Luna BIR!!

publicerat i Foto/Bild;
Jag är sååå glad! Hemkommen efter en underbart rolig helg i Malmö och Danmark, med Luna som blev Bäst i rasen (BIR) i söndags i Ströby danmark och deras dvärghundsutställning. Hon blev även BIR Junior och vann som sagt över tror det var 41 andra långhårs chihuahuaor. Nu har hon ett Danskt CERT att lägga i prissamlingen tillsammans med sitt svenska och 2 r-cert. Duktiga fina Luna!!.
Domare i Danmark var Rasspecialist och uppfödare Magnus Hagstedt.


Ser ut som jag har världens kortaste klänning på mig, men bilden ljuger som tur är.. haha


Måste printa ner hennes underbara kritik också som bara är för härlig!!

"Utmärkt modell och helhet, feminin vackert huvud och uttryck. Harmoniska vinklar fram och bak. Välutvecklad kropp och bröstkorg. Stark rygg, utmärkta rörelser från alla håll!. Tilltalande attityd och resning. Utmärkt kondition. Välpresenterad, en riktig liten pudding!."

Det är verkligen en underbar känsla när man lyckas så långt att man blir BIR eller BIM. Extra roligt är det såklart när det är en egenuppfödd hund som vinner också.
Jag fick dessutom äran att visa fram Marias fina och underbart glada hund Jolle i bästa hanklass där han vann och sedan blev BIM. Jätteglad för hennes skull också!


Gang kom tvåa i sin klass med Excellent. Fina killen som alltid är lika glad :).

Holly som bara var helt underbart glad och verkligen älskade att visa upp sig blev andra bästa valp i söndags och slogs utav en riktigt fin liten LH tik med ett huvud to die for.
Hon fick också en superfin kritik som går att läsa på min hemsida www.dreampaws.se .

Vi hade en jättetrevlig helg med mycket trevligt sällskap. Otroligt pressat schema med knappt någon sömn, men vad gör det när man har roligt och det går så här bra.

Härligt gäng med underbara tjejer..

Kommentera inlägget här :