Ingen tid över..

publicerat i
Har verkligen fullt upp just nu känns det som. Mycket på jobbet och mycket hemma också. Ligger lite efter vart jag än är.. Jobbigt sånt där. Jag hatar att ligga efter, vill helst vara ett steg före hela tiden. Nu jobbar jag ju lite extra också hos Johan 2-3dagar i veckan. Är mest för att få in lite extra pengar till min alldeles för dyra hobby.. haha..
I lördags var jag och Linda på Republikens hund i Östersund. En årlig tävling och middag där länets vackraste hund koras. Jag tävlade med Luna och Holly och Linda med Roffe. Man tävlar i par och slås ut efterhand. Det var totalt 44 hundar med av alla möjliga olika raser. Denna gång gick första priset till en Dunkel stövare,jag lottades till att gå direkt mot den hund som kom tvåa totalt så hade väl lite otur där kanske. Men vi hade en jätte trevlig kväll :)
Är lite sugen på att åka utomlands nu snart. Är verkligen i behov av lite sol. Ska se om jag inte hittar något spännande, vill helst åka till Dubai men det kommer det inte bli förrän kanske till hösten, eftersom vi inte kommer kunna åka förrän i maj och då är det för varmt i dubai, så eventuellt blir det kap verde. En ögrupp som ligger i atlanten väster om afrikas kust och söder om kanarie öarna. Det tar ca 9 timmar att flyga dit och där kan man i princip bara sola, slappa och äta gott. Precis vad jag längtar efter!. En vecka får det i så fall bli..
 

Valpar till våren :)

publicerat i
Nu är Fia parad med Gang och i mitten på April vänar vi valpar igen. Ska bli så mysigt och spännande då jag hoppas denna kombination kan bli bra. Valparna kommer bli nära släkt med Holly och hennes syster Poppy, så förhoppningsvis blir det bra.
Här kommer en liten film på Willow som är 15 veckor idag. Busigare än busigast.. Inte lätt att vara liten då ;P
 

Willow 14 Veckor!

publicerat i

Nu är valparna ur senaste kullen redan 14 veckor och alla ser ut att utvecklas jättefint!. Jag är så glad att dom fortfarande är sådär sociala och trevliga som dom va här hemma :)
Här kommer ett par bilder på Willow. Hon ser lite tunn ut på ståbilden, vet inte varför för i verkligheten är hon mer rejäl. Vi har börjat ringträna lite grann och var iväg en kväll i förra veckan i ett ridhus i Östersund. Både hon och brorsan Elwood var hur glada som helst. Ingen av dom brydde sig ett dugg om alla stora boxrar , jämthundar och andra hundraser som var där. Nästa söndag blir det träning igen!.

Inköpsresa Köpenhamn

publicerat i

Jag och Helena åkte ner till Köpenhamn i torsdags för lite inköp till butiken och kom hem igår. Vi hade jättemysigt. Hittade massa härliga barnkläder till nästa höst, där kollektionerna kändes riktigt kul.
Torsdagen spenderade vi på stan för lite egentid och shopping. Jag lyckades shoppa loss på samsöe & samsöe där jag hittade både vårjacka, mysig angoratröja, leggings och New balance skor till våren. Sen blev det lite annat smått och gott i småbutikerna runt ströget. Något som jag alltid måste köpa när jag är i köpenhamn är minst en jos ur någon av stans josbarer, färskpressade och nyttiga och hur goda som helst. Gillar när det är ingefära och äpple i det brukar jag välja. Sen köper jag alltid cupcakes också det är kanske inte så nyttigt, men väldigt gott.  Efter shopping blev det lång och mysig middag på Sticks N Sushi på 12:e våningen på hotel Tivoli. Riktigt nice.
Fredagen ägnade vi åt inköp från morgon till kväll och sen blev det go middag på umami. Så härligt att både jag och Helena älskar sushi och asiatiskt. Vi äter nästan alltid det när vi är iväg ihop :).