Thailand bilder..

publicerat i Foto/Bild;
Nu är vi hemma igen efter en underbar semester. Vi har badat solat ätit gott och för det mesta tagit det lugnt. Här kommer lite bilder tagna med iphonen. Därför lite varierad kvalitet. Jag ska redigera och lägga upp resten av bilderna tagna med system kameran en annan dag.


Här var vi ute på en ö som heter Coral Island. Där har jag varit förut och det är så vackert. Ägarna till strandrestaurangen skulle sälja sin markbit (strandremsa samt restaurangen) så om man har ca 5 miljoner kr och vill bo/arbeta så här vackert så är det bara att slå till :)).




Kolla in varan ödlorna bakom Melle.. Läskiga!!






Här äter vi på en Japansk restaurang där man fick äta buffé med sushi och massa annat gott för ca 50kr per person.. Himmelriket!!

Senare samma kväll åt vi Koreansk barbecue, mmmm så gott!!


Melle matar elefanten utanför Dino Park. Minns att han eller kanske inte han men en annan elefant stod där när jag var i Thailand första gången för typ 17 år sedan..



Hej för denna gång.. Hoppas vi snart kommer tillbaka. Fast då tror jag det är dax att upptäcka nya öar i Thailand. Kanske Kho Khao eller Kho Lipe eller varför inte Kho Samet.. Krabi, Kho Lanta och Phi Phi öarna har vi varit på innan förutom Phuket som vi åkte till denna gång.


Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Babe, babe, babe. Det märks tydligt att du inte känner till lagarna i Thailand.Visst kan du jobba och köpa hus eller verksamhet.Marken kan däremot aldrig bli din om du inte är född i thailand och har en thaianknytning, vilket medför att många utlänningar blivit lurade när de köpt boende då de som äger marken endast få vara thaimedborgare. Dessutom kan du inte bara bosätta dig där, du måste ha uppehållstillstånd och det är inte lätt att vara heltidsboende eller arbetare i thailand om duär utlänning eller har tillstånd till studier. Din enda chans är att åka ut och in som en turist och söka visum som alla andra turister nuförtiden gör;)Varför tror du vi sökte efter thai id för? Jo för ingen ska äga vårmark när vi köper ngt därnere;) Puss

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Lilla gumman jag vet allt detta, skoja bara lite :), men det är en väldans tur att vi har dig så du kan hjälpa oss i framtiden om vi skulle få för oss att köpa hus därnere. Puss på dig <3<3

Kommentera inlägget här :