del faktsikt tro det eller ej, sko fetischist som jag är så kunde jag behöva några par till tyckte jag. Målet var egentligen bara ett par vita låga Converse, men så fick jag syn på Ilse Jacobsens kollektion och kune bara inte låta bli dessa tre par. Riktigt snygga.. Gillar skarpt deras kläder och skor och har ju dom klassiska gummistövlarna någonstans i samlingen i lill stugan på tomten (där ligger skor i säckar lådor och jag vet inte vad, kanske ska ta och städa där någon dag by the way), Sen önskar jag mig regnkappan i någon av färgerna nedan. Kanske får bli en present till mig själv när vi åker till Köpenhamn i sommar.
Men först ska vi ha sommar och sol och jag ska få använda mina nya fina skor massa hoppas jag!



 Och ja, det är lite lätt skimmer på alla tre! Så fina när man är lite brun om benen, Och det får vi innerligt hoppas att jag blir inom en snar framtid! :)



Vilken färg ska man köpa? Gillar alla tre, men tror den bruna är mest användbar.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Marlene:

Var hittar man regnkapporna? Gillade dem väldigt mkt och skulle verkligen behöva en ny. Skadar inte om de är fina med. ;D

2:a kommentar, skriven , av Helene:

Visst är dom snygga, finns på www.eshoes.se

Massa kramar <3

3:e kommentar, skriven , av Helene:

Alltså dom säljer regnkapporna och skorna. Låter som en skoaffär, men det finns annat också ;)

Kommentera inlägget här :