Lyckad helg!

publicerat i Foto/Bild;
Hemkommen efter en lyckad och väldigt rolig helg i Lidköping. I lördags var det årets rasspecial där hela 327 Chihuahuaor tävlade i sina olika klasser. Våra valpar visade sig jättefint och kom hem med riktigt bra resultat.
Holly blev BIM Valp (Bäst i Motsatt kön) av 14 tik valpar på lördagen och blev BIR valp (Bäst i Rasen) på söndagen. Hennes syster Poppy som bor och ägs av Maria på kennel Lilldivans blev andra bästa tikvalp med HP på lördagen och på söndagen blev hon BIM. Brooke blev tredje bästa tikvalp på lördagen också med HP.
På söndagen fick Melle hjälpa mig att visa Fia som med hans duktiga hjälp vann sin klass :).
Alltid lika trevligt att träffa så många andra uppfödare. På lördagen var det Italiensk buffé på hotellet där vi bodde, annordnat genom rasklubben.
Nu blir det jobb ett par dagar och på fredag åker vi till Sundsvall för ögonlysning och patella koll..





En extra bild på Soffan (Sofia) från idag när vi glassade oss i solen på jobbet.. Nu är det lugnt på byn kan man verkligen säga, så då hinner man med att sola lite mellan kunderna ibland :))..

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ulla Bergström:

Melwin, du var jätte duktig och visade upp hundarna så fint i ringen ! Jag tror inte att du behöver gå handler kursen du kan ju redan, det sa till och med domaren!

Kram o puss från mormor som satt i stolen och tittade på.

2:a kommentar, skriven , av Ulla Bergström:

Melwin, du var jätte duktig att visa hundarna i ringen! Du behöver nog inte gå handler kursen, det sa till och med domaren !

Puss och kram från mormor som satt i stolen och tittade på

3:e kommentar, skriven , av Helene:

Tack världens bästa mamma och mormor för att du följde med och gjorde oss sällskap!! Längtar tills nästa gång vi åker tillsammans :)) Kram Kram

Kommentera inlägget här :