Nytt hus..

publicerat i Recept;

Kanske ska berätta lite mer än att vi förhoppningsvis bara ska bygga nytt hus :). Vi har ju styckat av vår befintliga tomt här i Åre och kommer om allt går enligt planerna bygga nytt hus där till oss själva och sedan sälja det vi bor i nu. Hade varit helt magiskt att få vara med om ett husbygge och få flytta in i ett sprillans nytt hus. Tomten ligger jämte vårat nuvarande hus så det blir samma fina läge som innan.
Vi har kikat runt lite på olika husleverantörer men fastnat för trivselhus som känns både seriösa, trovärdiga och kunniga. Än så länge är vi bara i planerings stadiet så det är låång tid kvar innan något hus ska börja byggas. Men kan inte låta bli att berätta vad jag hoppas blir en verklighet så småningom :))
Här är lite bilder på det hus vi fastnat lite extra för. Ett sluttnings hus på 174kvm. Anledningen till att vi ska ha ett lite större hus är för att vi vill få plats med en liten uthyrningslägenhet också.

 

 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Marlene:

Ser underbart ut. <3<3<3 Så himla roligt!!! Hoppas planerna går i lås. Och så kanske vi kan hyras in oss i framtiden. Skulle min man bli glad om han fick åka upp och åka skidor. ;D

2:a kommentar, skriven , av Helene:

Ja, gud så roligt!! Det hade varit superkul om ni kom upp :) Massa Kramar <3<3

Kommentera inlägget här :