Så här gott har vi det i våran säng =)

publicerat i ;
image42

Kunde inte låta bli att fota Melwin och Teuqila när dem hade somnat ikväll.  Såå söta!!. Längtar faktiskt tills jag får krypa ner jämte dem. För så här ser det ut varje kväll, Melle jag och Teuqila.. När pappa Johan är hemma får han sova i soffan. Jag vet, det låter hel konstigt, men så har det i alla fall blivit här hemma, och det funkar alldelles utmärkt när vi är själva. Men dessvärre inte lika kul när pappa är hemma. Vi får väl införskaffa i en större säng helt enkelt..
Jag har förresten varit ute och festat i helgen!!. Det va ju inte igår direkt. Jag och min kära kusin Amelie gick först till Tranquilo och åt jättegod middag. Efter det gick vi till Hard rock café där  vi träffade tre jättetrevliga Engelsmän som va på semester. Dem gick vi sedan tillsammans med till Excet där det bjöds hejvilt på drinkar och shots.. Hade verkligen jätteskoj och fick dansat lite på köpet också. Vi träffade även Pa och Pan som va ute med några tjejkompisar. Kom inte hem förrän vid 2 på natten.. 

Vi ska ut och flyga =)

publicerat i ;
Har bokat en restresa till Grekland. Jippi, äntligen lite sol och bad.  Vi åker den 13/5 och är borta en vecka.  Det ska bli såå skönt. Vi ska till Kefalonia en ö som ligger sydväst om fastlandet.
Så på den här stranden ska jag Melle och Johan ligga och glassa om några veckor.. 
448616-41

Baby Barn mässa 11-13/4

publicerat i ;
Har jobbat hela dagen på mässan för att få iordning vår monter till Baby barn mässan som går av stapeln imorgon. Har verkligen varit super stressad inför det här eftersom jag tog på mig hela ansvaret själv. Så det känns riktigt skönt nu när det äntligen är klart =). Hoppas Hoppas att vi säljer riktigt mycket nu också!!
448616-40

1/4-08 VILL HA!!

publicerat i ;
448616-39

Den här vill jag ha NU!!. (märks det att jag gillar rosa eller?). Hittade den här underbart söta hundschäslongen på  www.lilapaws.co.uk och kunde inte låta bli att drömma mig in i hur fin den skulle vara hemma i hallen, med Teuqila liggandes och sova i som en liten söt prinsessa.. Synd bara att priset va 360 pund. Det hostar man ju inte upp bara så där. Inte jag i alla fall. Men, har redan börjat fundera hur jag skall spara ihop till den, för jag MÅSTE bara ha den!!. Precis som alla andra hundra sakerna... Varför har man så stort ha begär hela tiden?? Skulle vilja lära mig att va nöjd med det jag har och inte bara köpa, köpa köpa nytt hela tiden.
Men erkänn, den är svår att motstå...