Teuqila Ny Internationell Nordisk och Finsk Champion!!

publicerat i
Vår älskade fina tjej blev i Lördags ny Internationell Nordisk och Finsk Champion så nu heter hon C.I.B NORDUCH SEUCH NOUCH FINUCH Ginkgós White Whisper.. Även Holly fick sitt första CERT och blev andra bästa tik. Det var riktigt tuff konkurrens med många fina hundar och duktiga uppfödare på plats.
Vi hade en supermysig resa och hann med att båda bada, basta och äta gott förutom ett fullspäckat utställnings schema. :)
Här kommer ett par bilder på Teuqila..
Tror att Teuqila kommer i löp snart och kan inte hålla mig för hur förväntansfull jag är inför kommande parning med otroligt fina Misty Meadows O Sole Mio som förutom är Världsvinnare 2012 dessutom lyckats ta många fler vinnartitlar och galet många CERT innan han ens är 2år gammal.. Spännande värre!!
 
Här kommer en bild på Teuqilas dotter Holly som tog sitt första CERT i helgen, hon har endast 9 månader gammal 1 CERT och 1R-Cert.. Så skoj!!
Nu hoppas vi bara att pälsen ska komma också ^^
 
 
Så var snart semestern slut också och på måndag börjar jag jobba igen.. Blir både skoj och lite halvjobbigt.. Men man brukar ju snart komma in i det. Har nästan varit ledig lite för länge känns det som.. 6 veckor!!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Andrea:

grattis till tequila!!! gud vad kul:) hälsingar från hennes bror ouzo ridderstråle:) kram

Svar: Tack söta du <3<3 Pussa Ouzo från oss så hoppas jag vi ses snart!! Kramar
Helene

Kommentera inlägget här :