Bis mässa i Jönköping

publicerat i ;

Har precis kommit hem efter en kul helg i Jönköping. Vi har varit på Baby & Barn mässa, alltså en inköpsmässa för oss med baby butiker. Massa fina saker fanns det.. Tänk bara om man kunde handla allt, men så enkelt är det inte som tur är. Vi köpte in ganska varligt med tanke på att folk tar det lite lugnare i dessa tider.. Igår kväll va det middag och fest med tema "huvudsak". Alla eller nästan alla hade roliga hattar eller andra skoj huvudbonader på sig. Jag hittade en slags stickad nät basker på H&M som fick duga och P-A hade en Molo mössa på sig.. God Italiensk buffé och sedan ett band som va grymt duktiga. Vi dansade och hade skoj ända till klockan va 2 någonting..  Så nu är man lite mör i kroppen.. Här är några nyheter som vi har shoppat till butiken och tror på.

Super smart bärsele som kan bäras både på mage höft eller rygg. Toppen skön att ha på sig eftersom man avlastar axlar och bär mer med rygg och höfter. Den heter Ergo Baby...



Ett gosedjur som kan bli både kudde och filt (och filten är stor). Perfekt på resan eller när man ska iväg.. En sån ska Melwin få!!. Zoobies heter dom och finns i flera olika djur.


Det här coola diskstället tog vi inte in nu men det kommer jag beställa senare i höst. Kommer från Space Babies.





Lundmyrs härliga kläder och prylar kommer jag också ta in senare i höst.. Dom kommer även med superfina smycken och en hundkollektion nu också. En sån här tröja ska Teuqila få..

Kommentera inlägget här :