Fotomodell..

publicerat i Foto/Bild;
Söta lilla Melvin, Teuqilas valp från hennes första kull är fotomodell i tidningen jakt. Så himla roligt. Jag träffade honom och hans underbara matte Karin idag när hon kom in i butiken med tidningen och en jättefin filt till mig!! Tänk vad härligt med så fina och snälla valpköpare!!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sarah:

Hej igen Helene! Sarah här, har skickat här till dig några gånger när jag har haft frågor :) Har ju min lilla Chihuahua hane och vill så småningom skaffa en liten vän till honom. Kommer inte ihåg om jag har frågat dig innan men jag frågar ändå. Vad är bäst att blanda, två hanar eller en hane och en tik? Alla säger olika till mig. Sen tycker jag att eran lilla Luna är en av dom sötaste jag har sett, vad kallar man hennes färg och sort? Vet du någon i Älvsborgs trakten eller Göteborgstrakten som har sådana valpar?



Tack på förhand! :) Mvh Sarah

2:a kommentar, skriven , av Helene:

Hej Sarah,

Om du ska skaffa en till hund så tycker jag absolut du ska köpa en hane. Annars blir det ju rätt jobbigt när tiken löper och hanen är intresserad;). Så absolut en hane, är mitt råd..

Tack för dina fina ord om vår lilla Luna!. Hon är en långhårig Chihuahua och färgen heter Sobel, Jag tycker du ska kika in på chihuahuacirkeln.se under uppfödare så kan du titta runt på de kennlar som ligger i ditt område. Jag vet inte på rak arm någon som har valpar just nu i ditt område.

Mvh

/Helene

3:e kommentar, skriven , av Helene:

www.chihuahuacirkeln.nu ska det vara, sorry!

4:e kommentar, skriven , av Sarah:

Åh tusen tack!! :)

Kommentera inlägget här :