Viltspår

publicerat i Hundar;

Va och köpte en rådjursklöv och lite blod i en flaska idag på Huveröds för att lägga viltspår till hundarna. Teuqila älskar det och lyckades snabbt med uppdraget. Menta va duktig hon också trots att det va första gången.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Jessica-Persika:

Vad häftigt! Kanske vore något för sune!! Har tänkt en hel del på kantarellspår och varje sensommar tänker jag : det ska vi göra.. fast 3 år senare har ingenting blivit av.. :-/



sv.

om du går in på "översikt" när du loggar in på din blogg så kommer det upp en flik som heter "kategorier". Klicka på den och när du sedan kommer in på dina kategorier så finns det en "grön knapp" uppe till höger. Klicka på den. Sedan väljer du vilken kategori ditt inlägg skall hamna i när du skriver ett nytt längst ner.

Du kan även gå in och ändra om du går in på "arkiv" så ser du alla dina inlägg, och om du klickar på dem, så kan du gå in pch andra allt, text, bild OCH kategori. Hängde du med? :-)

2:a kommentar, skriven , av Ulrika:

Vad roligt! Jag har också tänkt fixa det, kul att vet att man får tag på det på Huveröds. Det är otroligt vad hundarna blir trötta av att spåra eller hur?

3:e kommentar, skriven , av Helene:

Tack jessica!! Nu har jag koll på det också =)

4:e kommentar, skriven , av Jessica-Persika:

lugnt bäjbi! ;-)

5:e kommentar, skriven , av Helene:

Ja igår efter vi hade varit ute så sov dom som två små bebisar hela eftermiddagen och kvällen..=)

Kommentera inlägget här :