En Tjockis..

publicerat i Foto/Bild;
En liten bild på Teuqila för några dagar sedan.. Nu är hon på dygn 53 och magen är rejält stor. Syns inte riktigt på denna bild kanske.
På måndag åker jag och röntgar henne för att få reda på hur många det är därinne, och nu sparkar det för fullt på båda sidor. Jag är galet valpsugen och så nyfiken på resultatet.. ^^


Stackars Teuqila är så duktig men man ser på henne att hon börjar tycka det blir jobbigt med magen nu..

Igår och idag har vi haft höstmarknad i Åre och det har varit så mycket att göra. Det här är årets bästa helg för oss i butiken så det gäller att ladda rejält och jobba från morgon till kväll. Dom räknar med att det kommer ca 20.000 gäster hit varje höstmarknad. Väldigt roligt och fantastiskt bra för oss med butiker på torget!! :)
Hann tyvärr inte fota idag från marknaden men här kommer en bild på byvärdens hund som va med och hjälpte husse på jobbet igår morse när allt skulle förberedas..
Igårkväll var vi tilsammans med Carro och söta Elvira på räkfrossa uppe på Tott hotell. Vi hade supermysigt och det smakade såå gott med skaldjur. Det är kanske märkligt men om det är något jag saknar här uppe så är det närheten till färska skaldjur. Förr hemma i Göteborg så köpte vi oftast hem räkor/kräftor eller krabbor var eller varannan helg. Det är ju Så himla gott. Här uppe blir det mer än sällan då det är svårt att få tag på. Men ack så gott när man får frossa riktigt..


Melwin och hans klass sålde korv utanför skolgården för att tjäna ihop pengar till en klassresa dom ska göra i trean. Mamma som var här med sitt jobb på snabbvisit hann följa med honom till skolan så han fick prova på att vara korvgubbe också. Han tyckte det va jätteskoj och trodde att dom hade sålt för minst 10.000kr.. Haha så söta dom är, men några tusen blev det nog :))


Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Susanne:

Lilla gumman vilken mage hoppas det gömmer sig många fina flickor där inne. Kram

Kommentera inlägget här :