Den långa Resan..

publicerat i ;
Nu är vi hemma igen efter några härliga dagar uppe i Norrland. Vi åkte i Torsdags morse med bil och släp fullt lastat med prylar från lägenheten. Det värsta är att det inte ens märks att vi tagit något härifrån, man samlar på sig på tok för mycket saker..
Resan tog ca 14 timmar, eftersom vi åkte vägen genom Eskilstuna och tittade på lilla valpen. Det va en jobbig resa men oj, vad det va värt mödan.. Här är vårt blivande lilla nytillskott, lilla Silver Sara som hon heter i Stamtavlan. Fast vi kommer antagligen döpa henne till Menta eller Havanna. (Mamma du måste väl ändå hålla med om att hon är det sötaste du sett på länge? =))




Vi kom upp till Ovansjö när klockan va 22.00 ungefär och då åt vi lite skaldjur som vi hade med oss från Göteborg med pappa och sedan blev det bums i säng.. Nästa dag slängdes det gamla tegelstenar efter den gamla skorstenen och allt i bil och släp fick packas in i Gammelstugan för en tids förvaring.. Det här ekipaget fick vi egentligen inte köra ;-),men det gick som tur va väldigt bra ändå!!





Teuqila fick träffa sin bästis Molly och va överlycklig!!



På Fredagen åkte vi upp till Åre, där åt vi gott både på Fredagskväll hemma hos Cissi och Jonas och på Lördag på Dahlbom´s. Jag passade på att Shoppa lite i mina favvo butiker där uppe.. Och är nu ytterligare lite fattigare. (fast det blev bara några småsaker). Vi sov i Vikböle gård (ett hus som restaurangen äger och hyr ut till personal) som ligger otroligt vackert med utsikt över fjällen och åre sjön.







Kommentera inlägget här :