Kalas igen...

publicerat i ;

Och så var det dags för Melwins släktkalas. Bättre sent än aldrig som vi resonerade =). I söndags den 7/9 kom både farmor och farbror Fredrik, Emma mina mostrar, kusiner Mamma, Nisse och vi hade jättetrevligt. Melwin fick massa fina presenter.  Bland annat en bilbana och svampbob lego som han hade önskat sig. Han tycker det är jätteskoj med lego nu och kan sitta i flera timmar och bygga. Det bästa är när pappa är hemma för då ligger dem inne i Melles rum och bygger och bygger... Johan tycker nog det är lika skoj som Melwin. Fin tårta hade vi också. En riktig pirattårta.. Synd bara att Melle inte gillar tårta så mycket, men jag hade ju laddat med Hulken glass som tur var.



En annan dag i veckan så va vi hemma hos mammao och pappa och rensade lite i gamla kläder som dem har förvarat ;P för oss.. Jag hittade den här, och vi fick oss ett gott skratt. Teuqila däremot tyckte det va mindre roligt.


Här kommer några bilder på butiken, nu är förresten Webshopen uppe. Det känns som om den blev bra, fast jag ska jobba med att få in fler bilder per produkt och framförallt att hitta bra ställen att marknadsföra den. Men det är nog bra att komma igång riktigt först. Ikväll åker vi till Helsingborg på hundutställning, vi ska tävla både Lördag och söndag. Har inte hunnit träna med lilla gumman på jättelänge så vi får se hur det går. Vi har lyckats sälja lägenheten också =). Känns skönt efter en ganska så trög början.. Nu blir det Ovansjö next.. Fast först lite Mölndal..

Kommentera inlägget här :