Snart är snön borta..

publicerat i Foto/Bild;
Nu känns det faktiskt som våren är på intågande även här i Åre. Jag och Johan var på Blixtvisit till Göteborg igår fredag. Vi var på Johans Farmors begravning som va så fin. Det är aldrig roligt att gå på begravningar men tror det är viktigt för att få ett avslut. Förövrigt så var det en underbar vårdag i Götet med säkert uppemot 15 grader som varmast.. Helt underbart.
Johans brorsa Fredrik följde med oss upp igen och stannar tills imorgon. Nu har vi precis avnjutit en riktigt god middag på Supper, en sydamerikansk restaurang som har riktigt bra mat här i Åre. Till och med Melle älskar deras rätter.
Veckan som gått har varit helt magisk. Mirjam, Koffe, Elina och Axel har varit hos oss och vi har haft underbart väder och verkligen haft det jättebra!!. Det är så kul när nära och kära vänner kommer upp till oss..
Vi har åkt skidor, solat och ätit god mat =).


Idag har jag förresten städat och tvättat vår bil som såg ut som ett grustag och lyckades fylla hela damsugaren med småsten.. Vet att den snart kommer se likadan ut men känns ändå så bra när det väl är gjort.
Mamma och jag hjälptes även åt att plocka byggskräp på tomten, massa sådant som börjat titta fram nu när snön börjat smälta.. Underbara snälla mamma.. =)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mirjam:

Ååh, vi längtar redan tillbaka! Elina frågade nyss om vi inte kunde åka till Åre ikväll:-) tack igen för en topenvecka! Vi hörs!

Kraaam!!!

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

toppen menade jag såklart:-)

3:e kommentar, skriven , av Helene:

Åh så gullig hon är!! Ni är välkomna upp precis när som helst =)

Massa Kramar!!

Kommentera inlägget här :